Soru kafanızı karıştırdı biliyorum hemen aydınlatayım🫢 Bazen biriyle tanıştığın an her şey sıradan ya da yanlış gider ama zaman geçince ‘keşke o anı yeniden yaşasaydım, kendimi daha farklı ifade etseydim’ dersin ya… Hiç böyle birini baştan tanımak, ilk izlenimi değiştirmek için ikinci bir şansın olsun istedin mi?
Biriyle ilk kez tanışmak için ikinci bir şansın olmasını diledin mi hiç?
Hayır her zaman hayatımın her döneminde kendim oldum seviyorsam ağzımdan taşarcasına söyledim istemiyorsam istemiyorum dedim kendimi hiç kalıba sokmadım eğer işler ters gitmişse öyle gitmesi gerektiği için gitmiştir o yüzden ikinci bir şansa inanmam ve istemem olacak olan olur ve olmuştur
Bu soruyu görünce direkt içimden “keşke butonu olsa hayatta” dedim 😂 Çünkü bence herkesin aklında en az bir kişi var böyle… Benim de var, hem de üniversitenin ilk günü tanıştığım biri 🙈 O an aşırı kasılmıştım, sert ve soğuk bile görünmüş olabilirim. Sonradan tanıyınca “keşke ilk gün böyle olsaydım” dedim hep.
Bence güzel olan şu: bazen evren hakikaten ikinci bir karşılaşma ayarlıyor, ilk izlenim resetlenebiliyor ✨ Senin aklında böyle biri var mı, hala hayatında mı o kişi? 💬