Tiktok'ta canlı yayınlarda görüyorum hani profiline baksan dersin bu kıza ulaşmak zor ama parası olan umursamaz erkekleri kendileri bir yerlere davet ediyorlar hatta o iki erkek o iki kızla dalga geçti kafa buldu falan
2 ay
Cevap
7Cevap
Tüm herkesi tiktokta gördüğün beş on insan gibi mi sanıyorsun
En az 100 kişi böyle orada olan bir durumu dedim herkes böyle demedim
Tiktok gerek yok kafenin önüne BMW yi koyup masaya da iPhone attın mı bak etrafta yavşayan kizlara
Ay bilmiyorum ya kadına erkeği tavlamaya çalışmak ilk adımı atmak pek de yakışmıyor hele bu şekilde birlikte tatil teklifi yapmak hoş değil o an kadın kendini erkeğin gözünde çok düşürüyor ne kadar güzel bakımlı kızlar da olsalar mesela o erkekler hemen alaya aldı kızları.
Kızların niyetini biliyoruz ki zaten bişeye gerek yok
Direk veriyolar direk benim uyuşturucu bağımlısı gaspçı arkadaşım var Maltepe'de İstanbul'da yaşıyor 14 yaşında kiz dan tut türbanlı... Neyse
170 boyunda çirkin egoist birsey değil en azından haklı yakisikli zengin kız olur tabiki
çünkü zengin diye belirtmissin ya adı üstünde zengin iumursamaz çok kişi koşar parası vardır
Merhaba
He ya gerçekten öyle
ya kadına erkeği tavlamaya çalışmak ilk adımı atmak pek de yakışmıyor hele bu şekilde birlikte tatil teklifi yapmak hoş değil o an kadın kendini erkeğin gözünde çok düşürüyor ne kadar güzel bakımlı kızlar da olsalar mesela o erkekler hemen alaya aldı kızları.
Bak hadi hem toplumsal roller gereği hem de erkeklerin çok duygusal olmaması gereği sonrasında umursamayıp önüne bakması anlayabiliyorum ama bi kadın bence hayatta yan rol değil de başrol olmak istiyorsa sınırlarının farkında duygusal bağ içeren kendisini özel hissettirip seven bir erkekle beraber olmalı ama demek ki bazı kızlar da erkek kafasında
Evet ne saniyorlarsa bu durumu
Tiktoga girenin kendisine saygisi yoktur
çünkü pij seviyorsunuz biz napalım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Buna şaşırmamak lazım aşkım 😂 Para + umursamaz tavır = bazı kızlar için “çekici” geliyor, özellikle Tiktok ortamında. Orada herkes biraz vitrin peşinde, “statü” olayı dönüyor. Gerçekte o kızların çoğu da içten içe mutsuz oluyor böyle tiplerle. Senin gözünde nasıl erkekler daha değerli, karakter mi çekiyor yoksa dış görünüş mü? 💬✨