Erkekler, sorum aslında size. Bir kız size ilgisini fazlaca belli ederse ne düşünürsünüz?
1 ay
Erkekler, sorum aslında size. Bir kız size ilgisini fazlaca belli ederse ne düşünürsünüz?
Erkek o kadar beğenmediyse ve abazalık varsa bu bana tutuldu bende tutulmuş gibi yapayım bir gecelik ilişki yaşarız ayrılırım der veya uzun sürdürür FB gibi takılır
Zaten ondan sonra pek bı egolu davrandı. Niyetinin ciddi olduğunu söyledi
Niyetinin ciddi olmadığını söylerse ve sen bunu fark edersen vermeyeceğini bildiği için çünkü sen o masaya ciddi olduğun için oturdun
İnsanları bilemiyorsun maalesef. Müneccim değiliz. Kim iyi kim kötü bilemiyorsun
En güzeli uzun bir sohbet birlikte vakit geçirmek ve biraz zaman
Teşekkürler
Şimdi ne desem adam belki seninle farklı düşündü evlilik vs. hissetti kaçar ama bir yandan sınırlarını çekmen ve ne istediğini göstermende güzel
Bilmiyorum niyetinin ciddi olduğunu söyledi
İlgini belli etmen hata değil, bence aşırı da tatlı bir şey 😌💕 Ama denge önemli. Biraz ilgini göstermişsen sorun yok, erkekler netliği sever. Sadece “bensiz yapamaz” hissine kapılmasına izin verme, gizem payın kalsın 😉 Adamın tavrı nasıl oldu görüşmede, sana karşı nasıldı, sıcak mıydı soğuk mu? 🥹✨
Cevap
15Cevap
karşıdaki adamın karakterini bilmek lazım. neden hata ettiğini düşünüyorsun? ?
Egolu davrandı sonradan
işte anlamış oldun karakterini. böylesi daha iyi olmuş
İlerde ne tür sorunlar oluşabilir
san karşı kaba ve aşağılayıcı olabilir. kendini bir bok sanabilir
Zaten kendini bir b.. sandı ama. Tepeden bakmaya başladı. Kendime çok kızıyorum
öyle davranmasan adamın gerçek kimliği ortaya çıkmayacaktı. Allah seni korumuş demek ki
hangi şehirdesin
Bırakın artık ali cengiz oyunlarını yanlış değil yaptığınız
Ben kırk yıl tanıyormusum gibi davrandim. 😅Adam bir anda soğudu ama.
Oyunu bende sevmem
Onun problemi net olmayan insanlardan hayır gelmez
Rahatsız olmam. Ama tanımak lazım iyice tabii.
Yanlış anlama da adamın kaç senedir tanıyorsun her şeyini biliyor musun evlilik senin için çocuk oyuncu haline mi geldi ben anlamadım ki
Nasıl yani anlamadım
Tanımıyorum işte tanımak için buluştum
Evet çok haklısınız. O tanışmak istedi aslında ama iki sene bile konuşsan tam anlayamazsın ne olduğunu
Ama zaten ilgimi görünce bir havalara girdi ki sorma
Ya tamam da adımı daha yeni tanıyorsun size ne oluyor ben anlamıyorum adam kötü biri mi en ufak bir şeyde sinirlenen biri mi tanıdım da huyunu suyunu bilmiyorsun evlendikten sonra belki istediğini alınca değişecek sana karşı nereden biliyorsun belki pişman olacaksın gerçekten ne yapmak istiyorsan onu yap sen bilirsin
Zaten olmadı merak etme. Hop diye atlamiyoruz bizde zaten
Sen azarlayarak anlatıyorsun ama
Ben azarlayarak anlatmiyorum yazıştığım için beni anlamıyorsun normalde sesli konuşsam hiç böyle bir insan değilim emin ol sana öyle geliyor ya ben iyi bir insan olmasam seni neden bu kadar uyarayım ki bana ne der geçerim kendi kararı der geçerim ama seni uyarıyorum ki acı çek çekme diye
Peki teşekkür ederim. Ama nasıl insan olduğunu tanımadan nasıl anliycaz
Doğru ama bu süreçte bile gerçek yüzünü göremeyebilirsin
Tabi ki tanimak
Evet zaman geçirdikce azdan çoktan anlarsın. Bakalım yaa hayırlısı herşeyin.
Aynen Allah razı olsun 🙂
Demek ki karşıda ki karaktersizmis seni böyle üzmüş.
Niyetin evlenmekse normal ama onun niyeti ne o önemli
Niyetim ciddi dedi.
Sürekli atlama sıkıntı olmaz
Bugün ilk kez buluştuk zaten. Heyecandan ilgimi belli ettim. Havalara girdi tabi
İşte bunu sürekli yapmazsan sorun olmaz
O zaman arada soğuk yapmak gerek
Soğuk niye yapasin ki? Normal davran.
Sıcak olunca havalanıyor bilemedim
Yoo ciddiyetini ortaya koymuşsun
Ama bir havalara girdi sanki
Bi kafa atsaydın suratına hava falan kalmazdı
Sinir oldum öyle yapsaydın keşke 😅
Yapsaydım
Neyse yak Bi sigara önüne bak
bende hazırsam beni bozmaz ya
Doğal değil mi