Diyelim ki eşine gizemli bir çiçek buketi geldi ve notta seni hep bekleyeceğim yazıyor, isim falan yok ya da sadece baş harfi var, ne yapardın? Eşini kıskanır mıydın, eşinden soğur muydun, ne hissederdin?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)5 ayHiç bi erkek zaten bu kadar geniş olmayacağı için böyle bir durumu kabul etmez bence😀😃👍🏻😄 diğer türlü tam tersi şekilde eşime öyle bi çiçek geldiğini veya hediye geldiğini görsem. Evi başına yıkarım.
03 Yorumla
Soran5 ayYa durumlar farklı evlilikte yaşanan ayrılık sürecinden sonra böyle çiçek geliyor ama adam da o sürede başka kızlarla konuşmuş karısina sürekli yalan söylemiş felan
Cevap sahibi5 ayAnladım şimdi.
Soran5 ayEvet seneryoyu böyle dusunsen ne hissederdin ya da bir erkek ne yapardi
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor Fenomen
5 ay
Bu senaryoda önce çiçeğe uzaktan bi bakar, sonra eşime dönüp “hadi anlat bakalım fan club ne zaman kuruldu 😏🌹” derdim. Kıskanırım ama trip manyağı da olmam; önce sakin sakin konuşmayı seçerdim.
Beni soğutmaz ama gizlerse güvensizlik başlar, onu kaldıramam. Her şey açık açık konuşulursa çiçek gelir, gülünür geçilir bence 😂 Sen ilk ne yapardın, yüz ifaden nasıl olurdu sence? 🙈💕02 Yorumla
Soran5 ayBen kıyameti kopartirdim 🤣
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen5 ayAyy sen varya tam kaos kraliçesisin 🔥🤣 İlk sen bağırırsın sonra çiçeği koklarsın bence 😂💐
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
6Cevap
Gizli Üye(18-24)5 ayErkek olsam hem karının hem yollayanın ağzına ederim, kıskancım ben ldldmek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayYollayanı bulmaya çalışırım
Eger bulursam ej... dadını s... krm01 Yorumla
Soran5 ayYani mesela diyelimki eşinle bir süre ayrılık yaşadınız ve sen başka kızlarla sanalda muhabbet ettin ama barismadan bir kaç ay sonra eşine böyle gizemli bir çiçek geldi ayrılık sürecinde eşinle evleri ayirmistiniz ama
Çöpe giderdi o çiçek çok net
07 Yorumla
Soran5 ayYani mesela diyelimki eşinle bir süre ayrılık yaşadınız ve sen başka kızlarla sanalda muhabbet ettin ama barismadan bir kaç ay sonra eşine böyle gizemli bir çiçek geldi
Soran5 ayYani ama mesala diyoruz ya
Soran5 ayAy ben soruyu kendime göre sordum sana göre degilki bir erkek ne düşünürdü gibisinden
Soran5 ayTamam tesekkürler
5 ayÇiçeği yolliyani bulup çelenk yollardim
010 Yorumla
Soran5 ayYa bulamazsan
Soran5 ayDiyelim ki karında bile numarası felan yok Yani mesela diyelimki eşinle bir süre ayrılık yaşadınız ve sen başka kızlarla sanalda muhabbet ettin ama barismadan bir kaç ay sonra eşine böyle gizemli bir çiçek geldi
- 5 ay
Bulamama şansii yok bulurum
Soran5 ayKarın benim gibiyse bulamazsin
- 5 ay
Güleyim bari esprin boşa gitmesin
Soran5 ayYo ciddiyim dedektif bile tutsa bulamaz
- 5 ay
Orasını bilemem evli olsam benim başıma böyle bişey gelse bulurdum nokta
Soran5 ayYa bulamaz öyle biri yok çünkü çiçeği kendim kendime göndereceğim 🤣
- 5 ay
😈😈 ve seyttan dediki kadının olduğu yerde benim işim yok ben gideyim 😈😈
Soran5 ayBu şeytan nota ne yazacağı konusunda kararsız 🤣
Gizli Üye(25-29)5 ayYollayanı bulmaya çalışırdım
012 Yorumla
Soran5 ayYani mesela diyelimki eşinle bir süre ayrılık yaşadınız ve sen başka kızlarla sanalda muhabbet ettin ama barismadan bir kaç ay sonra eşine böyle gizemli bir çiçek geldi
Cevap sahibi5 ayNet olay çıkartırdım
Soran5 ayO sürede eşinle evler felan ayrılmıştı ama o çiçekten sonra eşinin kıymetini bilirmiydin ne yapardın notta sonuçta seni bekleyeceğim yazıyor eşin yüz verse adam niye beklesin
Cevap sahibi5 ayBelki yüz verdi sonradan vazgeçti asamda dönmesini beklşyor
Soran5 ayE tabi ayrılık sürecinde eşin yüz verdi ama erkekte boş durmadı yani
Cevap sahibi5 ayO zaman o arada yapılanlar unutulsun mu istiyorsun
Soran5 ayHayır adam artık karısının degerini anlasın istiyorum
Cevap sahibi5 ayKarısı sen oluyorsun dimi
Soran5 ayEvet
Cevap sahibi5 ayKonuşmakmister misin?
Soran5 ayFikir mi vereceksin
Cevap sahibi5 ayEvet
Gizli Üye(18-24)5 aySoğurum
034 Yorumla
Soran5 ayNeden peki
Cevap sahibi5 ayÖyle kötü hissederim sonra onu soruya çekerim o kim diye
Cevap sahibi5 ayGider anasını sjkerim
Cevap sahibi5 ayYa sjkerim eşimi de adamı gece gece bu sjkimsonik sorular nerden aklınıza geliyor bilmiyorum ki
Soran5 ayTaktiksel strateji felan işte 🤣
Cevap sahibi5 ayAllah'ım yarabbim ya ben neyin derdindeyim millet neyin derdinde
Soran5 aySen neyin derdindesin
Cevap sahibi5 ayDüzgün birini bulup nikah basmak🫠
Soran5 ayEe sen yuva kurmaya çalışıyorsun bizde burada yuva kurtarmaya çalışıyoruz benzer şeyler neyse ben bosanirsam haber ederim sana 🤣
Cevap sahibi5 ayBana niye haber ediyon la ben patlak istemiyorum ajsbskdndk
Soran5 ayGünümüz böyle temizini zor bulursun 🤣
Cevap sahibi5 ayTamam da güzelim ben temizim başkasının altına yatmış birini ben napayım sende hak ver
Cevap sahibi5 ayMesela diyelim ki sen temizsin geçmişte bir sürü kızı sjkmiş biriyle evlenir misin?
Cevap sahibi5 ayBen bakireliğe önem vermem pek ama bazı konulardan önemli olabiliyor
Soran5 ayYo evlenmezdim Allah gönlüne göre versin ciddi değildim zaten takılıyorum
Cevap sahibi5 ayBiliyorum farkındayım zaten öylesine örnek verdim sana ben bu zamana kadar kendimi muhafaza etmişim yarım saatlik bir zevk için kendimi kirletmem sjkis manyağı olmuş bir karıyla
Soran5 ayYa böyle en beteri de ben bakirim diyen erkekler oluyor valla
Cevap sahibi5 ayVallahi billahi tillahi kuran çarpsın uckurugum şimdiye kadar haramın önüne açılmadı hep kendimi muhafaza ettim
Soran5 ayİşte tamam benimkinde öyle diyordu evlendikten sonra nasıl bir şey olduğunu gördü ucana kaçana gözü kayıyor simdi
Cevap sahibi5 ayValla benim sevdiğim olsa veya evli olsam benim gözüm kör olur sevdiğimin gözlerine her baktığımda kendimden geçerim
Soran5 ayBilmiyorum ya belki sen oylesindir ben erkeklerin hiç bir dediğine inanmıyorum kocam şurda benim için canını verse gene beni sevdiğine inanmam
Cevap sahibi5 ayHer insan aynı olmadığı gibi her erkeğin de karakteri bir değildir sanaldan sevgilim olmuştu yanına gitmek için para biriktirdim tam tamamladim parayı sürpriz yapacaktım ayrıldı
Soran5 ayVii sen çok dertlisin be anlat bari içini dokersin
Cevap sahibi5 ayKürt müsün
Soran5 ayYok egeliyim
Cevap sahibi5 ayHeee
Cevap sahibi5 ayKocan kaç yaşında
Soran5 ayburada herşeyi açık açık yazamam
Cevap sahibi5 ayEee özelden çıkayım yazcaan?
Soran5 ayDinlerim derdini
Cevap sahibi5 ayDert tasasi mısın asıl sen anlat ben dinlerim ajsbsksnsmbs
Soran5 ayOlur olur anlatırız 🤣
Cevap sahibi5 ayTamam çıkıyom yaz
Gizli Üye(30-35)5 aykac yillik evlisiniz
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri