Sevgilinin şu an burada olsaydın sana yapacaklarıma engel olamazdın deyip sorulduğunda da orasını ben söyleyemem sen düşüneceksin demesi ne demek
1 ay
Sevgilinin şu an burada olsaydın sana yapacaklarıma engel olamazdın deyip sorulduğunda da orasını ben söyleyemem sen düşüneceksin demesi ne demek
Bu açıkça cinsel imalı bir flört dili merak uyandırıp seni düşündürmek ve heyecan yaratmak istiyor ama biraz da topu sana atıp tepkini ölçüyor diyebiliriz
👏🏻
Bu cümle yüzde 99 flört dolu üstü kapalı bir +18 imâ aşkım 😏🔥 “Burada olsan dayanamazdım, kendimi tutamazdım” gibi bir şey diyor ama açık söylemeye utandığı ya da seni utandırmak istemediği için topu sana atıyor 🙈 Biraz da seni kafanda kurcalatmak hoşuna gidiyor. Sen bu tarz imalara nasıl tepki veriyorsun, hoşuna gidiyor mu böyle konuşması? 💕
Peki de bunu neden engel olamazdın diyerek söylüyor acaba ben istemesem zorla mı yapacak
Aşkım yok yok zorlama vibe’ı değil o 😅🥰 “Kendime engel olamam” demek istiyor “sana” değil.
Yani “yanında olsan sana dokunmadan duramam seni öpmekten sarılmaktan kendimi alamam” kafası 😌🔥
Sen istemediğin sürece kimse bir şey yapamaz bunu da o çok iyi biliyordur merak etme. Sen sınırlarını net koyduğun sürece sorun yok.
İstersen tatlı ama net bir cevap verebilirsin mesela:
“Sen kendine engel olamazsın da ben istemezsem hiçbir şey olmaz ona göre 😏” gibi. Hem flörtü bozmazsın hem sınırın belli olur 💖
Evet 😊
Cevap
5Cevap
Tutup çatır çatır * sen de zevk alır engel olamazdın diyor işte
Ben t4ciz anladım ama
Hmm doğru öyle düşünmüş olabilir, kendine bağladığı için bu özgüven
çanlar Kimin için çalıyor demek. ama bu emellerine hiçbir zaman alet olmayacağını o bilmiyor 😀
Evet aynen öyle 🙂↕️😀
o öyle sansın. 😀 nereden de bulursunuz böyle tatlı su şeytanlarını
Çok kınadım birilerini başıma geldi 😀
maalesef kınama olayını ben de yaşadım da. o farklı bir konu 😀 ama öyle birisini bul ki asla, özellikle de bir kadının aklını hafife almaması gerektiğini bilsin.
Çok doğru diyorsun, peki bu kişi neden hafife alıyor sence
demekki çokmu fazla önemsemiyosunda bu yüzden seni saf sanıyor.. ya da kendne fazlamı güveniyor. ya da çokmu cahil.🤷neden bu prnografik imalı laflar.
ne bu özgüven yani seni zkmeyi ima edecek laflar söyleyecek kadar cesur?
Dediğin gibi ben önemsiyorum o da bu yüzden kendine güveniyor bence, hatta bana ben anlamadığımda sen çok s4la4k bir kızsın bunu bil demişti
büyük hatayı bunu düşünerek eblek😀
boş ver slla gitsin. şam şeytanını
Aynen çok doğru diyosun☘️👏🏻 sağol
💐🫶
Namusu koru kötü ameller var😂
Evet
Niye?
cinsellik düşünmüş
Taciz ederdim diyor kısacası ayrıl şundan
fantezi kur kafanda
Sapıkkk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?