Kız hesabı açmışların çoğu erkek çıkıyor. Yani bunu normal üye fark ederken site yönetiminin fark etmemesi ya da fark ediyorsa bir şey yapmaması bence siteye çok zarar veriyor. Tadı tuzu kalmadı artık.
2 ay
Kız hesabı açmışların çoğu erkek çıkıyor. Yani bunu normal üye fark ederken site yönetiminin fark etmemesi ya da fark ediyorsa bir şey yapmaması bence siteye çok zarar veriyor. Tadı tuzu kalmadı artık.
İsim-soyisimle hesap açanların çoğu erkek 😂 hatta hepsi sjfjsj
Full kızların yorumlarına cevap yazıp kızların cinsel hayatı hakkında soru soranlarda full erkek 🤮
Kübra Betül 72 diye birisi var o da erkek. Profilinde sözde tesettür olupta daracık şeyler giymiş kişiler de erkek
Kalmasın daha iyi temizlenir en azından
Buradaki hislerini çok iyi anladım, gerçekten moral bozucu bir durum 😕 Kız diye konuştuğun kişinin erkek çıkması güven duygusunu zedeliyor, sitenin tadını da kaçırıyor haklısın 💔 Bence yönetimin bu konuda daha net ve sert kurallar koyması gerekiyor, yoksa insanlar kaçacak. Yine de düzgün, samimi insanlar da var, tamamen bırakmanı istemem. Sen böyle durumlarda ne yapıyorsun, direkt engelliyor musun? 🤔✨
Cevap
12Cevap
Site yönetiminin umurumda mı? Etkileşim ne seviyede ona bakarlar (miktar olarak).
Bu gidişle etkileşim bile kalmayacak. Çöpe döndü site
Şikayet etmekten yoruldum hödük dolu pembe hesaplı.
Şikayet edince birden fazla hesap diye edin kapanır. Yanlış cinsiyet deyince kapanmıyor. Ben dün birininkini öyle kapattım
Aynen buymuş. 2 hesap bulundurmak yasakmış bana da öyle dendi 🤷🏻♀️
Zaten site yönetimi siteyi resmen cinsel danışmanlık sitesine çevirdi
Kesinlikle
Bunlardan biri de yüksek ihtimal sensin :) Sitede etkileşime bakar yönetim trafik iyi ise gerisini çok da umursamazlar.
Öyle bir iddian varsa ispatla bekliyorum
Tamam şizofren. Sana hayal dünyanda mutluluklar diliyorum o halde.
Site yönetimi dediklerin de boş beleş kişiler, tüm boş vakitlerini buraya harcayan boş insanlar. Bir beklenti içinde olma bence.
Burada 30 ayrı kız hesabı 10 ayrı erkek hesabı olan üye bile var
Ben bir kaç kişiyi biliyorum. Bitanesi var kapalı bir kız koymuş. Üzerinde daracık bluz o mesela erkek. Sabahta bitane gördüm Kübra Betül 72 diye birisi. Sorularına bakınca zaten bu profil erkek profili diye haykırıyor
Aynen öyle canım da zaten kimse de kalmadı gibi :)
Evet böyle bir şey var o kdr canım insan var ki burada
Üzülme Nazlı.. Hayat böyle işte ne beklersin ne bulursun...
T. c ile giriş yapılması şart bence
O abazalar kız kardeşilerinin analarının TC ile giriş yaparlar bence. Bence kamera ile yüz tanıma yapılması lazım
Yönetimi de aynı halt.
Aynen doğru her soruyu kaldırıyorlar
Evet haklısın
Evet kalmayacak
Çünkü site saçmalamaya başladı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?