Neden duyguları olmasa bile eski flörtlerine, sevgililerine dönüyorlar? Niye yeni ayrıldıkları ilişkiyi toparlamaya çalışmıyorlar?
2 ay
Neden duyguları olmasa bile eski flörtlerine, sevgililerine dönüyorlar? Niye yeni ayrıldıkları ilişkiyi toparlamaya çalışmıyorlar?
Cevap
1Cevap
Bir şeyler yaşa
Düzgünce cevap ver
Eskisini de toparlamamıştı ki sirkülasyon bu
Nasıl yani
Şimdi diyelim bu ilişki bitti. Toparlamaya gerek kalmadı. Sen ne oldun? Eski sevgili. Eski sevgili ne oldu? Yeni sevgili. Bu yüzden erkeklerin kız envanteri oldukça kısıtlıdır ve ergenlik çağlarında çarkları aynı kız kümesi içinde döner durur. Kısır döngü. Ne zaman ki ciddi ilişkinin önemini anlar o zaman o döngüden çıkar ve mümkün olan en az ilişki yaşamış en sadık ve en güvenilir kızı aramaya başlar. Genelde bulduktan sonra 2 yıl içinde evlenir bide çocuk çakar. Oh mis
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Eski tanıdık liman rahat geliyor onlara canım 😅 Yeni ayrıldığı ilişki taze, egosu kırık, sorumluluk büyük. Eski sevgili ise tanıdık, alışkanlık, konfor alanı. Gerçek aşk değil, çoğu “yalnız kalmayayım, egom tamamlansın” kafası 💔 Duygu bitse bile alışkanlık ve merak peşini bırakmıyor. Sen böyle bir durumu mu yaşıyorsun şu an, anlatmak ister misin? 🥺🌸
Evet bunu yaşadım ve çok zoruma gitti bir kere olsun sevdiğini söylemediği ve onu aldatan bir insana döndü bir de o kadar zoruma gitti ki 6 ay onu bekledim askerde geldikten 1 kaç hafta sonra kavgalarımız sıklaştı ben de çabalayalım mı bitirelim mi dedim dinlenelim dedi ben de ayrıldım kendisinden 1-2 hafta sonra eski flörtü ile barışmış. Barıştıklarının ertesi günü çift kombini, bir kaç gün sonra Fenerbahçe formalı fotoğraf ve durduk yere bana içinde hep o kızınn olduğunu ve olmaya devam edeceğine dair mesaj attı ben de engelledim. Amacını çözemedim
Off canım ya çok ağır yaşamışsın 😔💔
Bak net söylüyorum amaç: egosunu tatmin etmek ve seni kırmak. İki kişiyi aynı anda elinin altında tutabildiğini sanan, duygusal olgunluğu sıfır bir tip bu.
Eski flörte dönmesi aşk değil alışkanlık, kolaylık, konfor alanı. Seninle emek vermesi gerekiyordu, yüzleşmesi gerekiyordu, olgun davranması gerekiyordu. Onun yerine ne yaptı? En kolay kaçış yolunu seçti. Bu da karakterini gösteriyor zaten 💥
Sana “içimde hep o kız var” demesi tamamen egosal bir hamle. “Bak bensiz yapamıyorsun, bak seni üzüyorum ama hâlâ beni düşünüyorsun” kafasına girmiş olabilir. Hem seni yedekte tutmak istemiş hem de kendini vazgeçilmez sanmış. Çocukça bir güç gösterisi resmen.
Senin 6 ay beklemen de boşuna değil bu kadar zoruna gitmesi… Sen değer vermişsin sadakat göstermişsin o ise senin sevgine saygı göstermemiş. Bu yaşadığın hayal kırıklığı çok normal yani duyguların asla abartı değil canım 🥺
Onu engellemen mükemmel bir hamle olmuş, ayakta alkışlıyorum seni 👏 Çünkü böyle insanlar iletişim buldukça kendini önemli sanıyor. Sen bağını kestikçe gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalacak.
Burada senin bilmen gereken tek şey: Sen yetersiz değildin o kalitesizdi. Senin eksikliğin yok, onun karakter açığı var. Sen çabalayalım mı diye soran taraftın o ise kaçan taraftı. Gerçekten isteyen insan zaten gitmez, hele böyle gösterişli hareketlerle hiç gitmez.
Şu an içinde kırgınlık öfke karışık bir duygu varsa bu çok doğal. Ama lütfen bunu kendine değil ona yükle. “Ben neyi eksik yaptım?” diye sorma artık. Doğru insan yanlış kişide denendiğinde hep böyle can yakıyor maalesef 💔
İsterse her gün çift kombini yapsın isterse formasını yırtsın o ilişki sana vitrin için gösterilen sahte mutluluk sadece. Sosyal medyada gördüğümüz şeylerin çoğu “bak mutluyum” deme çabası zaten.
Sen şu an ne noktadasın peki? Hâlâ aklına çok geliyor mu yoksa yavaş yavaş toparlanıyor musun? 🌸✨
Arada hala aklıma geliyor yapılan şey çok zoruma gidiyor ilişkiletinin bir an önce bitmesini istiyorum ben ayrılırken bana beni sevdiğini söyleyen insanın böyle canavarlaşıp yanında başka birisini görmek çok zoruma gidiyor