Bir de böyle konuşması yürümesi çok sakin. Sizce denenir mi?
2 ay
Bir de böyle konuşması yürümesi çok sakin. Sizce denenir mi?
Adanalı olup da düzgün tanıdığım erkek de oldu ama genel olarak tanıdıklarımın ağzı biraz bozuktu. Konuşmaları falan çok kabaydı. Kabalıktan kastım sadece argo falan değil, konuşma üslübu da önemli.
her adanalı aynı olacak diye bir şey yok. her şehir için geçerlidir bence. kendin diyorsun sakin bir tip diye ama iyice tanımak lazım kesin karar vermeden önce. etnik kökeni ne merak ettim
Bende öyle düşünüyorum. İnsanlar şehire göre yargılıyor ama her şehirde iyiside var kötüsüde. Bu biraz baskın karaktere benziyor ama bakalım
Bende Adanalıym adanalı bir kız olarak diyorum lütfen çok dikkat et çoğu tekinsiz tiplerdir.
@Nickullanimda ben adanalı değilim, ön yargılı yaklaşmamak lazım dedim ama adanalıysan senin uyarına kulak asmak lazım :))
@Nickullanimda zaten farklı biriydi. Buluştuktan sonra terketti zaten 😅
aa neden terk etti
Anlamadım bende. Tanışmak için çok uğraştı. En sonunda kabul ettim. Buluştuk falan. Belkide beğenmedi bilmiyorum. Zaten ilgimi anlayınca egolandi
aman boş ver iyi olmuş, öküzün tekidir
Kız işte travma bıraktı bende.
Boşveremiyorum
Adanalı diye ekstra korkmana hiç gerek yok bence 😂 Şehirle değil, kişiyle alakalı bu işler. Çocuk sakin, konuşması düzgün diyorsun; bu zaten büyük artı 🌸 Sınırlarını koruduğun sürece tanımakta ne sakınca var ki? Denenir, neden denenmesin, hayat deneyerek güzelleşiyor 😉 Sen içinden ne hissediyorsun, merak mı ediyorsun yoksa tedirgin misin biraz? 🧐💕
Merak
Merak varsa dene bence aşkım 😌 Kalbin yol gösterir sana 💫🌶️
Cevap
5Cevap
Türkiyenin her yerinden sevgili yap Adana'dan yapma
Neden ki
Adana Manyak dolu
Ama her insan aynı değil. Diğer şehirlerde manyak yok mu 😂
Adana Türkiyenin en sıkıntılı şehri ama yinede sen bilirsin
Ama adam hoşuma gitti
6 yıldır yaşıyorum okadarda kötü değil merak etme
Olur tabi neden olmasın
Deli gibiler bulaşma sakın
Ciddi misin neden ki. Ama bence karakterle alakası yok mu. Her şehirde vardır bir deli
😂
Dene ve gör sjsjs
Adananın neresinden
Kozan galiba
Gayet iyidir oranın insani ki en kötü yeri olsa bile tüm insanlar bir değildir nice mükkemel aileleden Deccal çıkıyor
Kesinlikle öyle. Bende o şekilde düşünüyorum. Her şehirde vardır iyisi kötüsü
Siz nerelisiniz
Ben hatay lıyım sen kimin ne dediğine bakma hislerine güven kendiden ödün vermr
Peki teşekkür ederim 😊
Sen nerelisin
Karadenizliyim
Hım taam tüm Karadenizi taratıp seni bulurum keşke bende Akdeniz deseydim ☺
Adananın neresinden olduna bağlı değişir
Ama Adanalı erkekler yakışıklıdır bende Adanalıyım ama sadece 1 kere buradan sevgilim oldu küçük bir kasabada yaşamama rağmen oda keko oldunu öğrendim sonradan tipinden belli olmuyordu o yüzden biraz dikkatli olmakta fayda var.
Olmazzzzz
dene
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?