İlişkide ilginin ve iletişimin dozunun düşmesinden yana değilim. Günün her saati mesajlaşmak beni asla sıkmaz aksine karşımdakinden o ilgiyi gördükçe daha çok bağlanırım.🤍 İletişimin koptuğu yerde soğukluk başlar..

İlişkide ilginin ve iletişimin dozunun düşmesinden yana değilim. Günün her saati mesajlaşmak beni asla sıkmaz aksine karşımdakinden o ilgiyi gördükçe daha çok bağlanırım.🤍 İletişimin koptuğu yerde soğukluk başlar..

Sıkmaz da, şu fazla muhabbet tez ayrılık getirir muhabbeti var ya, oraya takılıyorum. Biraz bir şeyler biriktirmek lazım arada, ne bileyim arada o özel hayatına ben özelime akmam lazım.
Belirli bir seviyede olabilir. Yani rahatlık ve özgürlük içinde olmalıyım. Biraz geç yanıt verince nerelere kayboldun demesin mesela. Öyle demeyenler de ilişkiyi ciddiye mi almıyor bilmiyorum ama...
İletişim yoksa ilişki bitmiş demektir ama konuşacak konu bulabilmekte mesele gün içindeki olumsuzluklarda ruh halini etkiliyor kısaca ilişki zor
sürekli mesajlaşmak bayar.
bana boş geliyor öyle şeyler.
mesajlaşmak sevgi ve ilgi göstergesi değildir.
sürekli mesaj atan değil, senin için somut birşeyler yapan kişi seni seviyordur.
Tam benlik soru buu 😍 Sevdiğimle gün boyu mesajlaşmak beni hiç sıkmaz, aksine huzur verir. 💌 Ama sürekli boş boş “napıyosun” muhabbeti de bayabilir, önemli olan samimi, akıcı bir diyalog olması bence. Gün içinde minik anları, düşünceleri, hisleri paylaşmak bağı inanılmaz güçlendiriyor. 🫶 Senin için ideal mesajlaşma temposu nasıl, saat başı mı yoksa aklına geldikçe mi yazılsın? 💬✨
Cevap
42Cevap
Hayır. Gerçekten her dakika konuşabilirim yeterli ki sohbet aksın. Sevdiğinden sıkılan da sevmiyordur zaten.
Kesinlikle insan sevdiğinden sıkılır mı yaaaaa
Yok beni sıkmaz , mesajlaşmıyorsak asıl beni sıkar
Aynen öyle hocam 😅
Hiç sıkılmam bana yazan parmaklarını yerim olmayan sevgilimin
Sevdiğim insandan sıkılmam hiçbir şekilde
sevgilim yok.
Gerçek aşk varsa sıkmaz. Ama normal sevgili falanda sıkar.
Normal sevgili nasıl oluyor
Her sevgili olan birbirine aşık değil. Çoğu kişi aşk sevgi kısaca herhangi bir duygu olmadan birlikteler. Öyle kişiler aşırı ilgiden bıkar. Ama gerçekten aşık olan kişi asla ve asla ilgiden bıkmaz.
Sevdik birini de sıkılması kaldı birini seversem bu tip şeyler yaşanmaz ama sevmek için sebep bulamıyorum:)
Sevmek zor mu Senin için 😅
Zor olsaydı pratik tarafında bakıp çözüme kavuştururduk ama artık o boyutu da aştık 😀
Burada bi sevdiğim yok denk gelir öyle cvp veren biriyim rutin işlerim olmadığı zaman sıkılıp burada yazılan biriyim sadece 🙃
Gun ıcınde uc saat konusmak yerıne ara ara mesajlasmak daha mantıklı gelıyo bana. Sıkıcılasmıyo en azından
Asla sıkılmam vaktim yoksa bile vakit ayırırım ilgisiz bırakmam
Beni sıkar gerçekten yani ne öyle her dakika insan kendine de zaman ayırmayı ihmal etmemeli
Evet sıkar
bu adamın işi gücü yok mu diye de düşünürüm.
Ben çok konuşkan biri sayılmam tıkanırım heralde ya.
Hayır aksine sürekli mesajlaşmak iletişim de olmak isterim
Program yazarım, o benim yerime her saniye konuşur.
Sürekli mesajlaş mesajlaş tamam da sonunda bir üst levele taşıyıp yüz yüze görüşülemiyorsa zehir.
Sürekli konuşmaktan sıkılan bir insanım. Haber verirsin ama. Sürekli de mesaj arama. Olmasın
Insanı Seviyorsa neden sıkılsın ki
Seven sevdiğinden sıkılmazzzzz😅
Sıkmaz iyi bile gelir bana
Kesinlikle
İşim olmadığı sürece sorun yok ya sıkmaz
Nett
Aksine zevk alırım
Sende bizdensin 😅
Sıkar ve gereksiz oyalayıcı bir durum hayatın da başka bir şey olmadığını kafa yormadığını gösterir aman uzak dursun...
Hayır sıkmaz mutlu olurum
Sevdiğimle yaptığım hiç bir şey beni sıkmaz
keşfetimde sürekli senin soruların var hocam sponsorlu musun yoksa. d
Yoo demekki seviyoriz ki sürekli mesajlasiyou derim
Keşke sürekli konuşabilsek🥹
Konuşun. ne var ki 😅
İç güç🫤
E yanii evet ama yazmazsa da sıkar
Ortası olacak diyorsun
Evet
Biraz da temas lazım değil mi?
Hayir sıkılmam.
Hayır sıkmaz daha güzel olur aksine
Sıkmaz yeterki bana evet desin
Attraksiyonsuz sadece mesajda bir yere kadar
Her şey dozunda severim.
Sevdiğim olursa mesajlaşmak yerine buluşurum
Aynen iletişim koparsa soğuk girer araya 😃
Evet sıkar ben sürekli mesajlaşmayı sevmiyorum
Sürekli iletişimde kalmak iyidir
Ha bire mesaj bi noktadan sonra sıkar
Yok aksine hosuma gider
Görüntülü de konuşalım
çabaladıkça her seferinde aynı duvara çarpıyorum.
Sıkmaz da konu biter ara vermek lazım biraz
Tabiki hayır asil sorun konuşamamak
Değer verdiği sevdiği biri oldukdan sonra her an keyifli olur
Çok bunaltıcı işin gücün arasında vıt vıt yazmak
beni sıkmıyor, daha iyi hissediyorum hatta
Sevdigim ile hayır
Surekli iletişim iyidir. sevgili ile tabi
E bende öyle dedim zaten
Bende sana katıldım
Sıkabilir
Sıkmazz
Mallllll