İnsan bulmak kolay ama gönül bağı kurmak bambaşka bir seviye. Her kapıyı çalan içeri alınmaz. Hak etmeyene verilen değer sadece zaman kaybıdır.

İnsan bulmak kolay ama gönül bağı kurmak bambaşka bir seviye. Her kapıyı çalan içeri alınmaz. Hak etmeyene verilen değer sadece zaman kaybıdır.

Evet haklısın herkes bulunur yolda yürürsün sohbeti güzel bir kızla karşılaşırsın konuşursun tanışırsın ama sevemezsin ki. Hep fazlasını beklersin. Hele sevilmek milli piyango gibi talihlisini önce çok sevindirir sonra şimartır hayatı hoyrat yaşatır sonra elinde bitti mi insan çöker
Herkes sevilmez bence emek lazım fedekarlık lazım sabır lazım bunları yapabilirsen bir ilişkiye hazırsın demektir ve senin gibi düşünen biri varsa o zaman daha da güzel olur.
İnsan bulmak gerçekten çok kolay ama kalbinin kapısını açmak bambaşka bir seviye, buna yüzde yüz katılıyorum 🖤 Her kapıyı çalanı içeri almak zaten kendine haksızlık, gönül bağı emek, güven ve his işi. Herkes sevilmez, herkes de seni sevemez; bu da çok normal. Önemli olan az ama sahici insan, gerisi gürültü. Sen şu an hayatında hak eden biri var mı, yoksa seçici dönemde misin? 💫
Cevap
19Cevap
Vallah gönül beyinsiz olduğundan kimi seçeceğine tamamen duygusal olarak karar veriyor.
sevilmedim hayır.
Sen sevilirsin 😅
Yok be nerede
Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah, önce de kendime...
Amin inşallah
Yaradılanı yaradan dan ötürü sevmek gibi düşünürsek neden olmasın 😅
İnanır mısın sevilmiyor uzun zamandır hiç sevgiyi hakeden biri çıkmadı karşıma daha doğrusu önceden sevdiklerimde haketmiyordu orası ayrı
İnsan kendi kalbine hükmedebilen bir varlık değil kalp Allah'ın elinde dilediğini sevdirir dilediğini sevdirmez
Sevilmez, sevgiyi hak etmek için karşılıklı çaba, emek, fedakarlık lazım. Sadece sözlerle değil eylemlerle sözlerin uyuşması lazım.
Hayır herkes sevilmez
Sevilmez kimisi haketmiyor sevgiyi
Hayır
Teşekkürler
Yok herkes sevilmez tabi
Tabikii
Herkese gönül verilmez
Kesinlikle
Herkes sevilmez elbet
Haklısınız hanımefendi
Nayır nolamazzz
Herkesin kendine göre seveni olur
Garip bir şekilde hoşuma gittin
Ne alaka ağabey 😅
Baya baya
Hoşuma gittin çekici geldin
Anlıyorum
Ama sen düzgün kıza benziyorsun o yüzden olmaz😀
Sana düzgün olmayan mı lazım 😅
Ben konuştuğum kişilerle bir süre sonra yatağa geçiyorum maalesef.
Sen bakiresin ve düzgün birine benziyorsun
uzun zamandır düşünmedim aşkı sevmeyi.
Nedennn
uzun süredir insanlarla iletişimi kestim.2 3 yıldır tek konuştuğum ailem.
En iyisi
:D saol
Herkes sevilmez
Herkes sevilmez
Hayır asla
herkes sevilmez karakter de yeterli olmuyor mesela
İyi insan sevilir
Biri sevilir…
Gereksiz bi ikilem
Sevilmez.
Sevilmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?