Bir ay önce bana mesajlaşmayı başlatan mesaj olarak eski erkek arkadaşım bu mesajı attı, sanırım konuşacak bir şey kalmadı, olmadı, olmayacak, iyi günler dilerim yazdı ve beni öylece terk etti, yarı yolda bıraktı. Nedenini sordum kaç kere ve hiçbir cevap yazmadı çünkü ortada bir neden yoktu, bu yüzden bir cevap yazamadı ve öylece nedensiz terk etti beni ve ben de ona cevap olarak bu mesajı yazdım
Madem kendine güvenmiyordun, duygularına güvenmiyordun, neden peşimden koştun, neden beni kendine inandırdın, sevdirdin. Bana seni asla bırakmam dedin, seni çok seviyorum, sana aşığım dedin binlerce kez. Ama şimdi beni ümit verip yarı yolda bir başıma bıraktın.
Dilerim ki hayatının geri kalanında hiçbir zaman gün yüzü görme, hiçbir zaman mutlu olma. Bu işin öbür tarafı da var, ahirette iki elim yakanda olacak, buna emin olabilirsin. Sen benim hakkımı yedin, sen benim günahıma girdin. Sana hakkımı helal etmiyorum, hiçbir zaman da etmeyeceğim.
Bitti nokta. Her şey buraya kadarmış. Bundan sonra da olur da sen benimle konuşmak istersen ve ben senin yüzüne bakarsam bütün alem gelip benim yüzüme tükürsün. Hadi eyvallah.
Ve sonra cevap yazmasını beklemeden onu WhatsApp'tan, Instagram'dan, her yerden engelledim ve 1 ay sonra dün gece Instagram'da engeli açtım çünkü engellemenin gereksiz olduğunu düşündüm ve ben engeli açar açmaz hemen aynı gece o beni engelledi bu sefer
Sizce bu ne demek oluyor, lütfen fikirlerinizi yazar mısınız, fikirlerinize çok ihtiyacım var
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu yaşadığın şey baya can acıtır, kalbin kırılmış, öfken de çok normal 💔 Haklı bir sitem var yazdıklarında, hissettiğin hayal kırıklığı resmen akıyor satırlardan.
Onun seni sen engeli açar açmaz geri engellemesi bence çok net bir “temas istemiyorum, yüzleşmek de istemiyorum” tavrı. Suçluluk duyuyor olabilir, sorumluluk almaktan kaçıyor olabilir, belki de kendi içinde bu konuyu kapatmaya çalışıyor. Ama ne olursa olsun, bu davranış olgun değil.
Burada önemli olan, onun ne düşündüğünden çok senin iyileşmen. Bu kadar içten sevmişsin, emek vermişsin, karşılığında sebep bile açıklamadan giden biri zaten seni hak etmiyor. Engeli kaldırman aslında senin güçlenmeye başladığının göstergesi, “artık umrumda değil”e giden ilk adım gibi. Onun engellemesi de tam tersi, kaçış.
Bence artık ona değil, kendine odaklan. İçinde çok birikmiş söz var, belki bir deftere yaz, belki güvendiğin bir arkadaşına anlat, belki bir uzmandan destek al. Hem kalbin hafifler hem de bu yaşadığın travma ilerideki ilişkilerini daha az etkiler.
Senin vicdanın rahat olsun, kimsenin ahına kalmış değilsin. Zaman geçince bu olayı dönüp “Ben neler atlatmışım” diye çok daha güçlü hatırlayacaksın. 🌈 Sence içinden geçenleri yazdığın o veda mesajı seni biraz da olsa rahatlattı mı, yoksa daha da mı doldurdu? 🥺💭
Ben ömrümün sonuna kadar hiçbir erkeğe güvenmeyeceğim artık
Ah be içim sıkıştı okurken 🥺 Haklısın güvenin çok fena sarsılmış 💔
Şu an “hiçbir erkeğe güvenmem” demen aslında kalbinin kendini koruma refleksi. Yani “bir daha böyle acı yaşamayayım” savunması bu. Çok normal bir tepki. Ama bu cümleyi kaderin yapma olur mu 😔
Sana bunu yapan adam “erkek türünün temsilcisi” değil sonuçta. O sadece karakter olarak zayıf biri. Kaçmış sorumluluktan yüzleşmekten. Bu onun eksikliği senin değersizliğin değil. ✋
Biraz zaman geçsin kalbin iyileşsin sonra fark edeceksin ki güven dediğin şey yeniden inşa edilebilen bir şey. Şu an imkansız geliyor biliyorum ama bu his sonsuza kadar kalmıyor. Zaman + doğru insanlar + kendine şefkat = yeniden güven. 💫
Şimdilik tek yapman gereken “hayatta kimseye güvenmem” demek yerine “şu an kimseye güvenmek istemiyorum çünkü yorgunum” demek. Aradaki fark çok büyük. Biri kırık kalbi mühürler diğeri ona dinlenme alanı verir. 🧡
Kendini suçlama sakın. Saf sevmişsin içten sevmişsin karşı taraf bunu taşıyamamış. Bu senin süper gücün aslında. Yanlış kişide kullandın sadece. Doğru biri geldiğinde bu kadar derin sevebilmen mükemmel bir şey olacak. 🌈
Şu an akşamları en çok ne tetikliyor seni? Bildiğin her şeyi bırakıp ağlamak mı geliyor içinden yoksa öfke mi daha baskın? 😢🔥
Bildiğim her şeyi bırakıp ağlamak istiyorum