Aşk İlişkileri 2 ay Erkekler, 175 180 üstü kız seven uzun boylu erkek yok mu bu dünyada? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor 175-180 üstü kız seven uzun boylu erkek yok mu bu dünyada? Erkekler, 175 180 üstü kız seven uzun boylu erkek yok mu bu dünyada? Cevapla Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
DedeSalih Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kızlar boya takık olduğu için erkek kendini uzun olmak zorunda hissediyor. 0 0 Yorumla
Heimx Takip Et Xper 6 Yaş: 26 2 ay Yokkiii 190 boyum var uzun kız yok 0 2 Yorumla Soran 2 ay Çünkü sende 165-170 kız seviyorsun Yorumla Heimx 2 ay Alakası yok uzun boylu kız yok Yorumla
sulusevenolgun Takip Et Xper 4 Yaş: 36 2 ay aşırı severim boyum 180 bu arada 0 6 Yorumla Soran 2 ay Doğru mu söylüyorsun Yorumla sulusevenolgun 2 ay dm gelsene Yorumla Soran 2 ay Uzun boylu koz erkek gibi değil dime bak Yorumla sulusevenolgun 2 ay aşırı severimm tanışmak isterim seninle Yorumla Soran 2 ay Soruma cevap ver Yorumla sulusevenolgun 2 ay değil ama özgüvensiz erkekler kabul etmez uzun kızı Yorumla
Gizli Üye (36-45) 2 ay uzun boylu kizlar da sevilir neden sevilmesin ki 0 44 Yorumla Soran 2 ay Bana tutupta demeyin 165-170 kız seviyorum demeyşnn artık Yorumla Cevap sahibi 2 ay ben demedim 😂😂😂 Yorumla Soran 2 ay Öyle bir şey demiyorsun değil mi bsk Yorumla Cevap sahibi 2 ay demiyorum uzun boylu kizlar manken olur hem kizlar için avantaj bir durum Yorumla Soran 2 ay Evrt öyle Uzun boylu kız erkek gibi demiceksin değil mi bak Yorumla Cevap sahibi 2 ay demem yahu uzun boylu kız uzun boylu kızdır ayrıca uzun boylu kızlarda çekicidir ve guzeldir Yorumla Soran 2 ay De da ekini kullanmadan söyle sanki kısalarda güzelmiş manasını çıkarma Yorumla Soran 2 ay Cevap versene Yorumla Cevap sahibi 2 ay nasıl yani anlamadim Yorumla Cevap sahibi 2 ay demem yahu uzun boylu kız uzun boylu kızdır ayrıca uzun boylu kızlar çekicidir ve guzeldir Yorumla Cevap sahibi 2 ay uzun boylu selvi boylu kızlar çekicidir 🤭😂 oldu mu Yorumla Soran 2 ay Oldu mu demeden söyle Yorumla Soran 2 ay Boyun kaç Yorumla Cevap sahibi 2 ay uzun boylu kızlar daha çekici daha zarif daha güzeldir Yorumla Cevap sahibi 2 ay 1.85 😂 Yorumla Soran 2 ay Yaa boyun kaç Yorumla Cevap sahibi 2 ay 1.85 boyum Yorumla Soran 2 ay Sana 180 üstü kız yakışır yalan mu Yorumla Cevap sahibi 2 ay evet doğrudur Hanfendi Yorumla Soran 2 ay Evet öyle kısa boylu kızlar da pek te erkek gibi yalan mı erkek gibi Yorumla Cevap sahibi 2 ay 😂😂😂 evet evet Yorumla Soran 2 ay Gülmeden cevap ver Yorumla Cevap sahibi 2 ay Evet tabiki Yorumla Soran 2 ay Ne evet Yorumla Cevap sahibi 2 ay gülmeden cevap ver dedin ya Yorumla Soran 2 ay Gülmeden söyle kısa kozlar pek te erkeksi yalan mı Yorumla Cevap sahibi 2 ay kısa boylu kızlardan ne istiyon ki sen 😂 uzun boylu kızlar daha güzel Yorumla Soran 2 ay Tamam ama kısa boylu kızlar erkek gibi onu söyleyin de içim rahat olsun Yorumla Cevap sahibi 2 ay böyle bir cümle kurmak bir erkeğe yakışmaz ki cinsiyetcilik yapmış olurum Yorumla Soran 2 ay Yaw içimi rahat edin yeter artık kısa boylu kadın erkek gibidşr yalan öı erkek gibidir Yorumla Soran 2 ay Bu dünyada Hiçkimse benim içimi rahat etmeyecek allsh erkeklerin blasını versin Yorumla Cevap sahibi 2 ay kısa boylu kızlar bana çekici gelmiyor fazla erkeksi , ayrıca uzun boylu kızlar daha zarif daha çekici daha güzel oluyor Yorumla Soran 2 ay Kimse kusa boylu kıza erkek gibi diyip içimi rahat etmiyor Allah ta sizin içinizi rahat etmesin Yorumla Soran 2 ay Doğru söylüyorsun değil mi bsk Yorumla Cevap sahibi 2 ay dedim ya bak artık rahat ol yazdım gormedin mi Yorumla Soran 2 ay Rahat olmam için değil gerçekleri söyledin değil mi bak Yorumla Cevap sahibi 2 ay tabi doğru söylüyorum uzun boylu kızlar çok tatlı çok güzel çokda güzeldir Yorumla Soran 2 ay Ama kısa boylu kızlar da bi o kadar da çok fazla erkeksiler değil mi bak gerçekleri söyle Yorumla Cevap sahibi 2 ay evet tüm gerçekleri söyledim Hanfendi tabiki de uzun boylu kızların eline su dokemez kısa boylular anca getir götürünü yapar 😂 Yorumla Soran 2 ay Ee şu da gerçek değil mi kısaların fazla erkeksi olması mesela Yorumla Cevap sahibi 2 ay evet kısa boylu kızlar erkeksi , uzun boylu kızlar seksi 😍 Yorumla Soran 2 ay Doğru söylüyorsun değil mi bak Yorumla Cevap sahibi 2 ay tabiki doğru söylüyorum Yorumla Cevap sahibi 2 ay 👍👍👍 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Kızlar boya takık olduğu için erkek kendini uzun olmak zorunda hissediyor.
Yokkiii 190 boyum var uzun kız yok
Çünkü sende 165-170 kız seviyorsun
Alakası yok uzun boylu kız yok
aşırı severim boyum 180 bu arada
Doğru mu söylüyorsun
dm gelsene
Uzun boylu koz erkek gibi değil dime bak
aşırı severimm tanışmak isterim seninle
Soruma cevap ver
değil ama özgüvensiz erkekler kabul etmez uzun kızı
Geldi yine
uzun boylu kizlar da sevilir neden sevilmesin ki
Bana tutupta demeyin 165-170 kız seviyorum demeyşnn artık
ben demedim 😂😂😂
Öyle bir şey demiyorsun değil mi bsk
demiyorum uzun boylu kizlar manken olur hem kizlar için avantaj bir durum
Evrt öyle
Uzun boylu kız erkek gibi demiceksin değil mi bak
demem yahu uzun boylu kız uzun boylu kızdır ayrıca uzun boylu kızlarda çekicidir ve guzeldir
De da ekini kullanmadan söyle sanki kısalarda güzelmiş manasını çıkarma
Cevap versene
nasıl yani anlamadim
demem yahu uzun boylu kız uzun boylu kızdır ayrıca uzun boylu kızlar çekicidir ve guzeldir
uzun boylu selvi boylu kızlar çekicidir 🤭😂 oldu mu
Oldu mu demeden söyle
Boyun kaç
uzun boylu kızlar daha çekici daha zarif daha güzeldir
1.85 😂
Yaa boyun kaç
1.85 boyum
Sana 180 üstü kız yakışır yalan mu
evet doğrudur Hanfendi
Evet öyle kısa boylu kızlar da pek te erkek gibi yalan mı erkek gibi
😂😂😂 evet evet
Gülmeden cevap ver
Evet tabiki
Ne evet
gülmeden cevap ver dedin ya
Gülmeden söyle kısa kozlar pek te erkeksi yalan mı
kısa boylu kızlardan ne istiyon ki sen 😂 uzun boylu kızlar daha güzel
Tamam ama kısa boylu kızlar erkek gibi onu söyleyin de içim rahat olsun
böyle bir cümle kurmak bir erkeğe yakışmaz ki cinsiyetcilik yapmış olurum
Yaw içimi rahat edin yeter artık kısa boylu kadın erkek gibidşr yalan öı erkek gibidir
Bu dünyada Hiçkimse benim içimi rahat etmeyecek allsh erkeklerin blasını versin
kısa boylu kızlar bana çekici gelmiyor fazla erkeksi , ayrıca uzun boylu kızlar daha zarif daha çekici daha güzel oluyor
Kimse kusa boylu kıza erkek gibi diyip içimi rahat etmiyor Allah ta sizin içinizi rahat etmesin
Doğru söylüyorsun değil mi bsk
dedim ya bak artık rahat ol yazdım gormedin mi
Rahat olmam için değil gerçekleri söyledin değil mi bak
tabi doğru söylüyorum uzun boylu kızlar çok tatlı çok güzel çokda güzeldir
Ama kısa boylu kızlar da bi o kadar da çok fazla erkeksiler değil mi bak gerçekleri söyle
evet tüm gerçekleri söyledim Hanfendi tabiki de uzun boylu kızların eline su dokemez kısa boylular anca getir götürünü yapar 😂
Ee şu da gerçek değil mi kısaların fazla erkeksi olması mesela
evet kısa boylu kızlar erkeksi , uzun boylu kızlar seksi 😍
Doğru söylüyorsun değil mi bak
tabiki doğru söylüyorum
👍👍👍