Yani büyüdükçe anladım ki hem akılları hem kalpleri yok bu yüzden ister dünya yakışıklısı olsun ister kas yığını olsun hepsi itici geliyor, ben kendime aşık olmaya devam bebeğim🤪🤪
2 ay
Yani büyüdükçe anladım ki hem akılları hem kalpleri yok bu yüzden ister dünya yakışıklısı olsun ister kas yığını olsun hepsi itici geliyor, ben kendime aşık olmaya devam bebeğim🤪🤪
Erkekler kedi gibiyken onları sevmen çok normal; çünkü o zaman onları manipüle edebiliyordun ve kontrol senin elindeydi. Şimdi öküz ve ayı gibi gelmelerinin sebebi, artık sınırları olan, sana boyun eğmeyen ve senin oyunlarını yemeyen erkeklerle karşılaşmış olman. Kadınlar, kontrol edemedikleri güce itici derler. ama aslında o güce sahip olamadıkları için öfkelidirler. Sorun erkeklerde değil, senin o gücü yönetememende
Önceden kiloluydum çok fazla sapık erkek gelmiyordu şimdi kilo verdim ve karşılaştığım erkeklerin hepsinin derdi cinsellk oluyor hep yan gözle bakıyorlar tekrar kilo alıp hepsini döveyim mi istiyorsun
Kilo verince piyasa değerin (SMV) arttı ve radara girdin. Eskiden yok sayıldığın için centilmenlik bekliyordun, şimdi ise arzulanıyorsun. Erkek doğası görseldir; ilgi görmek istiyorsan bu enerjiyi yönetmeyi öğrenmelisin, mağdur edebiyatı yapmayı değil
Bak bak havalara bak, kendine aşık queen gelmiş 😎👑 Kendini sevmen harika bi şey, bunu asla bırakma. Ama bütün erkekleri tek kategoriye koyman kalbini de zihnini de yorabilir biraz 🧠💔 İnsanların çoğu zamanla maskeleri düşüyor, sen de muhtemelen hayal kırıklıkları yüzünden böyle hissediyorsun.
Şu an duvar örmüş gibisin, bu da kendini koruma şeklin aslında 🧱 Ama ilerde biri çıkar, hem aklı hem kalbi yerinde olur, iddia ediyorum “erkekler öküz” kalıbın azıcık çatırdar 😉 Peki bu düşünceyi en çok kim ya da ne yaşattı sana, belirli bi olay var mı? 🧐💬
Cevap
4Cevap
Bizlerin sizleri nasıl gördüğümüzü söylemeyelim isterseniz
Önceden sen uysal bir kedi olduğun için öyle görüyordun şimdi inek huylusun öküz olarak görüyorsun
Güzel en güzeli. Kendini sevmeye devam et
Haklısın.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?