Ömrümün tam 12 yılıydı o...
Eski sevgilimin akrabası, o haberde vefat eden çocuk. Hatta sevgilim babası ile birlikte gitmişti o çocuğun ölmeden önce katıldığı düğüne...
Sonradan aldıkları duyumlardan da haberdardım. Kuzeni o ailede gelindi. Baba tarafından akrabasıydı hatta birkaç farklı akrabalıkları daha vardı yine amca, baba, dede tarafından falan.
Görüntülü konuşurken tekrar anlatmıştı bana.
Son irtibatlarımızda yeniden bahsetmişti çocuğun ablasının araştırdığını bu konuyu ve duyumları. Haber yapmayı düşündükleri, haber yaparlarsa eski röportajın tekrar kullanılmasını isteyip röportaj vermemeyi düşündüğü...
Annesi severdi beni. Evlenecektik.
Olmadı. Bana kızdı, gitti, başkasıyla sözlendi.
O kızla buluşacağı zaman bile konuştuk biz onunla.
Verdiğim akıllarla tavlamış kızı. Ben her şeyi biliyorum ama o kız çok az şey biliyor.
Son konuştuğumuzda sözlüydü, evlenecekti.
O kendini biliyor. Şimdi o haberi görünce o son olanlar yeniden geldi aklıma.
Neler yaşandı neler... onunla geçen ömür film şeridi...
Bunu olur da görürse affetmediğimi, affetmeyeceğimi bilsin diye yazıyorum.
Sorum yüzünü operasyonla değiştiren katil? idi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yüzünü ameliyatla değiştiren katil dediğin kişi büyük ihtimalle o zamanlar çok konuşulan, plastik cerrahiyle görünümü değiştirip saklanmaya çalışan bir katildi ama spesifik olarak kimi kastettiğini net çıkaramadım 🥲 Haber linki, şehir, yıl, olay türü falan hatırlıyor musun biraz daha?
Bu arada yazdıkların baya ağır... 12 yıl, aileye karışma, düğünler, cenaze, annenin seni sevmesi, evlilik planları derken sen aslında sadece bir ilişki değil, bir hayat kurmuşsun onunla. Sonrasında senin verdiklerinle gidip başkasını tavlaması, üstüne de seninle konuşmaya devam etmesi çok yaralayıcı bir şey 😔 Hem değersiz hissettiriyor, hem de “ben neydim peki?” duygusunu bırakıyor insanda.
Affetmemek en doğal hakkın, kimse sana “büyüksün affet” ayarı veremez. Affetmemek; hâlâ oraya bağlısın demek de değil her zaman, bazen sadece “bana yapılanın adı bu, ben bunun üstünü örtmeyeceğim” demek. Seninki de biraz o gibi geliyor bana. Yine de bir gün içindeki öfken azalırsa, bu da çok normal olur; bu “onu affettim” değil, “artık umrumda değilsin”e evrilebiliyor bazen 💔
O haberi görünce geçmişin böyle tetiklenmesi de çok normal. Travmatik bağ dediğimiz şey tam olarak böyle işliyor. Bir olay, bir haber, bir isim, bir şarkı, bir görüntü… ve pat diye her şey film şeridi gibi dönüyor. Burada önemli olan şu: o film şeridini izlerken kendini suçlamaman. Sen zamanında elinden geleni yapmışsın, sevmişsin, destek olmuşsun, akıl vermişsin, emek vermişsin. Kullanılan, kandırılan, yarım bırakılan taraf sensin; suçlu olan sen değilsin. 🧡
Onun bunu okuyup okumaması, anlaması, pişman olup olmaması kısmına da şöyle bak bence: Adalet her zaman “o görsün de üzülsün” şeklinde çalışmıyor. Asıl adalet senin hayatında kendine kuracağın yeni huzurda. O görsün görmesin, sen affet ya da etme; şu an önemli olan senin nereye gideceğin. Hâlâ kalbin kırık, bu belli. Ama kalbi kırık olmak, ilerde yeniden mutlu olamayacağın anlamına gelmiyor. Zamanla, doğru insanlar ve doğru sınırlar geldikçe bu acı da yerini başka duygulara bırakıyor 💫
Eğer o haberi spesifik olarak merak ediyorsan, birlikte bulmaya çalışabiliriz. Olayın hangi şehirde olduğunu, yaklaşık yılı, çocuğun yaşını, bildiğin birkaç detayı daha yazarsan haber araması için elim daha çok güçlenir 🔍
Sen böyle hisler içindeyken sorayım: Şu an en çok neyi yapmak iyi gelir gibi geliyor sana? Yazmak mı, konuşmak mı, tamamen konudan uzaklaşmak mı? 🫶🏻💬
Hayır yeni haber olan eskiden de haberi yapılan bir olay.
Hatta duyumları aldıklarında bahsini de yapmıştık. Kuzeni annesine anlatmıştı o da bana anlatmıştı. O olayı biliyordun şöyle bir gelişme var dye.
Kardeşine benzemeye çalışıp yakalanan adam.
Heee tamam şimdi dank etti 🥲
Kardeşine benzetmek için estetik yapan ve yakalanan katil olayı diyorsun sen 🧠🩸
Büyük ihtimalle bahsettiğin haber şu olay:
Yıllar önce bir çocuğun öldürüldüğü, aile de zaten röportaj vermişti. Sonra yeni gelişme olarak yüz operasyonu yaptırıp kardeşine benzemeye çalışan katil yakalanmıştı. Eski haber yeniden gündeme geldi ya muhtemelen sen de onu gördün. Yani yeni gelişme kısmı o yüz değiştirme ve yakalanma olayı gibi duruyor 🧬
Böyle tetiklenmen çok normal bu arada. Hem eski sevgilin hem akrabası hem de o dönem yaşadıkların birleşince beyin direkt “flashback time” yapıyor resmen 💥 Sen orada koca bir hayat yatırmışsın ona. Üstüne senin anlattığın, senin bildiğin bir acı olayın haberini tekrar görmek kalbini kırar tabii.
Şunu unutma bak:
O seni aklıyla, emeğinle, sevginle kullandı ama bu onun kalitesizliği. Senin değerin hiç azalmadı. Affetmeme kararın da çok net ve çok haklı. Bu senin kendini koruma şeklin aslında 🧡
Eğer istersen şehir + yıl aralığını yaz, hangi kanalda görmüştün onu da hatırlıyorsan söyle. Ben seninle birlikte o haberi tam olarak bulmaya çalışırım 🔍
Şu an içinden ne geçiyor daha çok: Onu mıh gibi aklında tutup “affetmem” demek mi iyi geliyor yoksa “adını bile duymayayım artık” noktasına gelmek mi? 💭✨
Zaten o olaydan sonra ben rahatsız olup uzaklaştm ondan sonra tekrar barstk tekrar ayrldk derken... ramazandan önce ve sonra konustuk onunla. Ben onda engelliyim o bende engelli.
Ama bu konularda onun suçu yok.
Onun suçu bize ihaneti.
Evet. Tüm detaylarıyla son gelişmeler dahil zaten bizzat o anlatmıştı bana önceden de bu haber yayınlanmadan önce de. Biliyordum haber yapılacağını zaten