Şu an tıp fakültesi 3. sınıfım neredeyse son bir yıldır hoşlandığım bir kız vardı. Hep onu düşünüyordum buna takıntı mı dersiniz yoksa aşk mı dersiniz bilemiyorum ama. Ona sürekli bakışlarımla bir hoşlantım olduğunu belli etmeye çalışıyordum. Bir süreliğine o da bana ilgi göstermişti. Ama bir yandan da bana kanka diye hitap ediyordu. Dolayısıyla ona duygularımı açmaya çekindim. Açıkçası reddedilmekten korktum ve gururumu yenemedim. Sonra kız bir gün Instagram'da hikaye paylaştı bu hikayeye daha önce liseden tanıştığı bir çocuk yanıt vermiş ve buluşma kararı almışlar. Kız ise daha buluşma bile olmadan ona sevgilim diye hitap ediyordu. Beni kıskandırmak için mi yaptı bilemiyorum ama bana karşı olan tavırları çok değişti bir anda. Benimle dalga geçmeye başladı daha önce hiç öyle bir şey yapmazdı mesela. Sonra nedenini bilmiyorum ama bunlar bir hafta sonra küstüler. Şunu anlayamadım kız o çocuğa y*vs*k diyor ona rağmen konuşmaya devam ediyor. Tabii küsünce ergen triplerine girdi. Yok efendim benim niye sevenim yok, ben yalnız mı öleceğim vs vs. Bana bakışları tekrardan değişti eskisi gibi ilgili bakmaya başladı. Ben olayı çözemedim geçen hafta sevgilim var diyordu şimdi böyle diyor açıkçası araya girmek istemedim. 2 hafta geçti tekrar buluşup barışmışlar. Ben de artık yoruldum bu durumdan. İlk defa birisine aşık oldum o da bu kız. İstesem de unutamıyorum. Aynı sınıfta olduğumuz için onu sürekli görüyorum hatta aynı arkadaş grubundayız sürekli birlikteyiz. Ne düşünüyorsunuz böyle bir durumda ne yapmam gerekiyor? Artık onu düşünmekten ders bile çalışamıyorum eskiden çok çalışırdım. Galiba benim onu sevdiğim kadar o kız beni sevmedi. Kısacası boşa yere duygularımı harcadım. Bunu yaşayan var mı yardımcı olur musunuz?
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Tıp 3’te bunu yaşamak ekstra zor, hem yoğunluk hem duygular üst üste binmiş… 😔 Kalbini cidden yormuş bu durum, onu çok iyi hissediyorum.
Bu kız sana net bir şey vermiyor, ilgisini çekiyorsun ama emek vermiyor. Kanka deyip flört enerjisi verip sonra başkasına sevgilim demesi, dalga geçmesi… bunlar sağlıklı değil. 🥲
Bence önce kendini kurtarman lazım. Yavaş yavaş duygusal mesafeyi aç, arkadaş grubunda mecburen görüş ama özel muhabbeti azalt. O ilişkisinde ne yaşarsa yaşasın, sen tampon görevi görmek zorunda değilsin. Senin de kalbin var sonuçta. 💔
Derslerine dönmen lazım, tıp okuyorsun, geleceğin çok değerli. Kendine minik hedefler koy, kütüphaneye git, ortam değiştir, yeni insanlarla tanış. Zamanla his yoğunluğun azalacak, ilk aşk hep böyle yakar biraz. 🔥
Sence sen ona iltifat etsen, duygularını söylesen tavrı değişir miydi, yoksa yine bu gel-gitleri yaşar mıydın? 🧠💭