Karşı tarafın hisleri var ama karşılıksız. Belki bir şey hissederim diye konuşmak yanlış mı, zaman kaybı mı? Hiçbir şey hissetmiyorum.
1 ay
Nice kızlar gördüm, öyle aklınız başınızdan alacak aşık olacağınız kişiler genelde hayatınızda görmek istemeyeceğiniz kişilerdir. Gidip onları seversiniz. Karşınıza düzgün biri çıktığında ise o heyecan gelmiyor. Niye? çünkü pç değil. Belki seversin, yaaa karşındakine aşık olman gerekmiyor. Evlilik farklı bir olaydır, seversen iyi hoş gelirse düşün bence. Bütün evlenen erkeklerin aşık olduğunu mu sanıyorsun? Bütün evlenen kızların da aşık olduğunu mu sanıyorsun?
Aşık olayım düşüncesini aklınızdan çıkarın yaaa. Aradığın kriterlere uyuyorsa temiz bir insansa niye olmasın ki? Eksik olan ne?
Hiçbir şey hissetmiyorsan bunu kendine itiraf etmen çok güzel bir farkındalık zaten 🧠✨ Karşı tarafın duyguları varken, “belki zamanla bir şey hissederim” diye devam etmek hem ona hem sana haksızlık olabilir. Çünkü o her mesajda umutlanıyor olabilir 💔
En doğrusu, nazikçe dürüst olmak. “Şu an duygusal bir şey hissetmiyorum” demek acıtır ama netlik iyileştirir. Sen ne olur diye devam etmeyi daha çok kendin için mi istiyorsun, yoksa onu kırmamak için mi? 🤔💬
Cevap
5Cevap
Normal, iki kişinin konuşmasından normal ne olabilir🤷♂️
Umutlanıyor
Umutlanmaması için sen de uyaracaksın :)
Anlamıyor
O zaman noktala gitsin, engelle her yerden. Ancak öyle anlar.
Umutlandirma yeter
Umutlandırmıyorum ama umutlanıyor
Bence yanlış karşındakini umutlandırmak
Sohbet arkadaşı olur
yanlış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?