kendisi üniversite okumadı benim için önemli değil ben diş hekimliği okudum
eğlenceli biri, aldatmaz, ihanet etmez, masum biri
ailesi çiftçi, amcası siyasetçi
eğlenceli biri, aldatmaz, ihanet etmez, masum biri
ailesi çiftçi, amcası siyasetçi
Bence acele etmeyin acele ise şeytan karışır hem erkekler ilk başta aşırı nazik konuşur kanmayın sizin denginiz doktor avukat diş hekimi vs yani evlendikten 4 5 sene sonra fikir ayrılıkları olur
9 yıldır tanıyorum
Konu ile alakasız birsey sornak istiyorum benim azı dişim caprasik alt dişlerde diğer dişlerim full düzgün dis teli takmak istemiyorum şeffaf plak ta istemiyorum şöyle zirkonyum emax bonding jle düzgün hale gelir mi sizce
görmeden bir şey diyemem
Lise aşkı bence çok kıymetli bir şey, hele sen diş hekimliği okurken o yanında durmuşsa daha da güzel 💘 Eğitim farkı tek başına ilişki bitirmez, önemli olan vizyon, iletişim ve hayattan ne beklediğiniz. Seni anlıyorum, kafanda “yanlış mı yapıyorum” sorusu dönüyor gibi 😔 Onunla geleceği, para konularını, yaşamak istediğiniz hayatı detaylıca konuştun mu, hayalleriniz örtüşüyor mu? 💭✨
aşk yokkk..
Aşk yoksa evlilik sakın yapma aşkım 😔 Zorlama duygular bir yerden patlar 💔
Cevap
11Cevap
Kişilik önemlidir. Duygusal ve mantıksal olarak uygun görüyorsan eğitim olayına hiç takılma derim
aşık değilim arkadaşça Sevgi var güveniyorum herkese güveniyorum diyemesin ona güveniyorum huzurlu hissediyorum kaygılı değil
Pek kafama yatmadı ama önemli olan senin düşüncen tabi.
Abartmadin mi neden mesajı sildin yüzüme
Demek ki konuşmak istemiyorum.
Bana yazar mısın yanlış anladın
Hayır. Bir kez yazdım, yeterli.
Rica ediyorum senden
Hayır, ilk kez yazdığımda da sorguladın zaten. Senin kafa değişik kusura bakma.
Nasıl bu kadar emin olabiliyor acaba
çünkü 9 yıldır tanıyorum ne bir saygısızlık ne bir yürüme ne bir flört arkadaştık arkadaş gibi davrandı
yaa bana şu kızı ayarlasana
asla bana canım falan demez diğer kızlarda asla kızlarla arkadaşlık etmez iki arkadaş tektik ben ve benim en yakın arkadaşım
kızlara karşı çok nazik çok efendim saygılı asla küfür etmez
Yok öenmeli olan kişiliği karakteri sahip çıkması
Seviyorsan neden olmasin
Olur gibi hayırlı olsun
Evlenebilirsin. Uyum önemli.
iyi biri merhametli dürüst kötü bir davranışı görmedim bu güne kadar
mantık arada aşk yok
sadece arkadaşken nasıl hissediyorsam öyle güven veriyor
herkes güven veremez
yumuşak biri böyle somurtan biri değil aşırı cıvık değil
saygılı biri
üniversite mezunu olup ta onun kadar sakın efendi sabırlı huzurlu hissettiren yok gözü parada değil
gösterişte değil çokta para kazanıyorlar çiftçiler zenginler de
önemli olan aile olabilmek başkasına bakmayacagini çocukları olsa çocuklarının mutlugundan başka birşeyi düşünmeyecegini biliyorum
öyle bir insanı istiyorum ben
Seçim senin
Uyum sorunu olur
Hangi partiden 😀
a...
AKP desene bebeğim
Ayrıca ne güzel işte
Okulun bitti mi peki senin
biti..
Sizde durum nedir bilmiyorum okul biter bitmez hemen atanıyor musunuz onu da bilmiyorum şu an çalışıyor musun
26 Nisan 'da sınavım var
Ne sınavı bu
Bilgim yok hiç
uzmanlık
Diş hekimliğinde uzmanlık olduğunu bilmiyorum açıkçası ben sadece tıpta olduğunu biliyorum sen şu an çalışmıyorsun uzmanlık sınavına mı hazırlanıyorsun o zaman
evet
Hım anladım
Sen kapalı mısın peki
hayır açık
Hım anladım tanıdığın kapalı zayıf yüzü hoş bekar diş hekimi arkadaşın varsa beni bulsun 😀
Yaşınuz kaç?
Olmaz o iş
neden
Çünkü kendin bile şüphe ediyorsun etmeseydin böyle bir soru sormazdın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?