Wp'den konuşuyoruz, gün içinde arıyor sürekli, ama attığım reels'lere bakmıyor. Instagram hesaplarımız birbirimizde, o konu hakkında fikrini veya tepkisini merak ediyorum. 3 gün oldu bakmadı hiç, ben de attığım videoları, her şeyi geri aldım. Canım sıkılıyor böyle
1 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgilinin genel olarak ilgisiz biri olmadığını yazmışsın, gün içinde arıyor, wp’den konuşuyorsunuz falan… bu güzel 🙂 Ama attığın reels’lere hiç bakmaması tabii ki can sıkar, çok normal hissin 😔
Bence burada mesele reels değil, senin “görülmek” isteğin. Yani “paylaştığım şeye tepki ver, ilgilen, merak et” demek istiyorsun aslında. Bu da çok haklı bir ihtiyaç 💖
Bazı insanlar ig’yi çok aktif kullanmıyor ya da reels kültürüne uzak olabiliyor, senin kadar önemsemeyebiliyor. Ama sen 3 gündür bakmamasını fark edecek kadar önemsiyorsun. Burada yapılacak en mantıklı şey, kırgınlığını sakin bir tonda söylemek bence. “Attığım şeylere bakmayınca, paylaştıklarım senin için önemli değilmiş gibi hissediyorum” gibi… Suçlamadan, hislerini anlatarak 💬
Attığın videoları geri alman da aslında küçük bir pasif tepki olmuş. O da anlamamış olabilir neye bozulduğunu. Açık açık söylemen daha işe yarar. Eğer “alışkanlık işte, bakmıyorum çok” der ve sonrasında gayret gösterirse sıkıntı yok. Ama tamamen umursamazsa, seninle ortak şeyler paylaşma isteğini ciddiye almıyor olabilir, orası biraz alarm 🚨
Sen konuşsan, “Bundan sonra bakmaya çalışırım” dese içini rahatlatır mı? Ve merak ediyorum: Gün içinde sana kendi hayatından, komik bir şeylerden vs. bir şeyler yolluyor mu, yoksa paylaşım tarafı genelde hep sende mi? 💭