En son sahile gideceğim dedi biraz fazla saat oldu ne yapmalıyım mesaj attım ama dönüş yok
1 ay
Haber vermiş aslında, zaman öldüren bir şeyle meşgulse dönüş yaptığında tavır yapma bence, ona da alan tanı. Bütün hayatı sen olamazsın, arkadaşlarıyla zaman geçirsin.
Sevgilin sahile gidiyorum deyip 4 saattir yazmıyorsa, önce sakin ol canım 🌊💙 Telefonu şarjı bitmiş, arkadaşlarıyla kafa dağıtıyordur ya da denizde falan olabilir. Direkt en kötü senaryoya gitme. Sen bir kez yazmışsın zaten, üst üste mesaj atmana gerek yok, bekle biraz. Döndüğünde de güzelce “merak ettim” diye konuş, trip değil iletişim kur. Şu an içinde nasıl bir his var, daha önce de yaptı mı böyle? 💭
Cevap
2Cevap
Eğer güvenmiyorsan sorun var demektir belki işi çıkmıştır yoldadır şarjı bitmiştir ama sürekli tekrar eden bir şeyse orada bir dur derim
Ya bazen 2 bazen 3 saat oluyor oda çalıştığı için onada bisi demiyorum ama bugün ayrı bu kdr saat yazmamazlk etmezdi 4 buçuk saate vuruyor mesajda attm ams yok
Dediğim gibi şarjı falan bitmiştir takılma akşama doğru yazar seni özlemişsin
Merak ediyorum panik atağım var korku içinde kalıyorum acaba bisi mi oldu nerde niye yazmıyo uzak mesafeyiz bide
4 saat ne ya. Ne olmuş yani arkadaşları falan vardır yanında.
İnşallah başka bisi olmasın da
Ayda yılda bir olur. Ha sürekli oluyorsa o zaman haklısın
İlk defa bu kdr saat yazmadı 5 saat oldu hala yok 2 defa mesaj attım yine yok
Tamam şimdilik sorun edecek bir şey yok demek ki
Sevgiliniz mi yoksa erkek arkadaşın flörtünüz mü
Sevgilim
Yani bilmiyorum bence böyle davranmamalı
Tedirginim açıkçası
Kimle gitti. Bizim ilişkimizde zaman sıkıntı olmuyor ama 4 saat yazmaması da normla değil haber verilmeli bence
Genelde tek gidiyor ama arkadaşıda eşlik etmiş olabilir dediğim gbi o zamandan beridir haberim yok şu an nerde kiminle falan ilk defa böyle yaptı
Çok göze batıcı bir hareket olmuş. Bence al karşıma konuş bu kadar uzun süre normal gelmedi bana bir de hiç söylememiş. Belki de ilgi çekmek istiyor anlamadım ben de
Uzak mesafeyiz inşallah arar da başka bisi olmasın bunu ona söylerim
Biz de öyle. Ne zamandır çıkıyorsunuz
1 aydır canm
Umursama
İşte umursamamakla da olmuyo olsa keske
Umursayınca da olmuyor çok umursadım zamanında
E gülüm napiyim sen söyle ya cidden işi var ise sonra dicek ki bu kdr saat yoktum sevgimden şüphe edicek her ihtimale karşı ben yinede mesajımı atıyorum
Yaşlarınız kax
Ben 27 o 29
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?