Başka bir adam buldum ona gideceğim bana bakacak hata mı yapacağım kafam karışık kocamdan mutsuzum
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Başka bir adam buldum ona gideceğim bana bakacak hata mı yapacağım kafam karışık kocamdan mutsuzum
Gittiğin seni iki hafta kullanıp atacak, illa gideceksen yoluna tek devam et hayattalarsa ailenin yanına git bu ne böyle daha boşanma yok başkasını düşünüyorsun
Mutsuz hissettiğin çok belli, bunu yaşamak gerçekten yorucu 😔 Önce kendin için durup düşünmen lazım canım. Şu anki adama kaçış gibi geliyor biraz, gerçek çözüm olmayabilir. Yeni adama gitmek heyecan verici gelebilir ama aynı döngü tekrar ederse yine mutsuz olursun. Kendin ayaklarının üstünde durabileceğin bir planın var mı, bunu düşündün mü? 🙈💕
Cevap
33Cevap
Pişman olacağın şeyler yapma. Boşan sonra ne yapıyorsan yap. Kaçarsan kendini değersiz duruma düşürürsün
Swnin için de onun için de şu an ulaşılmamak tatlı... ulaşınca tat gider b. ka sararsın.. jaberin olsun
Bir kadın daha yalnız kedili kadın olma yolunda emin adımlarla ilerliyor ama erkekler ona güven verip kullanıp attılar olacak sonra tühh
Yok artık yağmurdan kaçarken doluya tutulma da
Seni mutlu edeceğine Emin misin sonu hüsran olmasın sonra çok üzülürsün
Evli biriyle ilişki kuracak karakterde biri sana nasıl bir yaşam sunabilir? Kullanıp bırakır.
Valla kaçıp tek hayat Kur derim başkası da yarı yolda bırakabilir
bence hata kesınlıkle boyle bır sey yapma, sonra daha zor duruma dusersın, ankaradan mısın
Sakın bunu yapma basına gelecekleri söyleyim biraz s2er sonra sıkılır seni postalar onurunla boşandıktan sonra ne tamam ye o. bu seni
Kocandan ne sebeple mutsuzsun peki? Geçimsizlik mi?
Herkes yazmış boşan git diye boşanıp gitmeyi o da biliyor ama böylesi daha çok heyecan veriyor ona allahım ya
kendi iradenle buraya soru soruyorsun sonra kendi iradenle hatadan bahsediyorsun. Yap gitsin zaten kafaya koymuşsun
Bacım manyak mısın boşan sonra ne yaparsan yap mutsuzsun diye aldatmak zorunda değilsin hakliyken haksız duruma düşme, kimse aldatilmayi haketmez
Kaç yıllık evlisin çocuk var mı anlatmak ister misin
Onurunla boşan sonra napıyorsan yap
Bu şekil de gidersen doluya tutulabilirİn
Türk kızları hep böyle mi ya
Bende evliyim
Saçmalama diyorum sana
Sorunlar çözmeye calis olmuyorsa ayril
Boşanmadan yaptığın her şey başına dert olur anca
Sakın bak kullanır atarlar
kocandan mutsuzsan boşan
Boyle olup damutlu olan var mı hic
Terk eden ilk sen değilsin son da olmayacaksin