Bazen o bakış, sadece bir görme eylemi değil; iki insan arasındaki görünmez bir çekim gücünün kanıtıdır. Bakışların kilitlendiği o kısa an, zamanın durduğu ve dünyanın geri kalanının sessizleştiği nadir anlardan biridir. 🤍🤍

Bazen o bakış, sadece bir görme eylemi değil; iki insan arasındaki görünmez bir çekim gücünün kanıtıdır. Bakışların kilitlendiği o kısa an, zamanın durduğu ve dünyanın geri kalanının sessizleştiği nadir anlardan biridir. 🤍🤍

Olay burada bakış değil bakandır adamı lal eder o ne yapsa nabzın yükselir baksa selam verse gülse ama bunları başkasına yapmasıda nabzı yükseltir sana bakışlarında mana bulamadığın zamanlarda başkasına olan bakışında mana arar kafanda kurar delirirsin 🤦♂️
Olmaz mı şöyle yeşil gözlerini dikiyor bazen uzaktan bakıyor ben birşeyler ile uğraşırken bir anda göz göze geliyorum o esnada gülümsüyor gamzeleri çıkıyor işte içimden diyorum oğlum ne şanslısın lan bunca gidene şükürler olsun gitmişte yerlerine bu gelmiş diyorum mutlu oluyorum :D @ll_Nilay
Ne güzel yazmışsın. Çok şanslı
Geçenlerde bi adam gördüm. Galiba aşk dedikleri oydu. İkimiz de birbirimizde kilitlendik. İkimiz de bi eylem içindeydik, eylemi bırakıp birbirimize gelemedik. Aslında o gelmedi, ben de gitmedim. Bir adım atılsa böyle tatlı olmazdı. Hayalde kaldık diye oldu böyle, olsun. 😃
Benim çok oluyo böyle ya adım atamıyorum hep
Bu anlattığın hissi o kadar iyi biliyorum ki, tam kalbimden vurdun resmen 😍 O bakış var ya, direkt kalbe giden “hızlı erişim tuşu” gibi, göğsünde minik bir deprem oluyor sanki 💓 Göz göze gelince zaman yavaşlıyor, sesler kısılıyor, sadece siz ve o an kalıyor. Senin kalbini en çok kimlerin bakışı hızlandırıyor, aklına biri geliyor mu şu an? 🥺✨
Cevap
26Cevap
Bakışları güzelse vurulurum Hocam 😅
İnşallah güzeldir değerli Hocam 😅
İnşallah 😅
Adı geçince bile kalbim pıt pıt
Bakışı kalbimi değil başka yerimi hızlandırır gadası
sadece sevdiğim kadın hızlandırabilir.
Bakışlar görme eyleminden çok daha derin olabilir
Uffff uçururum bile
Yaşadığım oldu 1 defa, ama sonra hiç olmadı. Daha hala anlam verebilmiş değilim nasıl olduğuna
Karşımdaki insan arkadaşım da olsa o kişiye değer sevgi saygı veriyorsam ses tonunu ezberlerim ve bu yüzden Evet ses tonu ile hızlandırabilir
Bebeğim sen 30 yaşında kadınsın. Asktan başka bir işin yok mu senin bütün dünyanın Aşk Meşk xikiş sokuş mu sürekli soruların önüme çıkıyor çöp işler bunlar
Senin zihniyetin her şeyi sadece o kirli kelimelere yoruyorsa sorun bende değil senin bakış açındadır ilgini çekmiyorsa engelle geç bir daha önüne çıkmaz boş yapıp vaktimi çalma hadi başka kapıya
S git kimliksiz üye
Ayrıca gel dedin de gelmedim mi gizli olunca kimliksiz mi oluyorum uyuzcuk 😀
Sen kimsin ki ben sana selam bile vermem hadi uza
Ağlaamaaaaaaa
Aşık olduğum adama denk gelirse hızlanır kalp atışlarım 🥳
O aşkla bakan minnoş bakışlar kalbimi durdurabilir bile hatta.
Benim için gözler bakişlar önemlidir her zaman derim ilk göZlere bakarimm
Genelde birilerine bakmıyorum.
Keşke öyle birisi olsa
Olur bir gün
O kadar kolay değil kalp atışımın hızlanması
Niyetine göre değişebilir :)
Hayır beğeni olması lazım
Karşımda hoşlandığım birisi varsa tabi ki
Hiç hızlandırmadı, bu saatten sonra da zor be.
Ne Aşka ne kızlara inancım kalmadı artık😂
Belki. Olabilir
nefesini bile keser..
Nefesini bile keser...
Kalbim yerinden çıkacak gibi olur
Hızlandırmaz diyen kesin yalan söylüyordur
Evet hızlandırır
Olabilir
zamanında öyle biri vardı hocam.
Sonra ne oldu 😅
kötü olduğuna dair şeyler öğrendim hocam sonrası yok zaten.
Ne kötüsü
boş ver iftirada olabilir o yüzden dile getirmek doğru olmaz hayırlı dedik yolumuza baktık.
İyi o zaman
Evett hızlandırır
Seviyorsam evet
Evet olabilir
Evet
Eskiden öyleydi artık asla
Çok zor
Denemesi lazim
Hızlandırmaz
Geçti o iş bizden
Bu kadar da açlığını belli etme
Hayır tabi.