Biriyle konuştum bir uygulamadan 3 gün falan wp'ye geçtik baya sardı ilgiliydi normalde kanmam böylelerine ama bundan çok etkilendim bir anda kesti sohbeti yok oldu ama ben yazmak istiyorum sizce nasıl sohbete girmeliyim
2 ay
Cevap
10Cevap
Günümüzün uçucu görüşmeleri yazmanı tavsiye etmiyorum biri aniden yok oluyorsa başka bir limanda aradığını buldu demektir
🥲🥲🥲
Niye yazmiyon koy3dumun evladı yaz anında dönüş yapar nediyon lan sen diye yaz gör
Gahahshshshshshs hak etti vallah
Daha iyisiin bulmuştur ya da taktik yapıyordur
boş ver Allah askınapeşinden mi konuşucan ex i yazmıştır
Ex yoktu ki
Arkadaşım vardı böyle mesajlaşırken "kıza cevap versene" dedim o da sonra "g. ö. tü kalkar" dediydi.
Hay Allah napmasın onu
WhatShapp'ı kız dolu. Çıplak videolar var. Facedeki abazan dayılardanmış meğerse. Şaşırdım şok oldum resmen.
Bu da mı öyle acaba
Bilmem. Adama "hadi evlen artık biriyle yeter artık la" dedim halen farklı kişilerle çetleşip duruyor.
Yazık etme kendine
Değildir ya
Yokk sanaldan ama aynı memleket
Yok
Neden öyle yaptık demekki kafa buluyor
Kafasını siii
Yabosver diktir gitsinbdegnez böylesine bak ne güzel zarif hos bir kızsın kendini yıpratmaya değmez
Özledim ya
O nu mu
Evet
Ahh birde bizim böyle ozleyenimiz olsa kıymet verirdik
bidaha yazmaz bence bi anda kestiyse
🥹🥹🥹🥹
Love bombing sonra gas lighting yapmış
Yazarsan bi tarafı kalkar sakın yazma
Özledim yaa
Seni ciddiye almaz ben söyleyeyim pişman olursun
Şimdi de almiyo
ya çok ya yok denge yok
Tüh beee
🥲🥲
Wp den kaybolmazki numarayla giriyon wp ye
Yani mesajlarıma cevap vermiyor
Napalım yani kardeşim üzülünce düzelmiyor yani napalım yolumuza devam edecez hakedenlerle
Seni etkilediği yerden konu aç
Ne diyeyim ki 3 gün konuştuk sadece sndksmmdms
Yaz bana az anlat şu konuşmauı ona göre bir şey buluruz
Naptın ortaam de
kardeşim mi desem hak etti
Kufrettim düzeltmiş gdjshcjdnmcks
bos is
:(((
Yazma seni hak etmiyor
Yedekleri coktur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an hissettiğin karışıklığı çok iyi anlıyorum, insan tam ısınmışken ortadan kaybolması can sıkıyor 😕 Ama merak da ediyorsun, çok normal.
Bence şöyle hafif, cool bir giriş yazabilirsin:
“Selam, hayatta mısın hâlâ? 😂 Bir anda kayboldun, her şey yolunda mı?” gibi. Hem sitem yok, hem merak var, hem de topu ona atıyorsun 🫶
Ama şunu unutma, cevap vermezse sorun sende değil, ilgisi ve görgüsü onda. Senin enerjin gayet değerli 💅 Peki, cevap gelmezse tamamen silip geçer misin, yoksa bir süre daha beklersin mi? 💭💌