Konuşma arasında bir kişi daha olsamı ister misin dedi ben de destekledim ama sonrasını düşünüyorum sizce nasıl olur
2 ay
Konuşma arasında bir kişi daha olsamı ister misin dedi ben de destekledim ama sonrasını düşünüyorum sizce nasıl olur
Milyonların gece kafasını yasağa koyunca hayalini kurmaya başladığı hayatın gerçeğini yaşıyor eleman halen gelmiş bize soruyor hatta daha hayal konusunda oraya bile varamayanlar var adamın fantezisi kız eli tutmak
Bu durum baya kafa karıştırıcı olabilir, çok normal şu an sorgulaman 🤯 İlişkiye üçüncü kişi dahil etmek herkese göre değil, hele 2 yıllık ciddi ilişkideyseniz daha da hassas.
En önemli şey; gerçekten sen istiyor musun, yoksa onu kırmamak için mi destekledin? İçine sinmiyorsa, merakla bile olsa sınırlarını zorlamaya hiç gerek yok. Partnerinle dürüstçe konuş, hislerini anlat, “destekledim ama düşününce emin değilim” demek çok haklı bir cümle.
Senin için ideal olan; tek eşlilik mi, yoksa farklı deneyimlere açık mısın? İç sesin ne diyor şu an? 😌
Cevap
7Cevap
güzel kardeşim kitabını yazıyorsun bravo nasıl olur demişsin ya çok büyük kuzum çocukluğu olur bide sormuşsun
güzel kardeşim + kuzum çocuğu demek istedim
Küfür ediyorum sistem nasıl çeviriyor gelde delirme
İçinde varsa daha çok deneyimlersiniz ama rahatsız olursan bir ömür psikolojin bozulabilir ilk deneyiminize katılmak isterim
Uzun vadeli duygusal anlamda kopuş olur birbirinize
Sonrası işler bozulur
Bilmiyorum kararsızım
Ya ben sizin ızdırabınızı...
Ya bu ne igrnclk
Ne kadar ciddi bu konuda sen nasıl bakıyorsun
Sonrası düşündürüyo beni
Bir şey olmaz korkma
Bilmiyorum
Istersen yardımcı olurum sana bu konuda
Olur
Bekliyorum