Sevgilim platin sarı sac renğine takıldı, benden sogudu mu yoksa baska biri mi var?

Normalde saçımla falan çok uğraşırım, sürekli değişim yaparım, kendim de sevgilime de sorarım nasıl olur yakışır mı diye. Oranla buranla oynama artık, doğal daha güzelsin derdi hep. 4 sene boyunca hiç demedi şöyle böyle yap diye. Birden 2 gün önce hiç aklımda yokken yanıma gelmişti, saçımla oynarken kahkül mü kessen falan demeye başladı. Ben yok saçım kendine gelsin biraz çok yıprandı deyip kapattım. Ertesi günü mesajda yine durduk yere hiç saçını sarı yaptın mı diye sordu. Ben de o tona yakın bi renk yapmıştım, öyle değil dedi. Bi kızın videosunu attı, şu günümüzde erkeklerin ağzının sularının aktığı renk platin sarı. Beynime kan sıçradı çünkü yeni girdiği dükkanda bi sarı kız var, güya abla diyor, 30 yaşındaymış. Kızı gördüm, hiç öyle o yaşlarda gibi değildi. Daha önce de aldattığı için aklıma direkt öyle şüphe geldi. Sövdüm saydım, profilde fotomuz vardı, kaldırdım. O, fotoyu geri koyuyor musun koymuyor musun son kez söylüyorum dedi. Koymuyorum dedim, tamam dedi, engelledi beni. Ama konumu hâlâ açık, kapatmamış, facesinin şifresini değiştirmemiş, ınsta tiktok hesaplarını da açmamış. Ne yapmaya çalışıyor olabilir, yani haksız mıyım, ben mi abartıyorum bu durumu

Sevgilim platin sarı sac renğine takıldı, benden sogudu mu yoksa baska biri mi var?