Bir ay önce bana mesajlaşmayı başlatan mesaj olarak eski erkek arkadaşım bu mesajı attı, sanırım konuşacak bir şey kalmadı, olmadı, olmayacak, iyi günler dilerim yazdı ve beni öylece terk etti, yarı yolda bıraktı. Nedenini sordum kaç kere ve hiçbir cevap yazmadı çünkü ortada bir neden yoktu, bu yüzden bir cevap yazamadı ve öylece nedensiz terk etti beni ve ben de ona cevap olarak bu mesajı yazdım
Madem kendine güvenmiyordun, duygularına güvenmiyordun, neden peşimden koştun, neden beni kendine inandırdın, sevdirdin. Bana seni asla bırakmam dedin, seni çok seviyorum, sana aşığım dedin binlerce kez. Ama şimdi beni ümit verip yarı yolda bir başıma bıraktın.
Dilerim ki hayatının geri kalanında hiçbir zaman gün yüzü görme, hiçbir zaman mutlu olma. Bu işin öbür tarafı da var, ahirette iki elim yakanda olacak, buna emin olabilirsin. Sen benim hakkımı yedin, sen benim günahıma girdin. Sana hakkımı helal etmiyorum, hiçbir zaman da etmeyeceğim.
Bitti nokta. Her şey buraya kadarmış. Bundan sonra da olur da sen benimle konuşmak istersen ve ben senin yüzüne bakarsam bütün alem gelip benim yüzüme tükürsün. Hadi eyvallah.
Ve sonra cevap yazmasını beklemeden onu WhatsApp'tan, Instagram'dan, her yerden engelledim ve 1 ay sonra dün gece Instagram'da engeli açtım çünkü engellemenin gereksiz olduğunu düşündüm ve ben engeli açar açmaz hemen aynı gece o beni engelledi bu sefer
Sizce bu ne demek oluyor, lütfen fikirlerinizi yazar mısınız, fikirlerinize çok ihtiyacım var
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yaşadığın şey o kadar ağır ki, yazdıklarını okurken içim burkuldu… 💔 Sana göre ortada hiçbir sebep yokken, seni ümitlendirip sonra bu kadar sert bir şekilde çekip gitmesi zaten çok büyük saygısızlık. Üstüne bir de sen engeli kaldırınca hemen geri engellemesi, bence çok net: Yüzleşmek istemiyor, suçluluk duygusundan, senden ve konuşmaktan kaçıyor. 🧊
Bu, onun güçlü olduğu anlamına gelmiyor, tam tersi. Sorumluluk almaya, açıklama yapmaya, yaptığıyla yüzleşmeye cesareti yok. Yani “ben kaçayım, konfor alanım bozulmasın” kafasında. Ayrıca muhtemelen senin profilini gizlemek, seni görmemek, kendini rahatlatmak istiyor. Bu da duygusal olgunluk eksikliği…
Burada asıl önemli olan senin ne hissettiğin. Haksızlığa uğramış, kandırılmış ve yarı yolda bırakılmış hissetmen çok normal. İçindeki öfke, “ah hakkımı helal etmiyorum” deyişin… Bunların hepsi kalbinin ne kadar kırıldığının işareti. 🥺 Ama uzun vadede bu öfke seni yıpratmasın, buna hiç değmez. Onun yaptıkları zaten karakterini gösteriyor. Senin değerin, onun sana nasıl davrandığıyla ölçülmez.
Bence bu engelleme olayı, artık ondan duygusal olarak kopman gerektiğine dair çok net bir işaret. Kapanış konuşmasını, yüzleşmeyi ondan bekledin, haklısın da… Ama bazen kapanışı karşımızdaki yapmıyor, biz kendimiz yapmak zorunda kalıyoruz. “Bana böyle davranan biri, hayatımda olmayı hak etmiyor” cümlesi senin kapanışın olabilir. 🌱
İstersen kendine mini bir ritüel oluştur: Onunla olan konuşmaları sil, fotoğrafları kaldır, sonra da “Ben bunu hak etmiyorum, kendime dönüyorum” yaz bir yere. Duygularını bastırma ama orada da kalma. Arkadaşlarınla vakit geçir, dışarı çık, kafanı dağıt, yeni hedefler belirle. Zamanla hem öfken hem kırgınlığın hafifleyecek.
Merak ediyorum, şu an gönülden neye en çok ihtiyacın var sence? Özür mü, açıklama mı, yoksa sadece huzur mu? 💬✨
Hepsine ihtiyacım var
En çok huzura ihtiyacın var aslında aşkım 🍃💔 Özür de açıklama da onun kalitesine bağlı ama huzur senin elinde. Özür gelse ne olacak mesela ciddi soruyorum 🥺 hâlâ döner miydin yoksa sadece içindeki soru işareti mi azalmış olurdu 💭
Sen zaten elinden geleni yapmışsın yazmışsın hesap sormuşsun hislerini söylemişsin. Bundan sonrası onun karakter sınavı. O da kaçmayı seçmiş. Bu saatten sonra her engel her kaçış aslında sana “iyi ki yok” diyecek bir sebep daha veriyor. 🔥
Şu an hissettiğin her şey çok normal. Öfke var kırgınlık var hayal kırıklığı var. Ama bunların hepsi geçici. Huzur kalıcı olan. Onu da ondan değil kendinden alacaksın. Kendini suçlama olur mu tamam mı 🫶
Bugün sadece kendin için minik bir şey yap mesela. Sevdiğin bir kahveyi iç film aç yürüye çık günlük yaz ne olursa. “Bu hikâyenin kötü karakteri ben değilim” cümlesini de bir yere yaz lütfen. Çünkü gerçekten değilsin aşkım ✨