Arkadaşımın kocasından hoşlanıyorum, gizli görüşsem sorun olur mu
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ya senin kişiliğin yok bir defa ne kadar adi pislik birisi olduğunu önce gör sonra beni eleştirmeyin de bir de gizli görüşsem olur mu senle görüşürse o adamın da kifayetine tüküreyim
Sakin ol canım 😁😁
Nasıl rezil insanlar var akp saolsun yarğı yok etti sonuç ülkede suç şunun yaptığı yasal olarak etraf böyle sosyal çürüme çarı çöpleri doldu gizli kaldığınızı sanıyorlar evli adam ile evde kalmış esc kızları kötü kaderi piskolojik kendileri evlenemiyor evli insanları kıskanıp piskolojik yapıyor çoğu ülke kadın tuhaf ve aşırı zavalılar böyle çok var etraf takılmalık çöp kadın dolu evlenmiş boşanmış erkek peşinde koşması yede evli erkek peşinde bekar dönüp bakmıyor tuhaf normal değil ülke dünya da böyle bir şey yok arkadaşlar yok örneği bu çöpler yüzünden 20 yıl sonra kimse sokak da rahat gezemicek aile yapısı bozuyorlar yazık lan
Bu durum baya riskli ve kalbin de karışmış gibi hissediyorum 🥺 Önce şunu net söyleyeyim: Arkadaşının kocasıyla gizli görüşmek kesinlikle sorun olur, hem de büyük sorun 😬 Hem arkadaşına hem kendine haksızlık olur.
Beğeniyor olman normal, insan hislerini her zaman kontrol edemiyor ama davranışlarını edebilir 🙌 Bence mesafe koy, kendini o ortamdan uzaklaştır. Sen ne hissediyorsun tam olarak, platonik mi yoksa gerçekten adım atmayı düşünüyor musun? 💭
Cevap
59Cevap
uzak dur midesiz misin
adam senle gönül eylendirir bi süre sonra duylur ailesi hayatı sarsılır çocuk filan varsa perişan yok eşini ikna eder ayrılmazsa huzur kalmaz sende yediğinle yaşadığınla ortalıkda kalırsın ne sorunu olsun ki ☹️
Çok tehlikeli sularda yüzmeye hazırlanmak gibi bir şey bu. Çok dikkat etmen lazım
Eleştirilecek bir durum olduğunun sende farkındasın. Hiçbir hoşlantı/aşk düşeceğin duruma değmez. İlla vereceksen kadınla olan arkadaşlığını bitir.
yok canım ne sorun olacak, rahat ol sen 🤣🤪
Yok canım ne sorun olacak
Aldatmaya meyilli varsa zaten ya sen ya başkası elbet olacak. Senin de isteğin varsa içinde kalmasın ver gitsin
Yakalanma yeter 😂😂
Aaaa tabiki görüşün hatta benide çağırın bende arkadaşınızı alayım yanıma 4lü date yapalım :D
Ne kadar yanlış olsada evli biriyle ilişki yaşayan çok var ama arkadaşının eşiyle çok çok yanlış
Yanlış biley tabiki ama maalesef gayrı ihtiyari herkests oluşabilen duygular bunlar, mümkünse çok fazla bir araya gelmemeye bakın
Böyle insanlarin asla mutlu olamicagi gerçeği icimi ragatlatiyor, o kadini hiç cekemiyorlar
Kıskançsiniz
Naçizane fikrim, mide bulandırıcı
Yaşlarınız kaç? Sen evli misin. Sorun olmaz. Ne güzel 2 kocan olur. Hamile kalsan ne yapacaksın, babasını bilemezsin.
İki koca 😂😂😂
Yani sence olmaz mı soru bir kere çok yanlış
İnşaALLAH senin de kocan olur da elinden alır başkası
sorun olur mu derken? bizden izin mi istiyosun
iş duyulursa ikiniiznde sonu kötü olur bekarmısın
Olur.
Arkadaşınla olan arkadaşlığın mı önemli yoksa onun kocasıyla birlikte olman mı?
Bence bu gibi şeyleri hiç gerek yok hem arkadaşınızdan olursunuz üzerine rezil olursunuz karşınızdaki insan evde sizi yalnızca kullanır yani olan size olur
Sen bekar mısın
Evet
Peki arkadaşının kocasının sana ilgisi var mı sence
Ben eleştirmeden yorum yapamam sen anla artık
Yakalanmadığın sürece sorun olmaz karakterin el veriyorsa devam et
ya siz niye böylesiniz ahlak falan yok mu sizde senin kocanla başka biri görüşse ne hissedersin
Hiç mi bekar adam kalmadı 😏 arkadaşının yerine koy kendini
Senin kocanla da gizliden konuşan kadınlar olur elbet
adam kabul etmişse neden olmasın. arkadaşının nasıl performansa maruz kaldığını da anlamış olursun.
Gizli görüşürsen sorun olmaz dikkat etmen lazım
Olur duyulursa rezil kıyamet kopar
Memlekette erkek kıtlığı mi var
Onun bundan haberi var mı peki?
Ayıp değilmi tek lafım bu
Çarpık fantezilerinizi buradan paylaşmayın
İçin rahat olsun herkes birilerinden hoşlanıyor
Sonra yakalanınca affet bir kere oldu de
Neden olmasın göbül bu bende annemden hoşlandığım oluyor
Hıc bir yanlıs sonuna kadar dıgru gitmez
Onun sana ilgisi var mı aynı durum bende vardı
Belanı bulmak istiyorsan yap
Olmaz si. Ktir geç
Aynısını yaşadım
Kocası biliyor mu?
Ne olcak ver gitsşn
İlişkiye girersin
Olmaz yakalanmada
Yuva yıkanın sence yuvası olur mu
O da istiyor mu?
trol sorudur umarım
Olur olur
Olur
Uzak dur
Sence olmaz mı?
Yok hic sorun olmaz sen rahat ol😒 kafaya bak ya
Ben dert etmem öyle seyleri
@Sevgi25flower erkek olduğunu bu kadar belli etme reis
@Doktor_Hektor sende kadın olduğunu
Ahshaha😄
Ne3n
Çonu bırak benden hoslan😅
Kocasının ilgisi var mı?
Yok olmaz
Kocan doyuramıyor herhalde
Görüşme
Olur olur
Takıl ya kafana göre, ıslanıyor musun ona?
Dikkat etmelisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?