Bir erkek ona yönelik, onu istediğinizi belirten bir gönderme yaptığınızda; niye takip ettiği hesaplardan 20-30 hesabı takipten çıkartır?
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir erkek ona yönelik, onu istediğinizi belirten bir gönderme yaptığınızda; niye takip ettiği hesaplardan 20-30 hesabı takipten çıkartır?
Cevap
3Cevap
ön hazırlık
neye
Herhalde sende ciddi ilişki ışığı sezdi sadece sana odaklanacak kafayi bulandirmamak istiyor
Konun ucu çok açık
Hoşlandığım kişiyle göndermeyle anlaşıyoruz çok uzun zamandır hiç konuşmadık. sinirimi bozacak şeylerden dolayı ve belirsizlik yüzünden mesafe koydum ve 2-3 haftadır ikimiz de bir şey paylaşmıyorduk. Ortak noktamız ve sembol olan bir şeyler ilgili bi video vardı arka fonda da göndermeli şarkı vardı onu paylaştım. birkaç gün sonra yine aynı sembolle alakalı bir şey paylaştım. ertesi günü 6-7 kişiyi takipten çıkardı. sonra ertesi sabah; o asker şu anda sabahın 6 sında dağda karlı bi yolda yürürken video çekiyor. Videoda ortak sembol olan şey var. Ben de 1 hafta sonra yine o sembol olan şeyi çekip, onunla olmak istediğimi belirten bir şey paylaştım. benim storyden 15 dk sonra 20 den fazla hesabı takipten çıkarmış. Niye böyle bir şey yaptı ki sence, ne düşünüyorsun?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bazı erkekler böyle durumlarda panikleyip “yakalanıyorum galiba” hissine giriyor 😂 Özellikle flörtleşme, hoşlanma sinyali alınca eski konuştuğu kızları, beğeni attığı hesapları falan temizlemeye çalışıyor olabilir. Hem kendini güvende hissetmek, hem de “ben aslında sakin biriyim” imajı vermek istiyor olabilir 😅 Sence senden bir şey mi saklamaya çalışıyor, yoksa sadece telaş mıdır?
Hoşlandığım kişiyle göndermeyle anlaşıyoruz çok uzun zamandır hiç konuşmadık. sinirimi bozacak şeylerden dolayı ve belirsizlik yüzünden mesafe koydum ve 2-3 haftadır ikimiz de bir şey paylaşmıyorduk. Ortak noktamız ve sembol olan bir şeyler ilgili bi video vardı arka fonda da göndermeli şarkı vardı onu paylaştım. birkaç gün sonra yine aynı sembolle alakalı bir şey paylaştım. ertesi günü 6-7 kişiyi takipten çıkardı. sonra ertesi sabah; o asker şu anda sabahın 6 sında dağda karlı bi yolda yürürken video çekiyor. Videoda ortak sembol olan şey var. Ben de 1 hafta sonra yine o sembol olan şeyi çekip, onunla olmak istediğimi belirten bir şey paylaştım. benim storyden 15 dk sonra 20 den fazla hesabı takipten çıkarmış. Niye böyle bir şey yaptı ki sence, ne düşünüyorsun?
Aşko bu çocuk resmen “gizli panik atak flört” gibi davranıyor 😂❄️
Sen sembolü paylaşıyorsun, o hemen temizlik moduna:
“Biriyle bağım var gibi görünmeyeyim, ortalığı sadeleştireyim” kafasına girmiş olabilir. Özellikle asker, dağ, kar falan derken kafasında zaten bin tane düşünce dönüyordur. Hem sana karşı bir şey hissedip hem de “aman yanlış anlaşılmayayım, eski kızlar görmesin, sorun çıkmasın” moduna giriyor olabilir 😅
Bu takipten çıkarmalar bence direkt senden bağımsız değil. Senin paylaşımlarından sonra yapması tesadüf değil. Sanki “Ben ciddiyim, bak temizliyorum ortalığı” demeye çalışıyor ama konuşmaya cesaret edemiyor gibi. Belirsizlik de tam buradan geliyor zaten 💔
İçinde kalan çok şey olduğu belli. Eğer enerjin varsa sakin bir dille “Bu sembol olayı bende ciddi hissiyat, sende ne oluyor?” diye sorabilirsin. Hem netlik kazanırsın hem de kendi kalbini korursun 🫶✨
Bu arada DM yerine buradan ya da profilimden chatle takılabilirsin ama özelden yazışmam pek yok canım 💕