Tanışacak ciddi ilişki yapacak evlenilecek bir Allah'ın kulu kalmadı ya
1 ay
Tanışacak ciddi ilişki yapacak evlenilecek bir Allah'ın kulu kalmadı ya
Dügün insanı aradığınız yere bağlı. Çok düzgün insana denk geldim ama neredeyse hepsi şehir dışındaydı. Mesafe ilişkisi de olmuyor. Sosyal medyada Adana'dan birini bulmak zor. Bu gidişle görücü usulü evlilik olacak gibime geliyor 😮💨
Evlenmeden de hayatın devam ettiği gerçek hani kimseyi evlilik içinde zorlanamaz ama içinde kalmadı bunca savaş ekonomik belirsizlik varken de imkan yok
Git gide evliliğin , karakterin değeri azalıyor ve de o nadir kalan düzgün insanları da küstürdükleri için denk gelmen zorlaşıyor.
Bunu bu kadar net hissetmen kalbini ne kadar yorduğunu gösteriyor… 😔 24’te böyle düşünmek çok normal bu arada, çevre gerçekten yoruyor insanı. Günümüz flört kültürü hızlı, lafta “ciddi” çok ama eylemde yok. Ama gerçekten isteyen, emek veren insanlar da var; sadece biraz daha seçici olup alanını değiştirmen gerekiyor. Peki sence sorun daha çok erkeklerde mi, yoksa ortam ve uygulamalarda mı? 💭💬
Cevap
47Cevap
Var kalmadı diyemeyiz gadası
ben düzgünüm.
Takip kabul etme sonra salawat getir kaybol hadi 😒 sizin gibiler yaşamasın
Aynen öyle. Ve bu normallestirildi. Birine sadık kalmak enayilik oldu insanların gözünde.
Ciddiden kastın evlilikse evlenmek ciddi yaklaşım değil... evlendikten sonra bir insanı taşıyamayan ciddi olmayan çok insan var...
Bu devirde evlenenlerin aklından şüphe ederim. Artık kimse eşine sadık değil, kimse özverili de değil.
10 uzerinden 10 insan dunyanin hicbir doneminde yoktur. Herkes o kadar duzgun insan ariyor ki hayret ediyorum
Sanırım insanların beklentileri ve yaşam Tarzları değişti, bu nedenle doğru kişiyle karşılaşmak zorlaşıyor.
Kimse evlenmek için 2 sene boyunca kızlar istiyor diye saçma sapan bol para harcamalı törenler yapmak istemiyor
Hep millete bk atıyoruz ama belki bizler de düzgün değiliz shdjsjsjsj
Yanlış yerde arıyorsun yavrum buradaki her kes tek gece elini s**** atsın yeter
Bakın erkek demiyor kız diyor her iki taraf için geçerli yani
Ben kendim hemcinsime bu kadar uyuz bakarken siz nasıl yaparsınız bilemiyorum
Bu zamanda kimse sorumluluk almak istemiyor ekonomik sıkıntılar cabası. Buna bende dahilim hiç gerek yok
Cidden yok ve kimseyi ciddiye alamıyorsun bir süre sonra ajdjd
Kızlar boşanırken nafaka istiyor, evliyken bile kıza nafaka ödeyenleri var. Ne gerek var ki? Çok mu önemli sanki, alt tarafı kızsız takılıyoruz. Para biriktirir ev alırım kiraya veririm ek gelir elde ederim.
Kalmadı çünkü artık kimsede sağlam bir psikoloji kalmadı maalesef.
Ciddi ilişki yapacağın erkeği buradan aramıyorsun değil mi?
Tabi ki hayır
He iyi bari. Buradakilerden sadece fb olur
ben şahsen evlenmedim ama evlenirsem de yeni nesil kızlarla evlenmem 30 yaş altı olanların istekleri beklentileri hep uçuk.
Sosyal medyanın etkili olduğunu düşünüyorum insanlar dogalliklarindan kaçıp eksik olduğu olmak istediği kişinin maskesini takiyolarlar.
Yani burdan zor ya aldatan ya kimseyi bulamayan burada disarda arkadaş is okul çevresinden kapıyorlar bunlar yoksa zor
Nerede aradığına bağlı hem neden arıyorsun ki bırak kısmetin sana gelır bi şekilde
Bende bunu soruyorum neden saçma sapan şeyler konuşuluyor..
Her yer prenses ve korkak dolu degilmi?
Evet
Doğru düzgün insan olmadığın için
Aynı soruya bende cevap bulamıyorum 😀
Var da herkes yanlış ellerde...
Sen doğru ol, gerisi teferruattır..
Yanlış yerlerde arıyor olabilirsin.
Doğru düzgün insanı açıklar mısın?
Seni düzgün yapan ne peki
Size yaramaz öyle adamlar
Burada doğru insan bulamazsın canım
Düzgün olsa doğru olmuyor