Saçma sapan yorum yapmayın durum önemli, zevk için evlilik istemiyorum aile evinden gitmem lazım. Düzgün, işinde namuslu birini nasıl bulabilirim. Buradan tanışalım vs demeyin, bunu istemiyorum
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi yaşamına bakıp kendi çevrene bakman gerekiyor ya da sosyalleşmen gerekiyor kütüphanelere gidebilirsin tiyatroya gidebilirsin sinemaya gidebilirsin kafelere gidebilirsin buradan istemediğini söylemişsin buradan düzgün birisin ne çıkar ne çıkmaz bilmiyorum mesela ben düzgün birisi miyim ben kendimle evlenir miyim korun kollamak değer vermek mesele kendimle evlenirim ama bir evlilik için yeterli miyim kendimi sorgularım ama sırf da ailesinden kaçmak için biriyle evlenmek sağlıklı bir durum değil bunun için evlenmeye gerek yok kendi başına da kendi ayaklarının üzerinde durabilirsin
İmkansız biliyor musun çok imkansız
Olumsuzu çağırır kendi zihninde olumsuzluğu oluşturursan hiçbir şey olmaz öncelikle kendine inanıp güvenmen bir şeyler yapabileceğine kanaat getirmen gerekiyor özellikle bir kadın olarak bir şeye böyle imkansız diyor bilmem çok saçma ve üzücü
Hiçbir şeyi bilmiyorsunuz konuşmak kolay. İmzanız benim için
Bir şey bildiğimi iddia etmedim senin yaşamının zorluklarını ya da ne düşündüğün ne hissettiğini elbette ki bilemem ama sen de bir şeyler başarmak için ya da bir şeyler istiyorsan bunun için mücadele etmeden bir şey elde edemezsin belki baskı görüyorsundur belki seni evden dışarıya çıkartmıyorlardır belki başka nedenler vardır bilmiyorum ama yine işin ucu mücadeleye dönüyor neyse umarım her şey gönlünce olur
Allah razı olsun
Olgun ve tecrübeli erkeğe genç kızlar ilgi duyabiliyor. Yaşıdından hoşlanmayan, sevilmek ve şefkatten hoşlanan genç kızlar babacan sevgiyi hissetmek için sevmesini bilen olgun ve tecrübeli erkeği tercih edebiliyorlar. Burada yaşın hiç bir önemi yoktur. Hayatımda olmanızı çok isterdim!!!
Azıcık zor bir yerdesin gibi hissediyorum ve bunu ciddiye almak çok haklısın… 💔 Evlenmek bir kaçış planı olmamalı ama aile evinde nefes alamıyorsan böyle düşünmen de anlaşılır.
Düzgün, işinde gücünde biriyle tanışmak için önce ortamı doğru seçmen lazım; iş hayatı, kurslar, hobiler, arkadaş çevresi derken daha filtresi yüksek insanlarla tanışırsın. Tanışma sürecini de uzun tut, karakterini zamanla ölç. Evlenmeden önce ekonomik olarak az da olsa kendini garantiye almaya çalışman da çok önemli.
Senin aile evinde durum ne seviyede, en çok zorlandığın kısım ne? Belki oradan daha net bir yol çizebiliriz sana 🤍✨
Cevap
25Cevap
Böylesi birini zor bulursun gadası
İmkansız mi
İmkansız demedim zor dedim
Peki
Bunu en iyi çevrenden yapabilirsin diğer türlü kimseye güvenemzsin yağmurdan kaçarken doluya tutulursun
Öyle olacak gibi ama başka çarem yok
Daha kötüsü olamaz istenmiyorum evde
O zaman düşünürüm bunları
Hayır inanın ki öyle değil
Hayır çözülecek şeyler değil
Ya bir tanıdığının tanıdığı şeklinde olacak ya da bir şekilde kader o kişiyi karşına çıkartacak..
Bir insanin kizini evinde istememesi ne kdr sacma bir durum lanet olsun oyle aileye
Öyle demeyin lütfen Allah korusun benim de hatalarım vardır en iyisi uzak olmak
Ya hatalarin olsa bile bir aile böyle davranir mi
Bilemeyiz hayat nereden nereye sürüklüyor
Öyle
Çok zor be bu işler. Ben 35 yaşina geldim ben de bulamadım. Güzelsen biraz daha kolay olur.
Değilim
Deniycem
Huzur evinden kolayca bulabilirisn tam istediğin gibi olur
Niyetimi yanlış anladınız
Nedir niyetiniz erken emekli olmak değil mi
Hayır ailem beni istemiyor evde
O kişi isteyecek mı seni evinde
İstemese evlenmez herhalde
Önce ister tadına doyunca istmeez
İğrenç yorumlar yapmayın
Evlilik iğrenç aslında
Peki iyi günler
İyi günler
Aile evinden gitmek için kendini evliliğe şartlama.
Ne yapabilirim? Asgari ücretle çalışıyorum çok tehlikeli saçma sapan bir semtte oturuyorum ne yapabilirim ki
Bilmiyorum. Yani tamam evlenip gitmek makul ama bunu kaçış yolu olarak görmen yanlış adım attırır sana
Elimden başka hiçbir şey gelmiyor
Umarım düşündüğünü gerçekleştirebilirsin ne diyeyim
Teşekkür ederim
Yani hemen olsun bitsinle olmuyor maalesef bu işler. Burcun ne bilmem ama burç uyumuna çok dikkat et seçeceğin adamda
Peki
Senin burcun ne
İkizler
Burcun iyi , eğlencelisindir sosyalsindir ama sen bile koca bulamadıysan kimse bulamaz.
anlaşabildiğin burçlar hangileri
Tamam burası şart değil nerden istersen ordan konuşuruz TG, snp farketmez yeter ki ki kabul et bi şans ver sadece tanışalım
Valla bulursan banada söyle. Aradığın kişi samanlıkta iğne aramak gibi Allah helal süt emmiş insanlarla karşılaştırsın iyi düşünmeni isterim
Allah razı olsun
Evet
Hayat insanı ordan oraya sürükler. Herkesin ailesinde sıcacık bağlar yok. Ne olacağını bilemeyiz. Sağlık olsun kırgın değilim ama kendi yoluma gitmem lazım
Gitmemi istiyorlar
Anladım. Şimdi yaşayan bilir Ben ne kadar da burada dil döksem sen bunu kafaya koymuşsun. Madem böyle bir karar aldın. Her şeyden önce sana ne iyi geliyor öncelikle kendini iyileştir. En azından sağlıklı bir kafayla bir karar almış ol. Herkesle de yola çıkılmaz hele ki bu devirde benim en iyi dostum kendimdir. Allah doğru yoldan şaşırtmasın 🙏
aile evinden kaçma derdiyle psikopat a denk geliyorsunuz, sonra aile evini arar oluyorsunuz
Sen istersen ben burada varım
Annenin günden arkadaşının oğlu yok mu
Kaç yaşındasın
Arada yaş farkı çok sanırım bende düşünüyorum
Burdan zor sosyalleşmen lazım
Sosyalleşerek bulabilirsin ancak
Öyle de olmuyor
Kendimi satmak değil niyetim evlenmek
Olmaz öyle ilgi çekemem
Kriterleriniz nedir iş / eğitim
Kriter düşünecek halde değilim cahil olmasın yeter
Neden kaç yaşındasın?
28.
Neden şimsiye kadar olmadı kader mi yüksek brklentimi
İstemedim
Eğitim durumunuz nedir?
Üniversite mezunuyum
Lisansmı? bir sürü soru sordum biliyorum belki konuşabiliriz diye
Lisans
Buradan doğru bulmuyorum
Siz bilirsiniz buradakiler gibi değilim belli bir sebiyede olduğumu düşünüyorum karakter / iş / eğitim olarak cevapladığınız için teşşekkürler sağlıcakla
Teşekkür ederim fakat belki ben aradığınız seviyede değilim. Buradan veya sosyal medya platformlarından bu işi doğru bulmuyorum
Kendim için demiyorum ama yanlış düşünüyorsunuz insanlar tesadüfi tanışmaz yer mekan yöntem buna dahil değil ön yargılarınızdan arınmazsanız işiniz zorlaşır önemli olan niyet
Haklısınız belki
Gerisiniz size bırakıyorum umduğunuz bulmanız dileği ile
Teşekkür ederim sizin için de
Gazete ilanı ver afiş yapıştır.
Bulursun güzelsen
Değilim
Yine bulursun güzelsindir abartma
Değilim.
Bulursun
Cevrenden bulabilirsin
Çevrem yok
Kullanmıyorum ki