Gerçekten erkekler evlendikten 10-15 sene (seneyi salladım 5-6-7 falan da olabilir) sonra karısından sıkılıp aldatırlar mı (çok kez böyle şeyler duydum)?
2 ay
Gerçekten erkekler evlendikten 10-15 sene (seneyi salladım 5-6-7 falan da olabilir) sonra karısından sıkılıp aldatırlar mı (çok kez böyle şeyler duydum)?
Cevap
7Cevap
evliligin sürmesi için karakter gerekli insanlar birbirini sevmesede karakterliyse aldatmaz özellikle cocuk varsa
Aynen
Erkeklerin doğasında tek eşlilik yok. Biyolojik bir gerçeklik.
Kadınlarında olmasın o zamam
Merhaba
Allah 2 ci kadını düşmanima nasip etsin
Kanka düşmanım olurmusun ub aralar yalnızım belki bana nasip eder hafsbhjabf
Eheh eyw seninde her şey gonlune gore olur inş.
Sıkılma demeyelimde kadınlar kendini salıp salaşlaşıyor
Siz peki
Erkekler cinselliğe çok daha hazırlar kadınlar bir süre sonra ilişki fantaziden uzaklaşıyor heyecanı kalmıyor
sen onu o anlamda demedin vücutlarını salıyorlar işte kilo alıyorlar kıl muhabbeti falan
Onlarda var gerçekten
E sizde kelleşiyonuz göbekli oluyonuz
Kel erkek çekiciliği var göbek desen ona keza ama kadının göbeklisi ve kıllısı aman allahım felaket bir kez hata yaptım
Me çekiciliği be kel erkek en zaman çekici olmuş heryerinixdr kıl çıkıyor ıyy annenede böyle diyormusun
Gerçekler acıdır reaksiyon göstersende
Ne gerçeği ya iğrenç varlıklarsınuz.
Hakaret ediyorsun farkındamısın
Sende kadınlara hakaret ediyosun bacım
Bacımmı hakaret etmiyorum durum tesbiti bu
Bede durum tesbiti yapıyorum
Kadınlar he açıdan kendini salıyor yatak. Bedensel. Ruhsal
Erkeklerde salıyo
Cinsellik hariç
Ee yani
Erkeklerde haliyle aynı kadınla monotonlaşıyor
Var öyle şeyler. Kadınlar arasında yok mu?
Ben hiç kadından duymadım hep erkeklerden duydum
Evet erkekler sıkılıyor. O yüzden evleneceğiniz adamın evlilikten beklentisinin ne olduğunu iblin. Sormayın hal hareket tavır ve yaantısından çıkarım yapın. Sorduğunda herkes melek bir tek kanatları eksik.
Duruma göre değişir
Naksk
aldatir evet
🤦🏻♀️
Aldatan erkek evine daha bağlı
Nası yanş
Bunu destekleyen de olur desteklemeyen de ama dışarıda gönlünü az da olsa eğlendirebilen ölçüsünü koruyan erkek evine daha az sitresli daha yumuşak davranır.
Peki kadın? Kadında yapmalı o zaman
Kadın ile erkek fıtratı aynı değil.
Gayette aynı
Takip at özelden tartışalım bunu burada herkese acık konuşmak bana göre değil.
Böyle yobaz bir insanla tartışmayı geç aynı havayı solumak bile istemiyorum
Çokta s... Kimde
Deymiş demekki özele çağırıyorsun
Dediğim gibi deslekleyen de olur desteklemeyen de banane
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu iş “erkekler şöyle, kadınlar böyle” diye genellenince çok çirkinleşiyor 😅 Uzun evliliklerde aldatma artabiliyor ama sebep “eşinden sıkılması” değil genelde: iletişimsizlik, değersiz hissetme, rutine boğulma, çözülmeyen kırgınlıklar… 😔
Hem kadın hem erkek aldatabiliyor, cinsiyet olayı değil bu. Güzel olan; konuşarak, yenilik katarak, duygusal bağı besleyerek bu riski ciddi azaltmak mümkün 💕 Senin çevrende böyle örnekler çok mu, seni bu soruya iten özel bir hikaye var mı? 🫶🏻