Eski sevgilim beni terk etti yani kaç kez gitti geldi bu sefer cidden bitti ama, ona hiçbir zaman ulaşmadığımı bildiği halde bakalım türküyü tuttuğunu yalayacak mısın, bana ulaşacak mısın, neden der bir erkek?
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eski sevgilim beni terk etti yani kaç kez gitti geldi bu sefer cidden bitti ama, ona hiçbir zaman ulaşmadığımı bildiği halde bakalım türküyü tuttuğunu yalayacak mısın, bana ulaşacak mısın, neden der bir erkek?
G. otunu çok ksldirmisdin ve seni assagida kendini yukarıda gkruyor. İlişkinizi Saba sunduğu bir lütuf olaeak görüyor. Exin babası o, çocuğu anne kuzu yetişmiş bu çocuk Saba hakaret eder sizden bir gelecek ye olmaz
Haklısın hem fakirim gururlu yok aslında aile sorunları da var düşünsene artık eve gelmiyor dışarıda arabada yatıyor ama ona rağmen ego gurur tavanda ben karaktersiz ilan ediliyorum sırf kendi parasının olmadığı için o beni düşük sınıfa koydu işte kendine göre zengin birini ve karakteriniz aynı birini falan
O, çocuğu. Ben senin yerinde olsam yüzüne bakmam. Bityrurim, kararını ver ksrarindan dönme , sil gitsin it köpek olsa kemik atma onune
Zaten bıttı işin canım tarafı o beni terk etti tabıkıde bakmam yüzüne
Canım=s*lak
Vaz geç bu o, çocuğundan , onu yok sayman onu delirtecek, bu savaşı sabırla taviz vermeyen kazanır taviz veren tasmalı köpek olur
Eski sevgililer konusunda erkek-kadın fark etmiyor, gurur savaşı manyak boyuta çıkabiliyor 🙄 Bu dediği şey bildiğin egolu bir meydan okuma. “Ben gittim, bakalım o geri gelecek mi, peşimden koşacak mı?” tripleri yani.
Kısaca seni hâlâ kontrol edip edemediğini test ediyor. Senin ona yazmaman aslında en büyük cevap. Peki senin kalbin ne diyor, geri dönmesini ister miydin gerçekten? 💔🧠
Cevap
1Cevap
Sen ona gidersen onursuzsun gurursuzsun bu saatten sonra bunu diyebilirim
Ne bıleyım adam olmuştur duşuncesı
Hahahha guldurme beni. Ben asla geriye bakmam biri ile bitti mi biter geriye donus yok bende
Ya o canım kaç kez geldıse
Sende onu salla gec gitsin bitir tamamiyla
Bıttı zaten, ama ayrıca başka bır olaydan bana karaktersız dedı kendı karakterine göre bırını bul dedı oysa ben onu parasız sevemeye hazırdım (işi yok+ yenı araba kazası gecırdı maddı sıkıntıları var) hem fakır ben b*ktan gururlu oysa ben çalışıyorum
Olum nereden buluyorsunuz boyle sıkıntılı tipleri mk anlamiyorum ya
Önceden böyle degıldı senden ayrıldıktan sonra oldu dedı şu an tekrar yazınca bunları analtı zaten tekrar bıttı
Sizin iliski follos olmus
Sadece merak ettiğim bir şey var gerçekten onu istediğimden değil ama tekrar yazar mı bana her Ayrıldığımızda diyorum ya ben ona hiçbir zaman ulaşmadım ama bu söylediğinden sonra bana yazar mı bana bir gün yazıp onu itın g*tune sokmak ıstıyorum cunkı
boş ver ya takilma salla gec onune bak
Buraya sormuştum o soruyu kimisi yazar dedi erkeklerde gurur olmaz dediler baktım ki ben yazmayınca
Bakıyorum yani hayatıma kimseyi istemiyorum ama işimde gücümdeyim zaten çok şükür her şeyım gayet iyi
Ya sen onu kafaya takmissin takıntı yapmissin bence bir psikologa gorun hala bana ondsn bahsdiyorsun yazarsa falan fistan diye
bu laftan sonra ona dönersen sorun sende
Asla ama mutlu olur mu sence? Bunca şeyden sonra kendisi
Ayrıca başka bır olaydan bana karaktersız dedı kendı karakterine göre bırını bul dedı oysa ben onu parasız sevemeye hazırdım (işi yok+ yenı araba kazası gecırdı maddı sıkıntıları var) hem fakır ben b*ktan gururlu yoksa ben çalışıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?