Diyelim ki eşine gizemli bir çiçek buketi geldi ve notta seni hep bekleyeceğim yazıyor, isim falan yok ya da sadece baş harfi var, ne yapardın? Eşini kıskanır mıydın, eşinden soğur muydun, ne hissederdin?
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Diyelim ki eşine gizemli bir çiçek buketi geldi ve notta seni hep bekleyeceğim yazıyor, isim falan yok ya da sadece baş harfi var, ne yapardın? Eşini kıskanır mıydın, eşinden soğur muydun, ne hissederdin?
Hiç bi erkek zaten bu kadar geniş olmayacağı için böyle bir durumu kabul etmez bence😀😃👍🏻😄 diğer türlü tam tersi şekilde eşime öyle bi çiçek geldiğini veya hediye geldiğini görsem. Evi başına yıkarım.
Ya durumlar farklı evlilikte yaşanan ayrılık sürecinden sonra böyle çiçek geliyor ama adam da o sürede başka kızlarla konuşmuş karısina sürekli yalan söylemiş felan
Anladım şimdi.
Evet seneryoyu böyle dusunsen ne hissederdin ya da bir erkek ne yapardi
Bu senaryoda önce çiçeğe uzaktan bi bakar, sonra eşime dönüp “hadi anlat bakalım fan club ne zaman kuruldu 😏🌹” derdim. Kıskanırım ama trip manyağı da olmam; önce sakin sakin konuşmayı seçerdim.
Beni soğutmaz ama gizlerse güvensizlik başlar, onu kaldıramam. Her şey açık açık konuşulursa çiçek gelir, gülünür geçilir bence 😂 Sen ilk ne yapardın, yüz ifaden nasıl olurdu sence? 🙈💕
Ben kıyameti kopartirdim 🤣
Ayy sen varya tam kaos kraliçesisin 🔥🤣 İlk sen bağırırsın sonra çiçeği koklarsın bence 😂💐
Cevap
6Cevap
Erkek olsam hem karının hem yollayanın ağzına ederim, kıskancım ben ldldmek
Yollayanı bulmaya çalışırım
Eger bulursam ej... dadını s... krm
Yani mesela diyelimki eşinle bir süre ayrılık yaşadınız ve sen başka kızlarla sanalda muhabbet ettin ama barismadan bir kaç ay sonra eşine böyle gizemli bir çiçek geldi ayrılık sürecinde eşinle evleri ayirmistiniz ama
Çöpe giderdi o çiçek çok net
Yani mesela diyelimki eşinle bir süre ayrılık yaşadınız ve sen başka kızlarla sanalda muhabbet ettin ama barismadan bir kaç ay sonra eşine böyle gizemli bir çiçek geldi
Yani ama mesala diyoruz ya
Ay ben soruyu kendime göre sordum sana göre degilki bir erkek ne düşünürdü gibisinden
Tamam tesekkürler
Çiçeği yolliyani bulup çelenk yollardim
Ya bulamazsan
Diyelim ki karında bile numarası felan yok Yani mesela diyelimki eşinle bir süre ayrılık yaşadınız ve sen başka kızlarla sanalda muhabbet ettin ama barismadan bir kaç ay sonra eşine böyle gizemli bir çiçek geldi
Bulamama şansii yok bulurum
Karın benim gibiyse bulamazsin
Güleyim bari esprin boşa gitmesin
Yo ciddiyim dedektif bile tutsa bulamaz
Orasını bilemem evli olsam benim başıma böyle bişey gelse bulurdum nokta
Ya bulamaz öyle biri yok çünkü çiçeği kendim kendime göndereceğim 🤣
😈😈 ve seyttan dediki kadının olduğu yerde benim işim yok ben gideyim 😈😈
Bu şeytan nota ne yazacağı konusunda kararsız 🤣
Yollayanı bulmaya çalışırdım
Yani mesela diyelimki eşinle bir süre ayrılık yaşadınız ve sen başka kızlarla sanalda muhabbet ettin ama barismadan bir kaç ay sonra eşine böyle gizemli bir çiçek geldi
Net olay çıkartırdım
O sürede eşinle evler felan ayrılmıştı ama o çiçekten sonra eşinin kıymetini bilirmiydin ne yapardın notta sonuçta seni bekleyeceğim yazıyor eşin yüz verse adam niye beklesin
Belki yüz verdi sonradan vazgeçti asamda dönmesini beklşyor
E tabi ayrılık sürecinde eşin yüz verdi ama erkekte boş durmadı yani
O zaman o arada yapılanlar unutulsun mu istiyorsun
Hayır adam artık karısının degerini anlasın istiyorum
Karısı sen oluyorsun dimi
Evet
Konuşmakmister misin?
Fikir mi vereceksin
Evet
Soğurum
Neden peki
Öyle kötü hissederim sonra onu soruya çekerim o kim diye
Gider anasını sjkerim
Ya sjkerim eşimi de adamı gece gece bu sjkimsonik sorular nerden aklınıza geliyor bilmiyorum ki
Taktiksel strateji felan işte 🤣
Allah'ım yarabbim ya ben neyin derdindeyim millet neyin derdinde
Sen neyin derdindesin
Düzgün birini bulup nikah basmak🫠
Ee sen yuva kurmaya çalışıyorsun bizde burada yuva kurtarmaya çalışıyoruz benzer şeyler neyse ben bosanirsam haber ederim sana 🤣
Bana niye haber ediyon la ben patlak istemiyorum ajsbskdndk
Günümüz böyle temizini zor bulursun 🤣
Tamam da güzelim ben temizim başkasının altına yatmış birini ben napayım sende hak ver
Mesela diyelim ki sen temizsin geçmişte bir sürü kızı sjkmiş biriyle evlenir misin?
Ben bakireliğe önem vermem pek ama bazı konulardan önemli olabiliyor
Yo evlenmezdim Allah gönlüne göre versin ciddi değildim zaten takılıyorum
Biliyorum farkındayım zaten öylesine örnek verdim sana ben bu zamana kadar kendimi muhafaza etmişim yarım saatlik bir zevk için kendimi kirletmem sjkis manyağı olmuş bir karıyla
Ya böyle en beteri de ben bakirim diyen erkekler oluyor valla
Vallahi billahi tillahi kuran çarpsın uckurugum şimdiye kadar haramın önüne açılmadı hep kendimi muhafaza ettim
İşte tamam benimkinde öyle diyordu evlendikten sonra nasıl bir şey olduğunu gördü ucana kaçana gözü kayıyor simdi
Valla benim sevdiğim olsa veya evli olsam benim gözüm kör olur sevdiğimin gözlerine her baktığımda kendimden geçerim
Bilmiyorum ya belki sen oylesindir ben erkeklerin hiç bir dediğine inanmıyorum kocam şurda benim için canını verse gene beni sevdiğine inanmam
Her insan aynı olmadığı gibi her erkeğin de karakteri bir değildir sanaldan sevgilim olmuştu yanına gitmek için para biriktirdim tam tamamladim parayı sürpriz yapacaktım ayrıldı
Vii sen çok dertlisin be anlat bari içini dokersin
Kürt müsün
Yok egeliyim
Heee
Kocan kaç yaşında
burada herşeyi açık açık yazamam
Eee özelden çıkayım yazcaan?
Dinlerim derdini
Dert tasasi mısın asıl sen anlat ben dinlerim ajsbsksnsmbs
Olur olur anlatırız 🤣
Tamam çıkıyom yaz
kac yillik evlisiniz