Ben niye aşık olamıyorum tam aşık olacağım diyorum pohtan karakterlerini görünce aşkım kaçıyor dkk
1 ay
Ben niye aşık olamıyorum tam aşık olacağım diyorum pohtan karakterlerini görünce aşkım kaçıyor dkk
Karaktere aşık oluyorum. Bana kendimi değerli hissettiriyorsa, empati yeteneği varsa, zekiyse, espriliyse beni tavlayabilir. Dünyanın en güzel kadını bile olsa 2 güne tipine alışıyorum, ortalama ve sıradan geliyor.
Belli ki gözün çok açık, herkese kolay kolay kanmıyorsun, bu da baya güzel bir şey aslında 😂👏 Pohtan karakterleri görünce soğuman çok normal, kalbin seçici çalışıyor demek ki 💘 Bence senin olayın derin bağ, güven, tutarlılık… Kıvılcım kolay çakmıyor sende. En çok hangi davranış seni soğutuyor, red flag’in ne mesela? 🧐✨
Şahsiyetsizlik djje
Ayyy en haklı soğuma sebebi 😅 Şahsiyetsiz insan çekilmez, kalbin kendini çok güzel koruyor 💘
Cevap
4Cevap
Gözleri gayet güzel bakıyor güven veriyor her anlamıyla 💝
Kimin gözleri
Bana ait olan gözler e
Kendi gözlerin mi dkf
bazen bi saça bazen bi göze bazen bi dudağa bi ele aşık olunduktan sonra bi şey bulunuyor
Bunlar herkeste yok mu
Herkes kimmiste o onemli
Kaşı gözü önemli o zaman o değil
değilll
Gözü çıkarsa aşkın biter yani😅
olur mu olur 😀
Bu kadar mı aşkın nasıl sevgi bu kfk
Napalim ölelimmi 😀😀😀
Gerekirse ölmen gerekiyordu
aşk için mi :)
E olma. Kafan rahat olur en azından
Sevmeden nasıl ilişki yapcam🥲
Çok samimi be ısrarla istenilip benim için çabalanırsa o zaman oluyorum galiba tiple hiç işim olmadı bu zamana kadar
Dış görünüş ilk dış hatta sonrada dış içi çok sonra gelir
nasıl ciktiki karakteri
nasıl cozdun karakterini uzakdan damgamı vurdun yani
Yioo uzaktan davul sesi hoş gelir tanıyınca damga vurdum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?