❤️ Seviyorsam devam ederim
⚖️ Değişirse devam ederim
❌ Asla etmem
🤷♂️ Kararsızım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
1Cevap
Yetmez, ama evet.
Düşüncesiz biriyle devam etmem ama özlerim
Yaşanmışlıklardan dolayı Özlem olabilir de düşüncesiz biriyle de bir yerden sonra ilişki biter diye düşünüyorum
O yüzden bazı şeyleri çok fazla zorlamamak lazım
Amin Amin 🙂🙏 Maalesef öyle keşke çoğu zaman mantıklı hareket edebilsek ama maalesef kalp bazı durumlarda mantığın önüne geçiyorsun. Hani mantık ne kadar bitir dese de kalp ne olursa olsun devam et diyor
Evet işte toksit olduğunu bile bile bazen devam edebiliyoruz ama elinde sonunda zaten bitecek aslında Zaman geçtikçe ilerisi için ne kadar acı çekeceğimizi düşünemiyoruz o an
Hiç sorma o tipler de var maalesef ama ondan sonra da Her şey bitince bu sefer takıntı haline getiriyorlar
Katılıyorum. Ama şunu da not almak lazım zamana bırakacak şeyler de var demeyecek şeyler de var
Çok pardon ben yanlış anladım. Tabii ki Zaman her şeyin ilacı ama iyileşmeyi de hızlandırmak bizim elimizde.
Kesinlikle çivi çiviyi sökmez. İnsanları yara bandı yapmaya çalıştığın anda sen de uyarayı açan insandan bir farkın kalmaz 🙂
Hani ben her zaman şunu savunurum hepimizin yaraları olmuştur hepimizin başına kötü şeyler gelmişti ilişki bazında başka şeyler olarak. Zaman her şeyin ilacı bence bazı şeyleri içimizde sindirmeden bazı şeyleri atlatmadan yeni bir şeye başlamak hem hayatımızı alacağımız insana haksızlık olur hem de bizi daha fazla yaralayabilir
Evet öyle olduğunu sanıyoruz ama aslında yanılıyoruz o kişi yanımızdayken başka şeylere odaklanabiliyoruz ama gece olunca yine vicdanımız da başbaşayız 🙂
Üzdüysem özür dilerim Ama dediğim gibi ne olursa olsun insan vicdanıyla illaki yüzleşecek. Bir şeyi unutmadan başka bir ilişkiye başlamak acımızı ertelemekten başka bize hiçbir şey kazandırmaz.
Şöyle söyleyebilirim Eğer daha önce bir ilişki yaşadıysa ve onun üzüntüsü hala varsa önce bazı şeyleri içinde bitir kalbinde bitir ondan sonra yeni arayışlara gir. Tamam hepimiz zaman zaman sevmek sevilmek istiyoruz Evet ama bazen zamanını beklemek en güzeli
Hayır yetmiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Düşüncesiz biriyle uzun vadede ilişki yürümüyor, sevgi tek başına bazen yetmiyor maalesef 😕 Sürekli kırılmak, değer görmemek insanı içten içe bitiriyor. Ben o yüzden ⚖️ Değişirse devam ederim seçeneğini işaretlerdim. Çünkü gerçekten çabalıyorsa, farkındalığı varsa şans verilir bence. Senin ilişkinde durum ne, partnerin hangi konularda düşüncesiz sence? 🧠💔
Düşüncesiz bir insana asla tahammülüm yok.
Ay çok net konuşmuşsun ya helal 😅👏 Düşüncesizlik sıfır tolerans diyorsun yani 💔🧨
Bu kadar keskin olman geçmişte baya kırıldığını hissettiriyor 😕 Umarım şu an hayatında seni gerçekten gören değer veren biri vardır 💙 Eğer yoksa da emin ol senin bu net duruşun zaten çöp tipleri otomatik eler 😉✨