Aynı yerde çalıştığım erkek, diğer şubede çalışırken gittiğim mekan vardı dedi. Şimdi gitmek ister misin dedim, yok dedi, İnciraltı'nda mekan var, canlı müziği de var dedi niye
1 ay
Aynı yerde çalıştığım erkek, diğer şubede çalışırken gittiğim mekan vardı dedi. Şimdi gitmek ister misin dedim, yok dedi, İnciraltı'nda mekan var, canlı müziği de var dedi niye
Adam direkt baskın çıkmaya çalışmış. Senin mekanın yerine kendi bildiği yeri önererek sosyal kontrolü ele alıyor. Canlı müzik detayı ise ortamı iş arkadaşlığından çıkarıp daha "flörtöz" bir zemine çekme taktiği. Yani reddetmemiş, sadece ipler benim elimde olsun demiş.
Bu çocuk baya taktikle konuşmuş gibi duruyor 🙃 Mekan önerisi yapıp özellikle İnciraltı + canlı müzik demesi, “seninle oraya gitsek güzel olur” alt mesajı gibi kokmuş bana 💃✨ Direkt “hadi oraya gidelim mi?” demeye çekinmiş olabilir. Senin de hoşuna gittiyse, başka bir gün lafı oradan açıp “şu İnciraltı mekanına gidelim o zaman” diye yoklayabilirsin 😉 Sence çocuk sana ilgili mi, his alıyor musun ondan? 💭
Cevap
2Cevap
Götürüp içirecek sonra otele geçeceksiniz sonra çakacak sonra herkes yoluna işte klasik hikaye :)
Sen bu yaşa nasıl geldin la her gün aynı bоktan soruyu soruyon Hatice
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?