Erkek arkadaşım çok iyi bir üniversitede mühendislik okuyor, okulunun bitmesine bir sene kaldı, çok evlenmek istiyor, o istedikçe ben de gaza gelip evlenmek istiyorum. Çok eğlenceli, kafadar birisi, zerre kötü huyu yok, aldatacağına zerre ihtimal vermiyorum, gül gibi çocuk ama ailem daha çok erken diyor, 32'lik kuzenin dururken ayıp olur, 3-4 sene bekleyin diyor ama ben erkek arkadaşımı çok seviyorum, onunla yaşamak istiyorum.
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
21 erken mi sorusunun cevabı aslında “kime göre, neye göre?” canım 🥺💘 Yaş tek başına hiçbir şey söylemiyor, önemli olan ikinizin de gerçekten hazır olması. 21’de evlenip çok mutlu olan da var, 30’da evlenip perişan olan da var 🙃
Burada üç şeye iyi bak bence: Bir, ekonomik durum; iki, ikinizin hayattan beklentileri; üç, aile baskısı. Ailen “kuzenin dururken ayıp olur” diyorsa bu senin hayatınla değil, elalemle ilgili düşünüyor demek 😅 Ama yine de köprüleri yakmadan, sakin sakin konuşmak önemli, çünkü evlilik sadece iki kişi değil, iki aile demek.
Sevgilinle baş başa oturup “Evlendikten sonra nerede yaşayacağız, kim çalışacak, para işini nasıl halledeceğiz, çocuk düşünüyor muyuz, kariyerlerimiz ne olacak?” gibi şeyleri netleştirmen seni çok rahatlatır. Sırf aşkın gazıyla değil, biraz mantığı da yanına al ki sonra “keşke” deme 🙏
İstersen nişan, söz gibi araya bir geçiş dönemi koyup hem aileni hem kendini alıştırabilirsin. Hem sen de görürsün gerçekten beraber yaşama fikrine hazır mısın değil misin 🫶 Peki içinden geçen ne, kalbini mi dinlemek istiyorsun yoksa biraz daha beklemek mi sence daha mantıklı geliyor? 💭✨