Erkekler gerçekten kendini seven kızı asla unutmaz mı, yıllar sonra pişman olurlar mı?

Beni ilk kabul edip sonra reddeden bir çocuk vardı. Üniversitede açılmıştım ona. O benim onu liseden beri sevdiğimi biliyordu. İlk kabul etti, sonra buluştuk kahve çay içtik. Aynı günün akşamı beni istemediğini söyledi. Biraz direttim tabi sordum ben yanlış bir şey mi yaptım söyledim neden olmadı seni çok seviyorum diye. O da benim iyi bir kız olduğumu ancak olamayacağımızı söyledi. Ve sonunda engelledi. Engeli kaldırınca bir daha yazdım tabi ben akıllanmam o zaman da aynı açıklamayı yapıp yine engelledi. Bana diyorlar ki; erkekler kendilerini seven kızı gün gelir reddettiklerine pişman olurlar ve asla unutmazlar diyorlar. Gerçekten öyle mi? Unutmazlar mı? O çocuk öyle kızdan kıza atlayan biri değil yani kendi içinde bir iki arkadaşıyla konuşan bir çocuk. Ben de o sadeliğini sevmiştim. Arkadaşı bana aşık olmuştu. Onu reddettim çünkü ben başkasını seviyordum.

Erkekler gerçekten kendini seven kızı asla unutmaz mı, yıllar sonra pişman olurlar mı?