1 ay20 yaşında neden koca hayali kuruyorsunuz siz?
Hani eğitim, iş güç, kendini geliştirme?
Bir çift meme ve vajina yaklaşık 4 milyar kadında da var. Senin ne özelliğin olacak da seni seçsinler?
Nefes alsan yeterciler her türlü seçer. Onlar da karnından sıpayı sırtından sopayı eksik etmezler.
Okuyun, araştırın, sorgulayın. Kendinizi geliştirin ki bu vahşi hayatta ayakta kalabilin. Yoksa bir lokmada yerler sizi..
81 Yorumla- 1 ay
azmis
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
1 ayBir süre sonra hep aynı olduğu için adam sıkılır. Illa ki olacak bu sıkılma. Böyle işe göndermek yerine kendi hayatınla meşgul olman daha çekici olur. Erkekler için önemli olan yatak performansı kılıfa bakmıyorlar 😂😂
34 Yorumla- 1 ay
İşimiz her türlü zor o zaman
- 1 ay
Kesinlikle okuduğum en haklı yorum. Erkeklerin geneli kendi işiyle gücüyle veya hayatıyla meşgul, güçlü kadına daha çok saygı duyuyor
- 1 ay
@Ayabasanmaymun aynen mesela o işe giderken kapıda durup uğurlamak yerine meşgul olacaksın kendi hayatına bakacaksın..
- 1 ay
Kesinlikle çok haklısın
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 aySen kocişini böyle işe gönderme hayatım, o telefonu bırak güzel bir kahvaltı hazırla, üstündekiler gecelik, gündüz olduğu için onları çıkar kıyafetlerini de giy öyle yolla adamı.
119 Yorumla- 1 ay
Bir şeyden anlamıyorsan bu kıyafetlerle göndermesi daha romantik daha seksi olur
- 1 ay
Ne kadar slksınız ya Cicim ayları geçince, adamın "giyecek kıyafetin yoksa para vereyim kendine üst baş al" diyeceğini biliyorum.
- 1 ay
Gel buraya kezban kaçma engelleyerek benden kurtulamazsın yorum silme hakkın bitene kadar yazacağım kudur
asıl slk sensin herkes senin gibi ruhsuz odun değil cicim ayları bittiği halde cinselliği şehveti bitmeyen çok çift var nerden biliyorsun sanki senelerdir evlisin cicim aylarını aşmış gibi konuşma kendini çok bilmiş sanıyorsun ama hiçbir şey bilmiyorsun bazı insanlar evde gecelikle pijamayla oturur bu gayet normal bir şey ev halkı bunu tuhaf karşılamaz herkes senin gibi kaba değil senin gibi kaba olmayan erkek o üslupla konuşmaz daha düzgünce söyler evliliğin 20. Yılında bile bu tarz cilveleşmeler erkeklerin hoşuna gider sen evlenme sende bu aseksüellik olduğu müddetçe kocanı elden kaçırırsın ah zavallı cicim ayları bitince seks hayatı bitecek sanıyor senden eş olmaz evlenip de kimsenin hayatını karartma ben seni tanıyorum bu sitede herkesle sert kaba ukala konuşuyorsun hem edepsiz yorumlar yazıyorsun adam karısının gecelikle uğurlamasını istemiyorsa o cümleyi söylemez daha düzgünce söyler ama her erkek bundan hoşlanır ve evde gecelik giymek normaldir çünkü orası ev herkes istediğini giyer nice insan kahvaltısını gecelikle yapıyor her şey dizilerdeki gibi değil biz canım değiliz sen sıkıcı ve ruhsuzsun - 1 ay
Gel buraya kezban kaçma engelleyerek benden kurtulamazsın yorum silme hakkın bitene kadar yazacağım kudur
asıl slk sensin herkes senin gibi ruhsuz odun değil cicim ayları bittiği halde cinselliği şehveti bitmeyen çok çift var nerden biliyorsun sanki senelerdir evlisin cicim aylarını aşmış gibi konuşma kendini çok bilmiş sanıyorsun ama hiçbir şey bilmiyorsun bazı insanlar evde gecelikle pijamayla oturur bu gayet normal bir şey ev halkı bunu tuhaf karşılamaz herkes senin gibi kaba değil senin gibi kaba olmayan erkek o üslupla konuşmaz daha düzgünce söyler evliliğin 20. Yılında bile bu tarz cilveleşmeler erkeklerin hoşuna gider sen evlenme sende bu aseksüellik olduğu müddetçe kocanı elden kaçırırsın ah zavallı cicim ayları bitince seks hayatı bitecek sanıyor senden eş olmaz evlenip de kimsenin hayatını karartma ben seni tanıyorum bu sitede herkesle sert kaba ukala konuşuyorsun hem edepsiz yorumlar yazıyorsun adam karısının gecelikle uğurlamasını istemiyorsa o cümleyi söylemez daha düzgünce söyler ama her erkek bundan hoşlanır ve evde gecelik giymek normaldir çünkü orası ev herkes istediğini giyer nice insan kahvaltısını gecelikle yapıyor her şey dizilerdeki gibi değil biz canım değiliz sen sıkıcı ve ruhsuzsun. - 1 ay
asıl slk sensin herkes senin gibi ruhsuz odun değil cicim ayları bittiği halde cinselliği şehveti bitmeyen çok çift var nerden biliyorsun sanki senelerdir evlisin cicim aylarını aşmış gibi konuşma kendini çok bilmiş sanıyorsun ama hiçbir şey bilmiyorsun bazı insanlar evde gecelikle pijamayla oturur bu gayet normal bir şey ev halkı bunu tuhaf karşılamaz herkes senin gibi kaba değil senin gibi kaba olmayan erkek o üslupla konuşmaz daha düzgünce söyler evliliğin 20. Yılında bile bu tarz cilveleşmeler erkeklerin hoşuna gider sen evlenme sende bu aseksüellik olduğu müddetçe kocanı elden kaçırırsın ah zavallı cicim ayları bitince seks hayatı bitecek sanıyor senden eş olmaz evlenip de kimsenin hayatını karartma ben seni tanıyorum bu sitede herkesle sert kaba ukala konuşuyorsun hem edepsiz yorumlar yazıyorsun adam karısının gecelikle uğurlamasını istemiyorsa o cümleyi söylemez daha düzgünce söyler ama her erkek bundan hoşlanır ve evde gecelik giymek normaldir çünkü orası ev herkes istediğini giyer nice insan kahvaltısını gecelikle yapıyor her şey dizilerdeki gibi değil biz canım değiliz sen sıkıcı ruhsuzsun - 1 ay
asıl slk sensin herkes senin gibi ruhsuz odun değil cicim ayları bittiği halde cinselliği şehveti bitmeyen çok çift var nerden biliyorsun sanki senelerdir evlisin cicim aylarını aşmış gibi konuşma kendini çok bilmiş sanıyorsun ama hiçbir şey bilmiyorsun bazı insanlar evde gecelikle pijamayla oturur bu gayet normal bir şey ev halkı bunu tuhaf karşılamaz herkes senin gibi kaba değil senin gibi kaba olmayan erkek o üslupla konuşmaz daha düzgünce söyler evliliğin 20. Yılında bile bu tarz cilveleşmeler erkeklerin hoşuna gider sen evlenme sende bu aseksüellik olduğu müddetçe kocanı elden kaçırırsın ah zavallı cicim ayları bitince seks hayatı bitecek sanıyor senden eş olmaz evlenip de kimsenin hayatını karartma ben seni tanıyorum bu sitede herkesle sert kaba ukala konuşuyorsun hem edepsiz yorumlar yazıyorsun adam karısının gecelikle uğurlamasını istemiyorsa o cümleyi söylemez daha düzgünce söyler ama her erkek bundan hoşlanır ve evde gecelik giymek normaldir çünkü orası ev herkes istediğini giyer nice insan kahvaltısını gecelikle yapıyor her şey dizilerdeki gibi değil biz canım değiliz sen sıkıcısın ve ruhsuzsun - 1 ay
asıl slk sensin herkes senin gibi ruhsuz odun değil cicim ayları bittiği halde cinselliği şehveti bitmeyen çok çift var nerden biliyorsun sanki senelerdir evlisin cicim aylarını aşmış gibi konuşma kendini çok bilmiş sanıyorsun ama hiçbir şey bilmiyorsun bazı insanlar evde gecelikle pijamayla oturur bu gayet normal bir şey ev halkı bunu tuhaf karşılamaz herkes senin gibi kaba değil senin gibi kaba olmayan erkek o üslupla konuşmaz daha düzgünce söyler evliliğin 20. Yılında bile bu tarz cilveleşmeler erkeklerin hoşuna gider sen evlenme sende bu aseksüellik olduğu müddetçe kocanı elden kaçırırsın ah zavallı cicim ayları bitince seks hayatı bitecek sanıyor senden eş olmaz evlenip de kimsenin hayatını karartma ben seni tanıyorum bu sitede herkesle sert kaba ukala konuşuyorsun hem edepsiz yorumlar yazıyorsun adam karısının gecelikle uğurlamasını istemiyorsa o cümleyi söylemez daha düzgünce söyler ama her erkek bundan hoşlanır ve evde gecelik giymek normaldir çünkü orası ev herkes istediğini giyer nice insan kahvaltısını gecelikle yapıyor her şey dizilerdeki gibi değil biz canım değiliz sen sıkıcı ve ruhsuzsun.. - 1 ay
asıl slk sensin herkes senin gibi ruhsuz odun değil cicim ayları bittiği halde cinselliği şehveti bitmeyen çok çift var nerden biliyorsun sanki senelerdir evlisin cicim aylarını aşmış gibi konuşma kendini çok bilmiş sanıyorsun ama hiçbir şey bilmiyorsun bazı insanlar evde gecelikle pijamayla oturur bu gayet normal bir şey ev halkı bunu tuhaf karşılamaz herkes senin gibi kaba değil senin gibi kaba olmayan erkek o üslupla konuşmaz daha düzgünce söyler evliliğin 20. Yılında bile bu tarz cilveleşmeler erkeklerin hoşuna gider sen evlenme sende bu aseksüellik olduğu müddetçe kocanı elden kaçırırsın ah zavallı cicim ayları bitince seks hayatı bitecek sanıyor senden eş olmaz evlenip de kimsenin hayatını karartma ben seni tanıyorum bu sitede herkesle sert kaba ukala konuşuyorsun hem edepsiz yorumlar yazıyorsun adam karısının gecelikle uğurlamasını istemiyorsa o cümleyi söylemez daha düzgünce söyler ama her erkek bundan hoşlanır ve evde gecelik giymek normaldir çünkü orası ev herkes istediğini giyer nice insan kahvaltısını gecelikle yapıyor her şey dizilerdeki gibi değil biz canım değiliz sen sıkıcı ve ruhsuzsun…
- 1 ay
asıl slk sensin herkes senin gibi ruhsuz odun değil cicim ayları bittiği halde cinselliği şehveti bitmeyen çok çift var nerden biliyorsun sanki senelerdir evlisin cicim aylarını aşmış gibi konuşma kendini çok bilmiş sanıyorsun ama hiçbir şey bilmiyorsun bazı insanlar evde gecelikle pijamayla oturur bu gayet normal bir şey ev halkı bunu tuhaf karşılamaz herkes senin gibi kaba değil senin gibi kaba olmayan erkek o üslupla konuşmaz daha düzgünce söyler evliliğin 20. Yılında bile bu tarz cilveleşmeler erkeklerin hoşuna gider sen evlenme sende bu aseksüellik olduğu müddetçe kocanı elden kaçırırsın ah zavallı cicim ayları bitince seks hayatı bitecek sanıyor senden eş olmaz evlenip de kimsenin hayatını karartma ben seni tanıyorum bu sitede herkesle sert kaba ukala konuşuyorsun hem edepsiz yorumlar yazıyorsun adam karısının gecelikle uğurlamasını istemiyorsa o cümleyi söylemez daha düzgünce söyler ama her erkek bundan hoşlanır ve evde gecelik giymek normaldir çünkü orası ev herkes istediğini giyer nice insan kahvaltısını gecelikle yapıyor her şey dizilerdeki gibi değil biz Slk değiliz sen sıkıcı ve ruhsuzsun… - 1 ay
asıl slk sensin herkes senin gibi ruhsuz odun değil cicim ayları bittiği halde cinselliği şehveti bitmeyen çok çift var nerden biliyorsun sanki senelerdir evlisin cicim aylarını aşmış gibi konuşma kendini çok bilmiş sanıyorsun ama hiçbir şey bilmiyorsun bazı insanlar evde gecelikle pijamayla oturur bu gayet normal bir şey ev halkı bunu tuhaf karşılamaz herkes senin gibi kaba değil senin gibi kaba olmayan erkek o üslupla konuşmaz daha düzgünce söyler evliliğin 20. Yılında bile bu tarz cilveleşmeler erkeklerin hoşuna gider sen evlenme sende bu aseksüellik olduğu müddetçe kocanı elden kaçırırsın ah zavallı cicim ayları bitince seks hayatı bitecek sanıyor senden eş olmaz evlenip de kimsenin hayatını karartma ben seni tanıyorum bu sitede herkesle sert kaba ukala konuşuyorsun hem edepsiz yorumlar yazıyorsun adam karısının gecelikle uğurlamasını istemiyorsa o cümleyi söylemez daha düzgünce söyler ama her erkek bundan hoşlanır ve evde gecelik giymek normaldir çünkü orası ev herkes istediğini giyer nice insan kahvaltısını gecelikle yapıyor her şey dizilerdeki gibi değil biz canım değiliz sen sıkıcı ve ruhsuzsun… - 1 ay
asıl slk sensin herkes senin gibi ruhsuz odun değil cicim ayları bittiği halde cinselliği şehveti bitmeyen çok çift var nerden biliyorsun sanki senelerdir evlisin cicim aylarını aşmış gibi konuşma kendini çok bilmiş sanıyorsun ama hiçbir şey bilmiyorsun bazı insanlar evde gecelikle pijamayla oturur bu gayet normal bir şey ev halkı bunu tuhaf karşılamaz herkes senin gibi kaba değil senin gibi kaba olmayan erkek o üslupla konuşmaz daha düzgünce söyler evliliğin 20. Yılında bile bu tarz cilveleşmeler erkeklerin hoşuna gider sen evlenme sende bu aseksüellik olduğu müddetçe kocanı elden kaçırırsın ah zavallı cicim ayları bitince seks hayatı bitecek sanıyor senden eş olmaz evlenip de kimsenin hayatını karartma ben seni tanıyorum bu sitede herkesle sert kaba ukala konuşuyorsun hem edepsiz yorumlar yazıyorsun adam karısının gecelikle uğurlamasını istemiyorsa o cümleyi söylemez daha düzgünce söyler ama her erkek bundan hoşlanır ve evde gecelik giymek normaldir çünkü orası ev herkes istediğini giyer nice insan kahvaltısını gecelikle yapıyor her şey dizilerdeki gibi değil biz slk değiliz sen sıkıcı ve ruhsuzsun…. - 1 ay
asıl slk sensin herkes senin gibi ruhsuz odun değil cicim ayları bittiği halde cinselliği şehveti bitmeyen çok çift var nerden biliyorsun sanki senelerdir evlisin cicim aylarını aşmış gibi konuşma kendini çok bilmiş sanıyorsun ama hiçbir şey bilmiyorsun bazı insanlar evde gecelikle pijamayla oturur bu gayet normal bir şey ev halkı bunu tuhaf karşılamaz herkes senin gibi kaba değil senin gibi kaba olmayan erkek o üslupla konuşmaz daha düzgünce söyler evliliğin 20. Yılında bile bu tarz cilveleşmeler erkeklerin hoşuna gider sen evlenme sende bu aseksüellik olduğu müddetçe kocanı elden kaçırırsın ah zavallı cicim ayları bitince seks hayatı bitecek sanıyor senden eş olmaz evlenip de kimsenin hayatını karartma ben seni tanıyorum bu sitede herkesle sert kaba ukala konuşuyorsun hem edepsiz yorumlar yazıyorsun adam karısının gecelikle uğurlamasını istemiyorsa o cümleyi söylemez daha düzgünce söyler ama her erkek bundan hoşlanır ve evde gecelik giymek normaldir çünkü orası ev herkes istediğini giyer nice insan kahvaltısını gecelikle yapıyor her şey dizilerdeki gibi değil biz slk değiliz sen sıkıcı ve ruhsuzsun! - 1 ay
asıl slk sensin herkes senin gibi ruhsuz odun değil cicim ayları bittiği halde cinselliği şehveti bitmeyen çok çift var nerden biliyorsun sanki senelerdir evlisin cicim aylarını aşmış gibi konuşma kendini çok bilmiş sanıyorsun ama hiçbir şey bilmiyorsun bazı insanlar evde gecelikle pijamayla oturur bu gayet normal bir şey ev halkı bunu tuhaf karşılamaz herkes senin gibi kaba değil senin gibi kaba olmayan erkek o üslupla konuşmaz daha düzgünce söyler evliliğin 20. Yılında bile bu tarz cilveleşmeler erkeklerin hoşuna gider sen evlenme sende bu aseksüellik olduğu müddetçe kocanı elden kaçırırsın ah zavallı cicim ayları bitince seks hayatı bitecek sanıyor senden eş olmaz evlenip de kimsenin hayatını karartma ben seni tanıyorum bu sitede herkesle sert kaba ukala konuşuyorsun hem edepsiz yorumlar yazıyorsun adam karısının gecelikle uğurlamasını istemiyorsa o cümleyi söylemez daha düzgünce söyler ama her erkek bundan hoşlanır ve evde gecelik giymek normaldir çünkü orası ev herkes istediğini giyer nice insan kahvaltısnı gecelikle yapıyor her şey dizilerdeki gibi değil biz slk değiliz sen sıkıcı ve ruhsuzsun - 1 ay
asıl slk sensin herkes senin gibi ruhsuz odun değil cicim ayları bittiği halde cinselliği şehveti bitmeyen çok çift var nerden biliyorsun sanki senelerdir evlisin cicim aylarını aşmış gibi konuşma kendini çok bilmiş sanıyorsun ama hiçbir şey bilmiyorsun bazı insanlar evde gecelikle pijamayla oturur bu gayet normal bir şey ev halkı bunu tuhaf karşılamaz herkes senin gibi kaba değil senin gibi kaba olmayan erkek o üslupla konuşmaz daha düzgünce söyler evliliğin 20. Yılında bile bu tarz cilveleşmeler erkeklerin hoşuna gider sen evlenme sende bu aseksüellik olduğu müddetçe kocanı elden kaçırırsın ah zavallı cicim ayları bitince seks hayatı bitecek sanıyor senden eş olmaz evlenip de kimsenin hayatını karartma ben seni tanıyorum bu sitede herkesle sert kaba ukala konuşuyorsun hem edepsiz yorumlar yazıyorsun adam karısının gecelikle uğurlamasnı istemiyorsa o cümleyi söylemez daha düzgünce söyler ama her erkek bundan hoşlanır ve evde gecelik giymek normaldir çünkü orası ev herkes istediğini giyer nice insan kahvaltısını gecelikle yapıyor her şey dizilerdeki gibi değil biz slk değiliz sen sıkıcı ve ruhsuzsun… - 1 ay
asıl slk sensin herkes senin gibi ruhsuz odun değil cicim ayları bittiği halde cinselliği şehveti bitmeyen çok çift var nerden biliyorsun sanki senelerdir evlisin cicim aylarını aşmış gibi konuşma kendini çok bilmiş sanıyorsun ama hiçbir şey bilmiyorsun bazı insanlar evde gecelikle pijamayla oturur bu gayet normal bir şey ev halkı bunu tuhaf karşılamaz herkes senin gibi kaba değil senin gibi kaba olmayan erkek o üslupla konuşmaz daha düzgünce söyler evliliğin 20. Yılında bile bu tarz cilveleşmeler erkeklerin hoşuna gider sen evlenme sende bu aseksüellik olduğu müddetçe kocanı elden kaçırırsın ah zavallı cicim ayları bitince seks hayatı bitecek sanıyor senden eş olmaz evlenip de kimsenin hayatını karartma ben seni tanıyorum bu sitede herkesle sert kaba ukala konuşuyorsun hem edepsiz yorumlar yazıyorsun adam karısının gecelikle uğurlamasını istemiyorsa o cümleyi söylemez daha düzgünce söyler ama her erkek bundan hoşlanır ve evde gecelik giymek normaldir çünkü orası ev herkes istediğini giyer nice insan kahvaltısını gecelikle yapıyor her şey dizilerdeki gibi değil biz slk değiliz sen sıkıcı ve ruhsuzsn - 1 ay
asıl slk sensin herkes senin gibi ruhsuz odun değil cicim ayları bittiği halde cinselliği şehveti bitmeyen çok çift var nerden biliyorsun sanki senelerdir evlisin cicim aylarını aşmış gibi konuşma kendini çok bilmiş sanıyorsun ama hiçbir şey bilmiyorsun bazı insanlar evde gecelikle pijamayla oturur bu gayet normal bir şey ev halkı bunu tuhaf karşılamaz herkes senin gibi kaba değil senin gibi kaba olmayan erkek o üslupla konuşmaz daha düzgünce söyler evliliğin 20. Yılında bile bu tarz cilveleşmeler erkeklerin hoşuna gider sen evlenme sende bu aseksüellik olduğu müddetçe kocanı elden kaçırırsın ah zavallı cicim ayları bitince seks hayatı bitecek sanıyor senden eş olmaz evlenip de kimsenin hayatını karartma ben seni tanıyorum bu sitede herkesle sert kaba ukala konuşuyorsun hem edepsiz yorumlar yazıyorsun adam karısının gecelikle uğurlamasını istemiyorsa o cümleyi söylemez daha düzgünce söyler ama her erkek bundan hoşlanır ve evde gecelik giymek normaldir çünkü orası ev herkes istediğini giyer nice insan kahvaltısını gecelikle yapıyor her şey dizilerdeki gibi değil biz slk değiliz sen sıkıcı ve ruhszsun - 1 ay
asıl slk sensin herkes senin gibi ruhsuz odun değil cicim ayları bittiği halde cinselliği şehveti bitmeyen çok çift var nerden biliyorsun sanki senelerdir evlisin cicim aylarını aşmış gibi konuşma kendini çok bilmiş sanıyorsun ama hiçbir şey bilmiyorsun bazı insanlar evde gecelikle pijamayla oturur bu gayet normal bir şey ev halkı bunu tuhaf karşılamaz herkes senin gibi kaba değil senin gibi kaba olmayan erkek o üslupla konuşmaz daha düzgünce söyler evliliğin 20. Yılında bile bu tarz cilveleşmeler erkeklerin hoşuna gider sen evlenme sende bu aseksüellik olduğu müddetçe kocanı elden kaçırırsın ah zavallı cicim ayları bitince seks hayatı bitecek sanıyor senden eş olmaz evlenip de kimsenin hayatını karartma ben seni tanıyorum bu sitede herkesle sert kaba ukala konuşuyorsun hem edepsiz yorumlar yazıyorsun adam karısının gecelikle uğurlamasını istemiyorsa o cümleyi söylemez daha düzgünce söyler ama her erkek bundan hoşlanır ve evde gecelik giymek normaldir çünkü orası ev herkes istediğini giyer nice insan kahvaltısını gecelikle yapıyor her şey dizilerde gibi değil biz slk değiliz sen sıkıcı ve ruhsuzsun… - 1 ay
asıl slk sensin herkes senin gibi ruhsuz odun değil cicim ayları bittiği halde cinselliği şehveti bitmeyen çok çift var nerden biliyorsun sanki senelerdir evlisin cicim aylarını aşmış gibi konuşma kendini çok bilmiş sanıyorsun ama hiçbir şey bilmiyorsun bazı insanlar evde gecelikle pijamayla oturur bu gayet normal bir şey ev halkı bunu tuhaf karşılamaz herkes senin gibi kaba değil senin gibi kaba olmayan erkek o üslupla konuşmaz daha düzgünce söyler evliliğin 20. Yılında bile bu tarz cilveleşmeler erkeklerin hoşuna gider sen evlenme sende bu aseksüellik olduğu müddetçe kocanı elden kaçırırsın ah zavallı cicim ayları bitince seks hayatı bitecek sanıyor senden eş olmaz evlenip de kimsenin hayatını karartma ben seni tanıyorum bu sitede herkesle sert kaba ukala konuşuyorsun hem edepsiz yorumlar yazıyorsun adam karısının gecelikle uğurlamasını istemiyosa o cümleyi söylemez daha düzgünce söyler ama her erkek bundan hoşlanır ve evde gecelik giymek normaldir çünkü orası ev herkes istediğini giyer nice insan kahvaltısını gecelikle yapıyor her şey dizilerdeki gibi değil biz slk değiliz sen sıkıcı ve ruhsuzsun… - 1 ay
Hadi bana kızdın onu anladık da yukardaki üyeyi neden tersliyorsun babaannen mi büyüttü seni Ben adamı böyle kudurturum işte şimdi sus otur yerine
1 ayAynen kafa kapalı ama ruhu sarışın türküsü de var ses atılsa söylerdim sesli 🤣çağırıyorsun günaha sen şeytan mısın teni esmer ruhu sarışın senden etkilenecek erkeğin ben kromozonlarına... 🥲
30 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bu kombini görüp “bunu işe giyersem şirket elden gider” diye düşünen sadece ben olamam 🤭✨ Bu daha çok evde kocişine özel, kahvesini getirirken “şeker ister misin, zaten ben geldim” tarzı bir aura 😂 İşe giderken biraz daha sakince, eve gelince böyle fırtına gibi…
Sen ilerde kocanı böyle uğurlar mısın, yoksa “tak takımını git”çı mısın? 💕00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
132Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Evlenirsen sanada nasip olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u 1 ayhayır olmaz
00 Yorumla
1 ayOlmaz... 20 lerin başında. Kendinize güvendirmediğiniz sevdirmediğiniz bir erkeğin kolay kolay evlenmeye gönlü olmıyıcak bir zamandayız. Hem ekonomik maliyeti hem özgürlük açısından erkek için anlamsız. erkekleri tazı gibi koşturma peşinde olan sizler maalesef bu konuda evde kaldınız. (FB ya da aynı evde yaşamaktan bahsetmiyorum. Balkondan bulursunuz o adamı zaten kolayca 🤭 Şiiit şşiitt gel gel demen yeterli böylesi ilişki tarzı için.)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 ayGenç yaşta koca hayalini geçiyorum.. onu söylemişler. Kendini gelistirmek vs onlar da her an olmalı insan olarak kendimize borcumuz bu... Hangi kıyafetle olduğu bence çok önemli değil de eşini ise öpücükle ve guleryuzle yolculamak kadar güzel bir şey yok 🥰 giderkenki o hafifliği bile görüyorsun 💕
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
1 ayYanlış 😂 bu şekilde adamı işe gönderince ne işe yarar ki tam tersi gelince bu şekilde karşıla ki bir değerlendirmeye alsın seni 🤣
35 Yorumla- 1 ay
Neden ki
- 1 ay
Aklı evde kalır çünkü 😂
- 1 ay
Maviş
- 1 ay
@dogukannnnnnn01 efendim 🤣🙈
- 1 ay
Aklım kaldı birinde
- Aşk İlişkileri konusunda 343 cevap paylaştı.
1 ayBaşka erkekler senle beraber olmasın diye kocan özel hastaneden kendine 1 ay izin raporu alır işe gitmesin diye hergün evde olur böyle yaparsan sen onun yanında kapan sonra gidince o işteyken gizlice evde açıl.
10 Yorumla Doğru konuşalım bunlar hepsi hayal o yatakta gözünüzu dahi açmayacaksız. Hatta uykudayken çıksın rahat uyuyayım diyeceksiniz. Hayat toz pembe sizin gününüz de. Şimdi ne b*KS*nz evlenince de o olacaksınız.
00 Yorumla
1 ayYani şöyle bir şey düşünüyorum Sen hakkında acaba koynuna giren erkek sabah nasıl Uyar acaba? Senin koynunda sabah olur mu acaba ya? Ya da senin ile sevişmeyi duyarım Bir Erkek?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 ayErgen coşukluğu bu nerde görsem tanırım. Zamanla geçer.
614 Yorumla- 1 ay
Sizde bitti mi heyecan
Cevap sahibi1 ay@SpArTacUSs10 heyecan bitmedi coşuk gibi dolanma bitti. Kadınlarımız ve erkeklerimiz kendilerini +18 starı sanıyorlar ama gerçekte kimse öyle değil. Bunu anlamış olman gereken yaştasın.
- 1 ay
Heyecan da lazim ama arada..
Öldürme bizi de, bizim de hakkimiz 🙂 - 1 ay
Coşuk ne köylüğü sen önce coşku yazmayı öğren sorun sende sizde heyecan bitmiş monotonlaşmışsınız yetişkin olan herkes senin gibi değil
- 1 ay
Nickin ne guzel kız senin cingene😁😁
- 1 ay
@SpArTacUSs10 ben çingene değilim ağzını topla bi çingeneye haddini bildirmek için bu hesabı açmıştım
- 1 ay
Kiz tamamını yazmadım anladim zaten olmadığını xhxjxjxj sende ne sert çıktın haa chxhxhc
- 1 ay
@SpArTacUSs10 tamam 😁
- 1 ay
Sevdim seni ekledim çılgın cjcjcj
Cevap sahibi1 ay@cingenebüken köylü mü😀 coşku fiildir, coşuk isim. Türkçe öğren önce. Ayrıca 54 yaşında birinin kendini bu denli kandırmasına gülerim ancak. Gerçekten de gülünmelik bir durum
- 1 ay
Türkçede coşuk diye bir kelime yoktur, ergen coşukluğu değil ergen coşkusudur, onun doğrusu. Kendini kandıran sensin; evliliğin monotonlaşmış, heyecan bitmiş, libidon düşmüş, kendini kötü hissetmemek için herkesin cinselliğinin bittiği yalanıyla kendini kandırıyorsun. Normal olan o değil; cinselliği renklendirmek mümkün ama senin libido fena düşmüş, o yüzden normal olanı o sanıyorsun ama kocan öyle sanmıyordur haberin olsun. Yani gülünecek durumda olan sensin; gülünmelik durum diye bir şey yok çünkü Türkçede “gülünmelik” diye de bir sözcük yok. Esas sen Türkçe öğren, kafana göre kelimeler uydurmuşsun, hiçbirisi Türkçede yok, Türkçe bilmiyorsun. Yaş ilerledikçe libido azalır tabii ama 36-45 yaş aralığında bu kadar cinsel isteksizlik normal değil. Özellikle de herkesi kendin gibi sanman hiç normal değil. “Herkes zaten benim gibi” düşüncesiyle kendini avutuyorsun.
- 1 ay
Kim 54 😁
- 1 ay
Senin gibi kendini yalanlarla kandırıp başkalarını da kandırmaya çalışan, köylü, cahil insanlara dayanamıyorum.
- 1 ay
Kabul et sen de biliyorsun normal olmadığını o yüzden gizliden yazıyorsun
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s 1 ayBöyle olunca işe geç kalıyorlar askksdk neyse sonra pijama takımına geçiyorsun zaten
15 Yorumla- 1 ay
Niye geç kalınacak ki
- 1 ay
Nasıl yani o ne demek
- 1 ay
Aynen masum kız aynen
- 1 ay
Denedin mi😁
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 ayBeni böyle beklerse diğer gün elimde Victoria kutusu ile gelirim 😀
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı.
1 ayŞu soruya gelen görüş sayısı ülkenin gidişatını temsil etmeye yeterli djdjd
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 ayDaha olgunluğa erişememiş kadın profili nerde görsem tanırım.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 ayKocişe gerek yok tekde giyiyorum herzaman saten geceliklerim asılıdır gardrobumda
43 Yorumla- 1 ay
Iste olmasi gereken kadin
Cevap sahibi1 ay@SpArTacUSs10 ☺️
Cevap sahibi1 ayteşekkürler
Aşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Ooo öyle hanım olunca ise gitmeyiz kız yataktan cikmayiz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 472 cevap paylaştı. Türbanlı bacımda ki fanteziye bak be
Ne bilelim tanrı mıyız biz00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Valla bn olsam muhtemelen gönderemezdn en snnda sen kaçardın😅
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 aySen benim karım olsan böyle görsem işe gitmek baya zor ulur
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Ow yeah babe 👍ben işe gitmeden bir maca çıkardım şahsen böyle ugurlansam 😅
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı.
1 ayHatun bu şekildeyken izin almayan hasta numarası yapmayan kocişte ne bileyim 😂
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 973 cevap paylaştı.
1 ayValla evdeysem kendi kalksın gitsin. O saatte hiiç uyanamam.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Evin geçimi ile böyle gönderme ama böyle karşıla
Gerçi önce bir koca nasip olsun00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 ayOlur tabi neden olmasın böyle gönderirsen ise aklı sende kalır 😊
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 aygrok kullanmayı öğrenmişsin ama keşke salsan şu siteyi biraz
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 973 cevap paylaştı. Bu saatlerde bunu gören erkekler istifa eder gagsgsgs
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Böyle ben olsam işe biraz geç giderdim. Yapacak işlerimiz var 🤗😚
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 ayBöyle kadınım olsa iş kimin umurunda geriye döner tokatlaya tokatlaya beceririm bu kadını işin canı cehenneme
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 ayUmarım her konuda destek olan ve kadın işi bilmem ne diye konuşmayan bir kociş de nasip olur canım amin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 ayAvatara bak türbanlı kadın koyduğu resme bak birde fantezisine bak
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı. Sonra kocam işe geç kaldı işten kovuldu e kovulur tabi
00 Yorumla
1 ayHayal dünyasında yaşıyorsunuz gerçek hayatta çoğu kadın kocasını böyle uğurlamaz kocası işe hazırlanırken kadın yatağında ostura ostura uyur
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 aySende bu azim olduktan sonra mahalleye kadar yolcu edersin böyle..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 ayBöyle arvadım olsa yemini de eksik etmem awınıda boş bırakmam
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 ayBide kapalı olacak Allah'ın farzını pis bedenlerinize alet etmeyin aq
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 ayBöyle gönderilmek değil, böyle karşılanmak daha iyi olurdu 😇
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 ayTam işe giderken kadınımı böyle görmek mi hayali bile güzel
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
1 ayPijamalarını giy böyle gönderemezsin😂
41 Yorumla- 1 ay
Neden ya
İnşalalh haylim daha doğrusu bellide gönderememek geri döndürmek😅
21 Yorumla- 1 ay
Lazim olan kann
1 ayBi kadını böyle görmek bana fazla eski sahibemi böyle gördüğüm için ceza ödemesi yapmıştım ben
00 Yorumla
1 ayİnşallah olur sana da bana da yani en çok istediğim şey yeter ki böyle istekli ca cazibeli bir yavru olsunnn
00 Yorumlabu yüzden kendi işin olucak üstediğin zaman işe gidiceksin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 ayKapalı bi insanın bu fotoğrafla böyle bi gönderi atması aşırı garip
31 Yorumla- 1 ay
Sende mi kapalısın
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. İşe gideceği meçhul
11 Yorumla- 1 ay
Niye ya
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 ayİstersen hersey olur canım
12 Yorumla- 1 ay
Ama nasıl
- 1 ay
Evlendigin zaman istediğin gibi giyinirsin evin içinde
Her gğne farklı takım alır salınırz
71 Yorumla- 1 ay
Gerçekten öyle
- Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı.
1 ayÇok gidemez gibide neyse :))
02 Yorumla- 1 ay
Neden ki
- 1 ay
Birakip gidemez :(
Gizli Üye(18-24)1 ayabla hatlar karıstı
33 Yorumla- 1 ay
Ne ablası ya
Cevap sahibi1 ayharbiden ha 1 yaş var aramızda burada bende hatlar karısmıs fjdj
- 1 ay
yaniiii
Aşk İlişkileri konusunda 572 cevap paylaştı. Üşütürsün aşkım dikkatli giyinmelisin derim
10 Yorumla
1 aySevgilime daha seksi giyiniyom ben
63 Yorumla- 1 ay
nasıl
- 1 ay
Iste aranan kan
- 1 ay
0fff güzül giyin
Gizli Üye(25-29)1 ayBen her gece ve sabah böyleyim eşim e 🤗
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 960 cevap paylaştı.
1 ayOlu olur iste yeterki
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 603 cevap paylaştı. Olur tatlım neden olmasın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. İşe gidemez böyle yaparsan 😃
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 aySevgiliyi boyle karsilasan?
00 Yorumla Sen böyle giyersen adam işe gitmez ki ya o
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Allah böyle tutkulu eşler versin hakedenlere
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Fotoğrafi nasil büyütebilirim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kocişin ben olursam olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayTürbanlı azgınlığı diye bir şey var yemin ederim.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Ben gitmem ki ula 😅😂
00 Yorumla- Devamını Gör (108)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne