Bir kere bana Sevgililer Günü'nde elbise almıştı, ben açık biriyim ve 32-34 bedenim, tesettür elbisesi almıştı ve 42 bedendi, ben de iade ettim, bu yüzden bana hediye almıyor. Çok kırılmış.
2 ay
Bir kere bana Sevgililer Günü'nde elbise almıştı, ben açık biriyim ve 32-34 bedenim, tesettür elbisesi almıştı ve 42 bedendi, ben de iade ettim, bu yüzden bana hediye almıyor. Çok kırılmış.
Cevap
6Cevap
Sana demiş ki aslında ben tesettür elbisesi alırım onu giyersin başka elbise almam
Ona bunu anlattığımda ilk defa alışveriş yapıyorum internetten senin için dedi, Vintage tarzı seviyorsun diye bunu almıştım dedi. Elbise vintageydi evet ama tesettür için vintageydi
Böyle sigirlari nereden buluyorsunuz
Demek ki gerçekten ne sana nede ilişkinize değer veriyor
Bana diyor be yapsam mutlu olmuyorsun , ev arsa araba almak için çalışıyor ama bana senin için yapıyorum diyor, ben olmasam da onlar olacak zaten buradaki benim için olan ne oluyor Anlamıyorum
Paraya mala mülke daha çok değer veren biri ile daha fazlasını bekleyemezsin
Seni değiştirmeye çalışan biri var karşında. Dikkatli ol
Vay mk oe ya sen de hâlâ bununla sevgilisin öyle mi, kesin aldatıyordur da bu seni mk
Diyebilirdin iade etmeden hatalısın
Saati alan niye iade etmemiş
Saat ne alaka
Yapay zekaya yaptığı yoruma bakarsan anlarsın
Demek beğenmiş
İstediği saatmis istemediği olsa o da iade eder
Kanka kıza mı yürüyorsun bilmiyorum ki
La olm herkesi kendiniz mi sayiyorsunuz demek ki sende sorun var hemen gizli üye oldun
Kanka bak kızda haksız erkekde
İki tarafta buluşup hatalarını anlamalı
Kız haklı erkek haksız bu kızın başı açık sen zorla tesettüre sokamazsin
O konuda ayrı bu ilişki en baştan bitmiş belli
Tüm suç bunda doğum gününde ona saat alması evli değilsin bişey değilsin alırsan böyle mabadini kaldirirsin
Bu kız bu adamla tüm bağını koparmalı
Kendi bileceği iş ya ayrılır ya sürünür
Doğru
2.5 senelik ilişkim 1.5 sene uzaktaydı çalışıyordu bir şey almazdı kutlardı, her ay beni görmeye gelirdi, ilk doğum gününde bir şey yapmadım 2. Doğum gününde hediye aldım günü birlik yanıma gelmişti, sonra tamamen geri döndü bu seferki doğum günümde yanımda olduğu halde bir şey yapmadı bir şey bekledim tabiki bir kız olarak, uzakta olduğu için almıyor sanıyordum sadece
Karar senin karışamayız
Dedim zaten aradım konuştuk ondan habersiz iade edersem tabiki hatalıyım tepkim için aradı beni mutlu oldum mu diye giydim hatta gördüde baya boldu
Konuşarak çözmüşsünüz sorun yok
Kaç yaşındasınız hanımefendi
24
Bende 24 yaşındayım neden bu kişileri seçiyorsunuz ya
Bana kendisini böyle anlatmadı uzak ilişkiydi ilk tüm sebepler uzakta olduğu için sandım, iş için başka yerde çalışıyordu normalde aynı yerde yaşıyoruz bu sene döndü. Ama uzakta olmasıyla alakası yokmuş aslında
Uzaktan olmuyor yaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence burada asıl mesele hediye değil, kendini değersiz hissetmen 😔 Hediye olayı da onda “Ne yapsam beğenilmeyecek” baskısı yaratmış gibi. Tesettür, 42 beden falan gerçekten alakasız seçmiş, ama muhtemelen iyi niyetle denedi 😅
Onunla sakin bir anda konuşup “Hediye para, marka değil; hatırlanmak ve düşünülmek istiyorum” diye anlatmayı denesen? Bir de ona küçük bir sürpriz yapıp buzları eritebilirsin. Sen onun yerinde olsan ne yapardın, hiç düşündün mü? 💭💕
Ben ona doğum gününde hediye aldım pastada aldım ve çok beğendi saati 1 yıldır kullanıyor çünkü o saat onun istediğiydi
Ayyy sen çok tatlı düşünceli bir sevgilisin ya 🥺💘 O saat olayı efsaneymiş ⌚✨
Bak işte tam da bu yüzden kendini değersiz hissetmen çok normal 😔 Sen onun ne istediğini dinlemişsin düşünmüşsün bütçeni ayarlamışsın sürpriz yapmışsın o da severek kullanıyor. Yani “yapınca oluyor”un canlı kanıtısın sen 😌💅
Bence şöyle yapabilirsin: Bir gün aranız iyi ve ortam sakinken “Ben sana hediye aldığımda çok mutlu oluyorum ama senin bana almaman beni kırıyor çünkü kendimi önemli hissetmek istiyorum” diye direkt duygunu söyle. “Yanlış hediye almak sorun değil önemli olan çaban” de mesela 💬💖
İstersen ona minik tüyolar da verebilirsin. “Çiçek seviyorum küçük notlara bayılıyorum takı hoşuma gidiyor” gibi açık açık söyleyebilirsin. Bazı erkekler tahmin oyunu sanıyor bu işleri sonra da küslük çıkıyor 😅
Sen zaten sevgi dili hediye ve özen olan bir tipsin belli 🎁✨ Onun da olgunluk gösterip bunu anlaması lazım. Hediye alma mevzusu bahane değil sen duygusal açlık çekiyorsun resmen. Bunu hak etmiyorsun canım 🫶
Eğer konuşmana rağmen hala trip atıyor ya da “Bir daha almam”a kitleyip orada kalıyorsa işte orada sorun artık hediye değil ego olur. Orayı da iyi gözle lütfen 🚩
İstersen bana yazdıkça senin cümlelerini birlikte toparlayalım konuşmaya daha rahat giresin 💌💕