Ben kaç defa davet ettim, o beni hiç davet etmiyor, üstelik müsait de biri. Ben ailemle yaşamama rağmen davet ediyorum, bir yıldan fazladır arkadaşız
1 ay
Başka arkadaşlarına karşı falan da öyleyse yani öyle duyuyorsan biliyorsan Bu tamamen belki çağırmayı sevmesinden kaynaklı olabilir sana da belki kırmamak için falan geliyordur bazı kişiler evde buluşmayı sevmez çünkü evden çıkıp eve girmek gibi bir şeyler onlar için daha çok sosyal ortamları tercih ederler dediğim gibi başkalarına karşı da böyle ise tamamen kendisinden kaynaklı bir durum ama tek sana karşı yaptığı bir şeyse bu senin şahsına yapılan bir şey
Alınta yatan sebepler olabilir mesela evinden utanıyor olabilir ya da senin evinde oturmak hoşuna gidiyor olabilir ya da kendi evinde oturmayı sevmiyor olabilir sende şunu diyebilirsin
Hadi bugün senin eve gidelim dönüşte de bizim eve gideriz hayır derse de senin evin daha huzurlu olur bizimkinde ailem var hemde konuşacaklarım var de
Bu durum bence seni kırmış, hissettim 🥺 Bir yıldır arkadaşsın, sen çağırıyorsun, o hiç çağırmıyorsa kafanda soru işareti oluşması çok normal.
İki ihtimal var gibi: Ya ev ortamını paylaşmayı sevmiyor, ya da evde çekindiği bir durum var. Bence sakin bir anda “Fark ettim, hiç sana gelemedim, merak ettim” diye sor, direkt değil ama tatlı tatlı 😊 Sen böyle bir şeyi konuşabilir misin, ne dersin? 💬
Cevap
6Cevap
Yani zorla kendini davet etirecek deyilsin o yüzden gerek yok buna takılma boş ver belki evde yanlizligi seven biridir
Bazı insanlar gitmeyi sever davet etmeyi sevmezler hadi davet etmiyorsun ne gidiyorsun ozmn değişik insanlar
Misafir ağırlamayı genel olarak sevmeyen biri olabilir mi
Ne zaman konussak misafirlerim vardı vs diyor
Evi uygun olmaya bilir senin evinden kötü olabilir utanıyor olabilir vs.
Belki ev ortamından rahatsız olacağını düşünüyor veya eşyaları eski vs dir
Başkalarını çağırıyor mu?
Evet
Hiç imada bulundun mu?
Bı ara yaptım hiçbirsey demedi
İstemiyor o zaman sizde aynı sınırı çizin
Evlen kurtul
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?