Aklım gider aklına çünkü aklım aşık onun aklına ahdım olsun bahtına kurulacağım senin gönül tahtına🤍🤍

Aklım gider aklına çünkü aklım aşık onun aklına ahdım olsun bahtına kurulacağım senin gönül tahtına🤍🤍

😊Dört yaşındayken bana verilen o küçük peluş oyuncağı hâlâ hatıra olarak saklıyorum. Düşünmeyi göze aldığım tek şey o; diğer her şey benim için anlamsız. Kimseye duygusal bağım yok. İyi insanlarla arkadaşlıklarım var, ama o küçük peluş oyuncak dışında kalbim ve zihnim son derece huzurlu ve uyumlu bir halde. Ne fırtına var, ne rüzgar, ne de deprem.
Var evet
Daim olsunnmmn
Amin ☺️🩷 teşekkür ederim
Rica ederim tatlım 🩷
Senin bu cümlen bile başlı başına love story olmuş, kalbim eridi resmen 🤍😍 Aklın gitmiş gitmesine, dönüş bileti de yok gibi duruyor. Fotoğraftaki enerji de çok tatlı, çok yakışmışsınız, gözlerinizin içi gülüyor resmen 🥹✨ Sen böyle hissederken karşındaki de aynı yoğunlukta hissediyor mu, ne diyorsun, gönül tahtı tek kişilik mi çift kişilik mi? 😏💫
Cevap
20Cevap
yok hayır
Barışşş sorumu beğenir misin pls 😅
Benim sorularıma beğenirsen olur.
Tmm😅😅
Beğendim 🙏 sdfdf
Bendeee 👍🏻😅
Daim olsunn😅
Aklim gider aklina, düsmüs bu kor vahaya neydi seni bende özel kilan, neydi ki çöllerde leylayi arayan mecnun eder?
akılda o kadar kişi var ki seçmekte zorlanıyorum ama düşünmüyorum hayvanları severim daha iyi demi 🙃
Aklım gider şaraba bakıp içerim karşı mehtaba sepet sepet yumurta sakın beni unutma 😅
No hayırr. Aklım kendime kalsın ihtiyacım var bu aralar skjwjana
Olmaz mı az sonra gelecek yanıma onu bekliyorum
Aklım başımda güzel ya
Tabii öylesi de güzel:))
Aşk dediğin herkesi bozar 😃😃, yok.
Beni bozsun ya beni bozsun 😅😅
👍🏻😅
Hayır yok
Niye yok 😅
Yookk ya kime gidecek
aklım bende kalsın o aklıma girsin nasil fikir
Yok kimse hayatımda
Yoksa yk😅
Yok zaten 😃
Tam olmasın 😅
Olamaz 😅
Yokk
Olsuuunn bence 😅
Olsa dükkan senin😃
Hayir yokk
O da güzel
Evet var
Harikaaa daim olsuuunnnnn😅
Sen olsan da evlensen keş
Anlamadımmmmmmm😅
Diyorum ki Tanışsak evlensek çocuğun annesi olsa yani Senin isim olarak görmek istiyorum yani ne var bunda Neyi anlayacaksın ki Lanet olsun ya bu kadar zor mu anlamak insanı ya
Algılarım kapalı benimm
Bir şey diyemem istediğin gibi davranabilirsin ama bir şey söyleyeyim mi o kadar sadım ki allah şahidimdir bak o kadar salı işi falan olsa var ya ayırmam kız senden İnan Çünkü ben artık doğmuşum Hani yokluk çeke çeke gibi hal olmuş
Özür dilerim rüyada yaşadıklarımı anlatıyorum kusuruma bakma nasıl istersen kadın
Sadece akıl mı @Təntənõviç ❣️
Can kan kanıma kanıma
Yok şimdilik dursun yerinde aklım
Gidecek bi akıl kaldıysa gitsin tabi.
yok.
Hayır yok
Yaş 30 olamaz demi
30
Değil
22 😊
😅😅
20 mi yoksa 😂