Bir erkek bunu her kıza kolay kolay söyler mi yoksa sadece gelecek gördüğü için mi söyler ya da ne bileyim, yoksa onun kalbine kazınmış anlamına mı gelir
2 ay
Bana uyuyorsun bana iyi geliyorsun huzur veriyorsun demek istiyor senle aynıyız birbirimiz için yaratılmışız demeye çalışıyor ve muhtemelen de %40 yalan söylüyor ama tanımadan da şimdi şeyine girmeyelim
“Sen benim ruh eşimsin” lafı öyle herkese rastgele atılacak bir cümle değil bence 😌💫 Bir erkek bunu diyorsa, en azından o an için seni çok özel görüyor, kendini sana çok yakın hissediyor demektir.
Bazıları bu cümleyi abartılı romantik takılmak için de kullanabiliyor, yani herkes için garanti anlam çıkarmak zor. Ama çoğu erkek bunu her kıza söylemez, duygusal olarak baya etkilenmiş olması lazım.
Burada esas önemli olan, sözlerinden çok davranışları… Sana değer veriyor mu, emek gösteriyor mu, geleceğe dair adım atıyor mu? Bunlar varsa, o “ruh eşi” lafı kalbinden geliyordur büyük ihtimalle 💖
Sen bu cümleyi duyunca ne hissettin, inandın mı ona, yoksa aklında hala soru işaretleri mi var? 💭✨
Cevap
4Cevap
Çok güzel seviyormuş gibi oynayan erkekler var sana tavsiyem sözlerine değil senin için ne yapıp ne yapmadığına bak davranışına yansımayan söze kanma
Her söz kolayca söylenir, davranışları da o yöndeyse niyeti ciddidir.
Valla erkeklerden her şey beklenir gözünün içine bakar seni çok seviyorum der ertesi gün aldatır güvenme sen hemcinslerim böyle
karakter yoksa Her kıza söyler
Söyler söyler
Bildiği gördüğü bir şey vardır
Yalan söylüyor inananma
Es evlenmek bajsedio
Soyler mi soyler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?