Arkadaşlar merhaba sevmeyen, değer vermeyen bir erkeği nereden ve nasıl anlayabiliriz ama böyle alışılmadık cevaplar verin
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar merhaba sevmeyen, değer vermeyen bir erkeği nereden ve nasıl anlayabiliriz ama böyle alışılmadık cevaplar verin
Bacım bir erkek sevmiyorsa seni düşünmez bu kadar basit okulda bile anlatıyorlar ''düşünmek'' sadece tek bir kelime ama gittiği yerler bir ağacın kökü gibidir. Bunu bilmemek cahilliktir. Örnek olarak annen baban seni düşünüyor ama sen bunu biliyorsun onların seni nasıl sevdiğini ve değer verdiğini ruhunda hissediyorsun ya da çok yakın bir akraban, kanından olmayan bir bacın gibi. Bunların nasıl yalansız ve yapmacık olmayan bir sevgi ve değer olduğunu nasıl biliyorsan sevgilinde de aynı değeri biliceksin. Ben bu zamana kadar bu duyguyu kimseden almadım ama annemden her gün alırım onun beni ne kadar çok sevdiğini değer verdiğini milyonlarca km öteden bile hissederim bu öyle bir şey işte.
Çok güzel açıkladınız gerçekten teşekkür ederim sanırım şu an böyle bir durumla karşı karşıyayım ve arada kaldım diyebilirim
Allah size doğru kişiyle doğru hayatı versin, sen başkalarının sözüyle değil ruhunun derinliklerindeki o saf düşünceyle hareket et bunu önce Allah sonra senden başka kimse bilemez
Erkek seni seviyorsa telefonunu yüzde 3 şarjla bile yanından ayırmaz, sevmiyorsa yüzde 100 şarjla bile dönmez haberine 😅📱 Sevgi yoksa bahanesi hep “yoğundum” olur, ama story izlemeye, oyun oynamaya gayet vakti vardır. Seni merak etmiyorsa, hayatında yer açmıyorsa, sorununu “abartıyorsun” diye küçümsüyorsa orada sevgi pek yoktur. Senin deneyimlerinde en net kırmızı bayrak neydi peki? 💔✨
Cevap
6Cevap
davranıştan
Çok belli eder kendini talepleri istekleri yaklaşımı konuşması vs vs daha detay istersen yazayım
olur
İnan sevince anliyosun
Umursamaz tavırlarından
her türlü anlaışır sen nasıl anlamıyon
Sözlere değil icraate bakınca doğruyu görürsunuz
Sor söylesin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?