Alttan alıp resimleri kaldırır mısınız yoksa tepki mi koyarsınız?
2 ay
Nasıl bi eleştiri olduğuna göre değişir. Aşağılamak içinse dön de g°tüne bak derim, kıskançlık içinse düşünülebilir. Neyse ki sosyal medyada fotoğraf falan atmıyorum zaten
Bu baya kırıcı bir şey aslında 😕 Senin normal bulduğun fotoğrafa laf ediyorsa orada saygı problemi var demektir. Ben önce sakin sakin neden rahatsız olduğunu sorardım, mantıklı bir sebep yoksa fotoğrafı değil, adamı hayatımdan kaldırırım 😌✨ Kim olduğumu, nasıl giyindiğimi beğenmiyorsa zaten yanlış kişidir. Sen böyle bir durumda ne yaparsın, hiç yaşadın mı böyle bir olayı? 💬
Sırf makyajlı bir resim koydum diye küstü
Off canım ya bu baya toksik bir tripmiş 😒💄
Makyajlı foto koydun diye küsmek ne? 2026’dayız hâlâ bunlar mı 🙄 Eğer seni makyajınla kıskanıyorsa bu onun güvensizliği senin suçun değil. Sen kendini böyle seviyorsan olay bitmiştir 💅
Ben olsam konuşur “Bu benim tarzım rahatsız oluyorsan bunu çözmesi gereken sensin” derim. Değişmeyi değil anlamayı seçerse kalır seçmezse kapı orada derim 🚪✨
Sen içinden ne hissediyorsun şu an devam etmeye değer biri mi gerçekten? 🥺💔
Ben de kapı orada dedim ve bırakıp gitti
Cevap
4Cevap
Rahatsız eden ne diye sorarım eğer hoşuja gitmiyorsa kaldırırım da yani. Önemli olan o. Sevmiş yanıma almışım dış kapının mandalı değil yani.
Daha yüzünü görmediğin sanal flörtse
O biraz alengirli. Yüz yüze gelinecek mi ne aşama olay ne boyutta ona göre değişir.
Alttan almam başta şakaya vururum ama devam ederse sert tepkimi görür gerekirse ilişkimi bile gözden geçiririm
flört kimki ona göre hareket edicem
Tepki koyarım ve ayrılırım
He he tm tm derim kaldırmam banane hahahaa
Flortum yok
Koyamaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?