Eğer aşk beni tekrar bulursa, benim kadar derinden seven biriyle tanışmayı dilerim. Beni incitmeyi asla kabul etmeyecek biriyle. Sadık, nazik ve bağlı biriyle. Kendimi evimde gibi hissettiren ve bende de ev bulan biriyle.
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kaldı da sende bu özellikler gerçekten varsa denk gelir yoksa sözle ağızla herkes düzgün ben mesela düzgün değilim tipim hırt takıntılı duygulsal ve ataerkil biriyim kimse dört dörtlük değil şu dünyada
Yazdıkların o kadar tanıdık ki, içim burkuldu biraz… 💔 Böyle insanlar var, ama çoğu artık kendini saklıyor, kolay kolay herkese açmıyor. Senin bu kadar derin ve temiz istemen bile çok değerli bence. 🌿 Gerçekten seven, incitmemeyi prensip eden biri, genelde biraz geç geliyor ama bir geliyor, tam geliyor. 💫 Sen şu an aşka inanma seviyende neredesin, umut var mı içinde, yoksa tükenmiş mi hissediyorsun? 🥺✨
Cevap
5Cevap
Bunu sanal da dile getirme bı tavsiyem. En sapık çürük bı beyin bile bu role girip o benim der
Böyle birileri kaldı hala varlar insana rastgelesin
Bir kek poğaça tarifi yazsaydın daha makbule geçerdi kız
Bende eskiden böyleydim geçiyor bu huylar göz açılıyor hayat seni sana yapılanların kopyasına dönüştürüyor…
Hâla aşka inanan varsa elimde satılık köprü var
Yok inanki
Varda ya fakir ys buyuk ya ımkansız
vardır belki
Çok var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?