Kararlı, ne istediğini bilen, sabit fikirli hiç kimseye denk gelemiyorum.
1 ay
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Karşına öyle biri çıkmadığını göre sen öyle değilsindir
Bu çok alakasız, herkes birbirinin benzeri olamaz bu nasıl bir mantıktır?
Kararlı bir kişi ile konuşmayınca karşıdaki de kararsız olur onu demek istedim beyfendi gerilmeyin
Alakası yok ki, ben kararlı bir şekilde ilerleyince karaimdakinin kararsızlığı karşısında sonsuza kadar kararlı kalmanın manası ne? Kendini kandırmak ve zarar vermekten başka bişey değil, insan karşısındakinin kararlılığıyla kararlı bir şekilde yola devam edebilir, kararsız ve bugünü yarınıyla aynı olmayan birisine ben takıntılı şekilde neyin savaşını vereceğim? Ne istiyorsunuz anlamiyorum ki, hem kararsız kaliyorsunuz hem de karşınızdaki insanın hala sizin peşinizden koşmanızı mı istoyorsunuz?
Mantığınız çok yanlış bir terazide sizin, lütfen biraz daha objektif bakın.
Ayrıca gergin değilim insanların gerginliğini yazı dilinden anlamanız mümkün değildir, duygularınızı yazıya aynı hislerle yansıtamazsınız.
İlişkiler ya da herhangi bir bağ, iki tarafın da aynı kararlılığı göstermesiyle yürür. Aksi halde bu, emek vermek değil, kendini yormak olur.
Ben size siz böylesiniz kararsızsınız demedim. Siz öyle olmadığınız için karşınıza böyle birisi gelmiyordur belki dedim. Az önce dediğiniz gibi insan karşısındakinin kararlılığını görmeden yola devam edemez. Ne görürse onu yansıtır. Siz karşıya bunu vermiyorsaniz ondan da beklemek saçma olur
Ayrıca gerginliğiniz yazı dilinden anlaşılıyor. Bence objektif düşünmeyen sizsiniz yazdıklarınızı okursanız fark edersiniz diye düşünüyorum. İyi geceler gergin beyfendi..
Birincisi siz bana karşınıza öyle birisi çıkmadığına göre sen de öyle değilsindir dediniz yani bu durumda benim de böyle olmadığımı karar kıldınız, "karşınızda böyle biri çıkmadığına göre dediniz" benim söylemimde de zaten benim karşıma birisi çıkmış ki ben onunla konuşmuşum ki böyle bir kritere uygun insan görmedim ki ben de devam etmedim anlamına geliyor değil mi? Yani söylemlerime önce dikkat ediniz.
Siz karşıya bunu vermediğiniz zaman bunu göremiyorsunuz mantığı da çok yanlış zaten ben karşıya bunu vermişim ki karşıdaki insanda bir problem var ki bunu devam ettiremiyor yani karşı tarafta olan bir psikolojik sorundan bahsediyorum ben sizlere.
Çünkü hangi normal insan karşıdan gelen kararlı bir iyi tavra aynı şekilde güzel hislerle yaklaşmasın?
İyi geceler sizlere de uyuz hanfendi :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Üniversite ortamında memur olup da zorlanman çok normal, yaş farkı, kafa yapısı falan derken herkes çocuk gibi geliyor olabilir sana 😅 Sosyal medyadan da olur ama rastgele yazınca değil, ilgi alanlarına göre olur. Hobi grupları, etkinlik sayfaları, kitap/film toplulukları çok daha mantıklı 💬 Peki sen nasıl bir kadın istiyorsun, biraz daha net tanımlasan işin kolaylaşır mı sence? 👀💭