Kuzenim görücü usulü biri ile tanışıyor.
Kız oğlanla tanıştığı tarihi, nişanı,
hatta nikah ve düğün tarihlerini de yazıp parantez içinde nikah, düğün diye belirtiyor. Bu normal mi yaaa
Ben ilk görünce yok artık demiştim.
Kuzenim görücü usulü biri ile tanışıyor.
Kız oğlanla tanıştığı tarihi, nişanı,
hatta nikah ve düğün tarihlerini de yazıp parantez içinde nikah, düğün diye belirtiyor. Bu normal mi yaaa
Ben ilk görünce yok artık demiştim.
Ya bununla ilgili birnsohbet geçmişti arkadaş arasında bazı kadınlar eşleri unutmasın diye tarihi yazıyormuş ki eşleri görüp kutlasın hani şey var ya bugün bizim tanışma yıldönümümüz nasıl unutursun o işte 😂
Eşi her gün ınstagram'a onun biosuns girmiyordur bence 🤣
Bence giriyordur eşi sürekli paylaşım yapan biriyse illa ki gözüne çarpıyordur ama gerçekten çok gülmüştüm buna kendini özel hissetmek isteyen ve eşini yönetmeye çalışan kişilerin düşük zeka oyunları 😅
İlk gördüğünde yok artık demen çok normal bence de 😂 Bazı insanlar ilişkisini ajanda gibi bilyoya yazmayı seviyor, tarihleri “başarı rozeti” gibi görüyor resmen 🎖️ Ama görücü usulü olunca aileler de ciddiyet seeeviyor, o da belki “bak ilişkim resmî” demek istiyordur. Sana itici geliyor mu sadece, yoksa çocuğa baskı gibi mi hissediyorsun? 🙈💬
Cevap
3Cevap
Abartı bence ya. Öyle insanlari görünce gülesim geliyor. Onun yerine düğünde cekildigin bir fotonu Pp koy daha mantıklı
Ondan da eksik kalmamış çok şükür
Hfjwnxjwnxjwnd
Saçmalık
Saçmasalak işler
gereksiz
normaldir
Heyecanlı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?