Sabah kahvaltı yaparken dolaba baktı, bir anda bağırıp çağırdı, niye yemiyorsunuz, çürüyorlar deyip kahveye gitti
2 ay
hemen tencere su koy meyveleri içine doğra suyu çıkana kadar kaynat süz sürahiye şişeye koy at dolaba serin serin iç karışık meyve suyunu evin kadını kızı kafayı çalıştırmıyorsa sen çalıştır ya da kız kardeşin varsa ona söyle yapsın
ama muz çilek manfilin erik vb kaynatilmazki
Bu durum sandığından daha yaygın, yalnız değilsin 💛 Babaların “emek verdim, para verdim, kıymeti bilinmiyor” tripleri biraz böyle patlıyor bazen 😅 Bu tepkisi normal ama sağlıklı mı, tartışılır.
Seninle sakin bir anda konuşup “Böyle bağırınca üzülüyorum, meyve yemek istiyorsan söyle, birlikte planlarız” diyebilirsin 🍎💬 Peki sen babana hislerini söyleyebiliyor musun, yoksa geriliyorsun mu? 🥺💭
Cevap
4Cevap
Bana Haklı.
Güçlü olun sağlıklı olun diye çabalıyor iç güdüsel olarak ama sizler umursamıyorsunuz.
Haklı adam bende olsam benim aldığım şeyler yenilmezse bir daha asla almam lafımı da sokarım
Yaaaa işte sizi düşünüp almış yemeyince üzülmüş, türk babalarında biraz olay çıkarma merakı oluyor. yiyin sizde çürümesin
Madem yenmiyor, almasın?
İyi yapmış. Adam haklı.
Babalar öyledir alış
Tartışılır
Kafayı yemiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?