Dışarıdan bakıldığında soğuk veya ulaşılmaz bir havanız mı var yoksa flört konusunda karşı tarafa cesaret veren bir enerjiye mi sahipsiniz?

Dışarıdan bakıldığında soğuk veya ulaşılmaz bir havanız mı var yoksa flört konusunda karşı tarafa cesaret veren bir enerjiye mi sahipsiniz?

Benim karşı tarafa olan bakışım ve ilgim belirliyor bunu, bir kızla göz göze geldiğimde ilgi duyuyorsam bir başka bakarım, ilgi duymadığıma soğuk, illa o adım atsın diyede beklemem gider yanına konuşurum.
Evet öyle diyorlar iş yerinde de bir kadın geçenlerde buna benzer bir şey dedi aslında o kadar da soğuk bir insan değilim ama herkesi ısıtacak enerji yok
Soğuk ve mesafeli davranıyorum; bana yaklaşılmasından hoşlanmıyorum ve flört etmeyi de sevmiyorum, bu yüzden etrafıma beton duvarlar örüp huzurumu bulmaya çalışıyorum :)
Senin gif tam “yanlış anlaşılan kız” vibesi veriyor bu arada 😏🚬✨
Bende ilk bakışta biraz soğuk, özgüvenli ve ulaşılmaz durma durumu var, özellikle spor giyinip kulaklığı taktıysam kimse kolay kolay yaklaşmıyor 😂 Ama tanışınca aşırı güler yüzlü, sohbeti seven, flört etmeyi seven biriyim 💘 İnsanlar sana daha çok hangi halinle geri bildirim veriyor, soğuk mu yoksa enerjik mi buluyor? 🧐💬
Geç bu işleri, hayatınız yalan be.
Ayy içimizden mi konuştun sen 😅 Gerçek flörtçüler hep yanlış anlaşılıyor be ☕💘
Cevap
21Cevap
Yaklaşmazlar.
Bilmiyorum genelde adım atmıyolar shdjdkd ilişkiye çok kapalı olduğumu belli ediyor olabilirim 🙃 cesaret vermek istediğimi de söyleyemicem
Ulaşılamaz olduğumu düşünmüyorum ama seçici, soğuk veya aşırı çekinilecek ciddi bir vibe verdiğimi söyleyenler oldu, bilemiyorum.
Yani deli psikopat ayağına yattığım için çevreme çok yeni insan gelmiyor en sevdiğim bu öbür taraftan hala uzaklaştıramadığım kişiler var 🤦🏻🤦🏻
Soğukluktan çok ketum bir vibe veriyorum çevreme o yüzden çok konuşulmak istenen biri değilim
İlkde çok sert görünürüm duygumu belli etmem zor olur yani
Soğuk bir hava ama kerizler bir yaklaşsa Yakut bulacak haberleri yok
Soğuk nevale bulmasalar evet
Çekinir. Çekiniyorlar.
Cana yakın biri olduğum için çekinmezler
Karşı cins beni sever
Çekinmek deyilde hevesim kalmadı diyelim
Yüz yüze soğuk donuk olduğumu söylerler
Evet çekinir, çekinsinler de zaten.
soğuk ve ağırbaşlı dururum
O yüzden kimse yaklaşamiyor bana zaten 🤣
Yakınlaşırlar soğuk bi yapım olsada