Ben de seversem ben de aynı ilgiyi gösteririm, karşıdan beklemiyorum sadece ama o tarz erkekler yok gibi artık
1 ay
Öyle erkekler var da bir yerden sonra böyle davranışlar kadınlara sıkıcı geliyor ilgiyi kaybediyor ben de yaparım falan diyorsun ama bir yere kadar bir yerden sonra farklı şeyler aramaya başlıyorsunuz o yüzden ben ilişkiyi denemelerini bıraktım çünkü değişemiyorum ben aşırı bağlanıyorum aşırı şefkat aşırı ilgi gösteriyorum ya aşırı dediğim çok seviyorum çok bağlanıyorum onu incitmeye kıyamıyorum vakit ayırıyorum değer veriyorum özel hissettirmeye çalışıyorum da her şey çok güzel çok mükemmel sen çok harika bir erkeksin ama ama ama sıkıcı diyorlar artık heyecan kalmadı diyorlar ve sen de %90 öyle olursun
Aslında ilgilenilir bir kadınla. Ama karınsa ilgilenirsin ya. Çocuğunu doğurmuş falan. Yoksa ne kıymeti varki bilmiyorum. Aşk sevgi sözleri artık o kadar sıradanlaştı ve herkesin ağzında ki... İcraat istiyor bünye. Hakkı neyse alsın can feda ama gerekeni yapsın. O yok ya. Hani sokaklarda o istediğini bulma şansın yok gibi bir şey.
Etraf onun bunun kullanıp attığı esc dolu ücretsiz var ya sevgilisi ile yatan kalkan ne dememi bekliyorsun bana ilişkilerini söyle sana kim olduğunu söyleyeyim 🤣🤣🤣 ülkede takılmak kadın görüyorum sadece sevgisi batsın
Bende uyum güven ve dürüstlük çok aradım hatta bana gelene ben üç adım koşan bşrşyken hayatta maalesef bazen denk gelmediği zaman gelmiyor buda şans faktörü
Böyle hissetmen çok normal, şu dönemde çoook kişi aynı dertten muzdarip 🥺💔 Sanki herkes yüzeysel, herkes kaçmaya hazır gibi, değil mi? Ama gerçekten seven, ilgilenen erkekler hâlâ var, sadece aynı yerde takılmıyorsunuz belki.
Sen nasıl insanlarla tanışıyorsun genelde, ortamın daha çok neresi: sosyal medya mı, arkadaş ortamı mı, iş/okul mu? 🌸✨
Cevap
12Cevap
Erkekler sizin arzularınıza göre kodlanmadı ya birini bulup yöneteceksin ya da bu konuda mahir değilse hakkına düşene razı olacaksın
O tarz kızlar yok aksine garip garip istekler beklentiler saçma sapan tavırlar dünyayı ben yarattım kafaları
Önce kendine dürüst ol. GERÇEKTEN istediğin erkek tipi ne?
Ben çok tutkulu ve duygusal yoğun seven bir adamım fakat ben de duygusal yönü güçlü bir hatuna denk gelemedim henüz. Sevgi yoğunluğumu verebileceğim bir hatun arıyorum, seni çok merak ettim gerçekten. ☺️
Hobilerine yönel
Daha çoK başka şeylere yönelik
boş ver kanka öyle biri zaten yok
Umarım vardır
Sen misin
Yanlış yöne bakıyorsunuz ondandır
Zengin dul avrat mısın peki
aradığım kadın
Yaşınız kaç pardon?
Herkes jokruyor
Geldimmm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?