Yanlarında güçlü erkek istedikleri için mi? Örneğin cezaevine giriyor, şiddet uyguluyor ama vazgeçemiyorlar. Kariyerli, düzgün, eğitimli erkekler daha mı arka planda?

Yanlarında güçlü erkek istedikleri için mi? Örneğin cezaevine giriyor, şiddet uyguluyor ama vazgeçemiyorlar. Kariyerli, düzgün, eğitimli erkekler daha mı arka planda?

Bir suçluya ya da aşağılık bir tacizciye kıyasla, eğitimli, sınırlarını bilen, sağlam değerlere sahip ve başkalarının değerlerine saygı duyan bir erkeği çok daha fazla tercih ederim.
Örneğin, çevrimiçi ortamda birden fazla hesabı olan, çok çeşitli ve sahte imajlar sergileyen, cezasız bir şekilde kaos yaratarak ve sağlıksız, olumsuz enerjilerini yayarak eğlenen erkekler, benim için hastalıklarını tedavi ettirmeleri gereken narsist psikopatlardır. Bu erkekler, kim olduklarının anlaşılmayacağını sanıyorlar ama biz onların kim olduklarını ve alçaklıklarını çok iyi biliyoruz; tıpkı silahlı bir suçlu gibi, bu korkak erkekler hükümdar gibi hüküm sürmeye geldiklerini sanıyorlar. Bu tür erkeklere küçük bir mesajım var: Siz gerçek erkeklerden çok uzaksınız ve davranışlarınız, ne kadar iğrenç, utanmaz ve dünyadaki en kötü şeytanlar olduğunuzu gösteriyor. Küçük bir tavsiye: aynaya iyice bakın ve karanlık ruhunuz ve kara kalbiniz hakkında vicdan muhasebesi yapın, çünkü beyniniz arızalı ve ahlakınız tamamen yok. Bir köpek bile sizden daha iyidir.
Güçlü olur erkek dediğin zaten korkak özgüven sorunu olan insanı kimse istemez ancak öfke kontrolü olmayan şiddet eğilimli bir erkeği de çekici bulmam açıkçası erkeğin öfkesini kontrol edebileni makbul
Serseri erkek sevmiyorum lütfen böyle genelleme yapmayın herkesin beğeni şekli farklıdır. ayrıca birisiyle ilk sevgili olduğumuzda sabıka kaydı istemiyoruz nerden bilelim ki bunu?
Kariyerli, düzgün, eğitimli erkekler daha mı arka planda?
Bu soruna şöyle cevap vereyim: Kariyerli, eğitimli bir erkek zaten eğitimli bir kadın tarafından tercih edilir. Eğitimli kadın, doğru tercihler yapıp öldürülmediği için haberlere çıkmazlar. Bu tip kadınlar, sosyal medyada kendilerini paralamadıkları için diğerleri kadar da bilinmez. Bahsettiğin tıynetteki erkeklerle ancak eğitimsiz, boş kafalı kadınlar ilgilenir.
Bazı kadınlar “serseri” değil, özgüveni yüksek, karizmatik, sınırlarını bilen adamları çekici buluyor aslında 😌 Ama şiddet, cezaevi, toksik tavırlar falan romantik değil, direkt kırmızı bayrak 🚩 Kariyerli, düzgün, eğitimli erkekler kesinlikle arka planda değil; sadece bazen fazla “güvenli” veya “sıkıcı” algılanabiliyor. Sence sen hangi tarafa daha yakın hissediyorsun kendini, anlatmak ister misin? 💬
Tamam tamam anlatma sen ama meraklandım bak şimdi 😏😂 Peki sence kadınlar seni hangi tarafa yazıyordur? 🤔💭
Cevap
6Cevap
m*l oldukları için
Bende bu soruyu çok sordum bu konu bizde nasıl keko erkek oluyorsa aynı ortamda büyümüş kız versiyonunu düşün ve özgüveni düşük ailede sorun olan kızlarda keko olabiliyor yani uzak durmak en iyisi terimi burada Kadınların "keko" veya serseri olarak adlandırılan, kurallara uymayan, tehlikeli ya da agresif tavırlar sergileyen erkeklere ilgi duyması, popüler kültürde ve sosyal medyada sıklıkla Hibristofili (Hybristophilia) ile ilişkilendirilmektedir.
Ben sevmiyorum , kadın değil miyim acaba jdjdj
Aklı başında kimse böyle kişilerle muhatap olmaz
Kariyerli ve eğitimli insan sayısı az, onlar da birbirleri ile evleniyor zaten.
3 4 e bölünmek için 😃😃
Eceli gelen köpek cami duvarına işermiş.
Dayak seviyorlar
güçlü imajı çiziyolar ondan.
sekste iyiler
Kadınlar kudurmuş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?